دانلود و خرید کتاب ۳۶۵ آداب رفتاری که بچه‌ها باید بدانند شریل ابرلی ترجمه آزیتا نجات‌مهر
تصویر جلد کتاب ۳۶۵ آداب رفتاری که بچه‌ها باید بدانند

کتاب ۳۶۵ آداب رفتاری که بچه‌ها باید بدانند

معرفی کتاب ۳۶۵ آداب رفتاری که بچه‌ها باید بدانند

«۳۶۵ آداب رفتاری که بچه‌ها باید بدانند » نام کتابی به قلم شریل ابرلی است. ابرلی مؤسسه‌ی «تمایزات» در امریکا را اداره می‌کند؛ مؤسسه‌ای که همایش‌های آموزش رفتار مناسب را برای بچه‌ها، نوجوانان و تجار برگزار می‌کند. این کتاب، راهنمایی است برای والدین تا آداب معاشرت را به فرزندان خود آموزش دهند. نویسنده در مقدمه خود بر کتاب، آورده‌است: عقیده دارم که دانستن نکات ظریف آداب و معاشرت برای بچه‌ها مهم است. قواعد آداب و معاشرت خود فراتر از دانستن قوانین مربوط به استفاده از چنگال و کاسه‌ها و آب معطر در موقعیت‌های رسمی هستند آن‌ها شامل شیوه‌های صحیح ایستادن و نشستن، احترام و ملاحظه‌ی روزمره به دیگران است. اگر می‌خواهیم فرزندانمان بزرگسالانی با اعتمادبه‌نفس و متین باشند، لازم است امروز آداب و معاشرت را به آن‌ها یاد دهیم. دانستن رفتار مناسب، بخش اساسی از آمادگی برای زندگی آینده است.
۵۰ روش برای علاقه‌مند کردن فرزند به مطالعه
کتی ای. زاهلر
اصول برقراری رابطه انسانی با کودک و نوجوان
احمد به‌پژوه
کلیدهای پرورش هوش اجتماعی در کودکان و نوجوانان
اشرف راضی
کلیدهای آموختن آداب اجتماعی به کودکان و نوجوانان
شریل ابرلی
کلیدهای کشف و پرورش استعداد در کودکان
دُن وینهاوس
کلیدهای‌ رویارویی‌ با‌ پدیده‌‌ی خشونت در کودکان و نوجوانان
دکتر باری ای مک نامارا
تربیت دینی و فرزندان ما
حامد اختیاری
۳۶۵ راه برای پرورش فرزندانی فوق‌العاده
شیلا الیسون
۵۵ نکته تشویق
مقصود نعیمی‌ذاکر
انواع کودکان: چگونه بچه‌هایی شاد، با اعتماد به نفس و خلاق پرورش دهیم (جلد دوم)
پائول تایگر
تفکر، بازی کودک است؛ راهنمای یادگیری بازی‌های آموزشی برای کودکان قبل از دبستان
اولین شارپ
کتاب بزرگ بازی
دبرا وایز
۵۰ روش علاقه مند‌کردن فرزند به ورزش و سلامتی
جوان لندی
‌‫۱۰۱ بازی برای حضور ذهن‬‬: به همراه معماهایی برای کودکان
آلیسون بارتل
کلیدهای پرورش فرزندان امیدوار و موفق
دای‍ان‌ م‍ک‌درم‍ت‌
راهنمای نوجوان‌شدن برای پسران
کیت گروئنوالد ففر
۱۵۰ بازی و فعالیت عددی برای تقویت ذهن
جین کمپ
خواهرها و برادرها؛ کتابی درباره‌ی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارت‌های زندگی جلد بیست و نه)
آر. دبلیو الی
کلیدهای پرورش هوش عاطفی در کودکان و نوجوانان
جان گاتمن
مریم قنبری
۱۳۹۹/۰۱/۲۵

کتابی عالی و ترجمه روان... من بخاطر خودم خوندمش که شیوه تربیت درست رو یادبگیرم! خیلی متأثرم کرد

شمع'
۱۴۰۰/۱۰/۳۰

🖐🏻...) کتاب حول محور روابط و آداب رفتاری در خانواده میچرخه... نویسنده نکات خوبی رو بیان کرده(البته کمی تکراری و سنتی) به همه افرادی که امید به بهتر شدن روابط خانوادگیشون دارن توصیه میشه..🙏🏻 البته کتاب از اضافه گویی نویسنده محترم هم بی‌نصیب نبوده!... ترجمه

- بیشتر
کاربر ۴۰۹۵۲۸۰
۱۴۰۲/۰۳/۱۳

این کتاب برای من باز نمیشه چندین بار دارم اعلام می کنم من این کتاب را خریداری کردم اما به آن دسترسی ندارم $$$$

کتاب عشق من
۱۴۰۰/۰۱/۱۴

من حتی از قسمت هایی که مربوط به آداب مخصوص کشور نویسنده بود بازهم بسیار یاد گرفتم .حتما خانواده ها مطالعه کنند چون فرزند عزیز و تربیت اش عزیزتر

Pari-Naz📚
۱۳۹۸/۰۲/۳۱

کتاب خوبیه نکات جالبی داره

تحسین، در آغوش گرفتن از طریق کلام است.
joe more
اگر فرزندانتان را بدون عادات اجتماعی صحیح به درون جامعه بفرستید، به آن‌ها زیان وارد کرده‌اید.
مادربزرگ علی💝
وقتی صدایتان: بلند و خشن، شما این‌گونه به‌نظر می‌رسید: رییس‌مآب و خودمحور وقتی صدایتان: تک‌نوا و بی‌حال، شما این‌گونه به‌نظر می‌رسید: بی‌احساس وقتی صدایتان: بلند و گوش‌خراش، شما این‌گونه به‌نظر می‌رسید: خودخواه وقتی صدایتان: خوشایند و پرانرژی، شما این‌گونه به‌نظر می‌رسید: دوستانه با حضوری جذاب وقتی صدایتان: به‌اندازه‌ی کافی بلند تا به‌آسانی شنیده شود، شما این‌گونه به‌نظر می‌رسید: محترم
joe more
تخلفات کوچک، وقتی پذیرفته و به‌خاطر آن‌ها عذرخواهی می‌شود، کوچک باقی می‌ماند. وقتی سخنی برای عذرخواهی گفته نمی‌شود، آن اشتباه می‌تواند یک دوستی را از بین ببرد.
joe more
دست دادن را با کودکتان تمرین کنید. او را تشویق کنید که انگشت‌هایتان را فشار ندهد یا دستش خیلی شُل نباشد. دست‌هایتان را محکم به هم بدهید، به صورتی که در آن گودی بین شست و انگشت اشاره‌ی او با گودی دست شما تماس پیدا کند. او را ترغیب کنید تا به صورت شما نگاه کند. شما می‌توانید با استفاده از یک عروسک این تمرین را جالب‌تر کنید. از او بخواهید با عروسکش دست دهد و بگوید «سلام آقای خرس». بعد با گفتن «سلام خانم پیکوک» از طرف خرس جواب دهید.
محمد حسن یاقوت پور
فرزندم، به نبایدها گوش بده، به هیچ‌وجه‌ها، به انجام ندادن خیلی چیزها گوش بده، به غیرممکن‌ها و نخواهد شدن‌ها، به هرگز نخواهی داشتن‌ها، حالا گوشت را جلو بیاور تا من چیزی به تو بگویم: «فرزندم، هر اتفاقی می‌تواند بیفتد، هیچ چیز غیرممکن نیست!» شل سیلوراستاین
شمع'
«آیا هر روز کمی بهتر زندگی کردن و کمتر در مقابل دیگران تظاهر کردن بهتر و صادقانه‌تر نیست!»
زهرا میمندیان
به‌محض این‌که کودک توانست دست خود را دراز کند و شکلات بخواهد، باید او را تشویق کنید که «لطفاً» بگوید. به‌محض این‌که او برای گرفتن هدیه به‌اندازه‌ی کافی بزرگ شد، تشویقش کنید «متشکرم» بگوید. به‌محض این‌که توانست به دیگری آزار برساند، «متأسفم» باید بخشی از فرهنگ لغات او شود. ممکن است کودک شما هنوز بپندارد که مرکز جهان است؛ اما واژه‌هایش باید فردی را نشان دهند که به احساسات دیگران توجه می‌کند.
محمد حسن یاقوت پور
عقیده‌ی خوبی است که هر سال یک کار جدید به فرزندتان یاد دهید. اگر کودکی در سه‌سالگی یاد می‌گیرد رخت‌خوابش را مرتب کند، در چهارسالگی می‌تواند شروع به خالی کردن سطل زباله کند، و در پنج‌سالگی چیدن یا جمع کردن را فراگیرد. راهکار مشابهی را برای آداب و رسوم امتحان کنید. چند رفتار را به کودکتان آموزش دهید و زمانی‌که او در آن رفتارها استاد شد، آموزش چند رفتار دیگر را شروع کنید.
محمد حسن یاقوت پور
در مقام یک پدر یا مادر، اگر شخصی به فرزندتان زورگویی می‌کند باید دخالت کنید. اما به حرف هردو طرف گوش فرادهید.
markoqolu
او را تشویق کنید نکات مثبتی را که درباره‌ی دوستانش فکر می‌کند، بیان کند. قاعده‌ی ساده این است که صادق و بی‌ریا باشید. بهتر است به فرزندتان بگویید روی موضوعی خاص تمرکز کند. برای مثال، اگر او از لباس یکی از دوستانش تعریف می‌کند، باید بگوید «فکر می‌کنم این لباس واقعاً به تو می‌آید»، نه این‌که بگوید «تو همیشه خوش‌تیپی». این حرف درست به‌نظر نمی‌رسد و نباید بپرسد دوستش لباسش را از کجا خریده است.
محمد حسن یاقوت پور
در زمان ملاقات با یک بزرگسال، کودکتان می‌تواند دست راستش را برای دست دادن دراز کند. دست باید خالی، تمیز و خشک باشد (کشیدن سریع دست روی لباس باعث اطمینان می‌شود). کودکتان را تشویق کنید محکم دست دهد؛ اما انگشت‌ها را نشکند یا دست‌ها را خیلی سخت فشار ندهد! و دست دادن کوتاه و مختصر باشد. دوبار تکان دادن دست کافی است! وقتی کودکتان در دراز کردن دستش تردید نمی‌کند، اعتمادبه‌نفس اجتماعی فوق‌العاده‌ای را نشان می‌دهد؛ اما اگر برای این عمل خجالتی است، تکان مختصر سر، لبخند و تماس چشمی نیز پسندیده است. این نسخه‌ی امروزی تعظیم کردن است.
محمد حسن یاقوت پور
دوست داشته باشیم یا نه، معمولاً یادگیری در خانه، به‌واسطه‌ی تقلید، انجام می‌پذیرد.
محمد حسن یاقوت پور
شما می‌توانید با نشان دادن حساسیت به احساسات کودکتان، به او کمک کنید تا به احساسات دیگران توجه نشان دهد.
کاربر ۱۰۰۴۶۱۳
بین کودکی که کسی را آزرده می‌کند و بعد از درک این موضوع، احساس تأسف می‌کند و کودکی که همین عمل را انجام می‌دهد و به آن اهمیتی نمی‌دهد، تفاوت وجود دارد. کودک اول احساس همدردی با دیگران را دارد.
کاربر ۱۰۰۴۶۱۳
برای فرزند بزرگ‌تر بهتر است درباره‌ی رفتارهای آزاردهنده با شما یا خواهر و برادرش صحبت کند تا این‌که به‌طور فیزیکی با موضوع برخورد کند. استفاده از کلمات برای حل مشکلات به‌جای ضربه‌زدن، کشیدن یا سیلی‌زدن، بخشی اساسی از خویشتن‌داری است.
محمد حسن یاقوت پور
وقت ما محدود است. ما نمی‌توانیم روز را طولانی‌تر کنیم یا کاری کنیم که زمان آهسته‌تر بگذرد. این موضوع استفاده‌ی به‌جا از زمانی را که به ما داده شده است بسیار ارزشمند می‌کند. اما این مطلب نیز مهم است که کودکتان زمان متعلق به دیگران را ندزدد. به‌موقع نبودن درست همین کار را می‌کند؛ یعنی موضوع ارزشمندی را که جایگزین ندارد از فردی دیگر می‌دزدد.
محمد حسن یاقوت پور
گفتگوی ۴ جان: در نمایش مدرسه خیلی خوب درخشیدی. تو بیانی عالی داشتی و می‌توانستی صدایت را بلند کنی، به‌طوری‌که تمام مخاطبین به‌آسانی صدایت را بشنوند. تیم: از نظرت خیلی ممنونم. تو خیلی مهربانی. این اولین‌بار بود که روی سکوی سخنرانی می‌رفتم اما این کار را دوست داشتم و متشکرم که برای دیدن نمایش آمدی.
محمد حسن یاقوت پور
کودکتان را تشویق کنید که وقتی کسی از او تمجید کرد، خود یک کلمه‌ی تحسین‌آمیز دیگر اضافه کند. کودکی که به‌آسانی تحسین را می‌پذیرد و به‌راحتی تمجید می‌کند، نشان می‌دهد خودش را پذیرفته و دیگران را دوست دارد.
محمد حسن یاقوت پور
شما می‌توانید با نشان دادن حساسیت به احساسات کودکتان، به او کمک کنید تا به احساسات دیگران توجه نشان دهد. این کار را با گوش دادن به او، در زمانی‌که صحبت می‌کند، گفتگو با او با صدایی مهربان، و باقی گذاشتن فضایی برای اشتباهات کودکانه انجام دهید. هیچ‌کس کامل نیست، حتی بزرگسالان، و وقتی کودکتان کامل نیست نباید خیلی به او سخت بگیرید. زمانی‌که کودکتان احساس کند پذیرفته شده است، یاد می‌گیرد چگونه روش پذیرش را به دیگران نشان دهد.
محمد حسن یاقوت پور

حجم

۲۴۹٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۴۴۶ صفحه

حجم

۲۴۹٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۴۴۶ صفحه

قیمت:
۹۹,۹۰۰
۲۹,۹۷۰
۷۰%
تومان