معرفی و دانلود کتاب تربیت دینی و فرزندان ما pdf + خلاصه رایگان

آموزش باورهای معنوی به فرزندان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی

۲.۴ امتیاز(از ۷ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تربیت دینی و فرزندان ما

«تربیت دینی و فرزندان ما» نوشته دکتر حامد اختیاری و دکتر فاطمه دهقانی آرانی درباره آموزش باورهای معنوی به فرزندان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است.

می‌دانستید اعتقادات و معنویات فرزندان هم نیازمند تربیت و هدایت است؟

معنای حقیقی معنویت و تفاوت آن با مذهب چیست؟

می‌دانید راه درست درونی ساختن معنویت در فرزندان کدام است؟

می‌دانید چگونه آموزش های دینی را با سن فرزندتان هماهنگ کنید؟

بوسیله این کتاب می‌خواهیم فرا بگیریم چگونه می‌توانیم فرزندی معتقد و دیندار داشته باشیم؟

از دیگر کتاب‌های مجموعه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی:

مقابله و درمان اعتیاد و فرزندان ما

نوجوانانمان را دریابیم

اعتیاد و دانش آموزان ما

ایدز و فرزندان ما

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تربیت دینی و فرزندان ما و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتربیت دینی و فرزندان ما
عنوان دیگرآموزش باورهای معنوی به فرزندان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهحامد اختیاری، فاطمه دهقانی آرانی
انتشاراتانتشارات مهرسا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۰/۰۸/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
فعالیت‌هایی برای پرورش حافظهتصویر جلد کتاب فعالیت‌هایی برای پرورش حافظه
باربارا آلمن
تفکر، بازی کودک است؛ راهنمای یادگیری بازی‌های آموزشی برای کودکان قبل از دبستانتصویر جلد کتاب تفکر، بازی کودک است؛ راهنمای یادگیری بازی‌های آموزشی برای کودکان قبل از دبستان
اولین شارپ
بازی‌های پنج دقیقه‌ای برای بچه‌های چهارسال به بالاتصویر جلد کتاب بازی‌های پنج دقیقه‌ای برای بچه‌های چهارسال به بالا
لی‌لا لفظی
پرورش هوش و مهارت ریاضی پیش از دبستانتصویر جلد کتاب پرورش هوش و مهارت ریاضی پیش از دبستان
مونا ترابی یگانه
۵۰ روش برای علاقه‌مند کردن فرزند به مطالعهتصویر جلد کتاب ۵۰ روش برای علاقه‌مند کردن فرزند به مطالعه
کتی ای. زاهلر
بازی های آموزشی برای پرورش هوش ریاضی - منطقی (۷ تا ۱۲ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش ریاضی - منطقی (۷ تا ۱۲ سال)
منیره عابدی
بازی، بازوی تربیتتصویر جلد کتاب بازی، بازوی تربیت
زبان مادرتصویر جلد کتاب زبان مادر
نهاله مشتاق
جمله نویسی آسان(پایه اول دبستان)تصویر جلد کتاب جمله نویسی آسان(پایه اول دبستان)
کبری شکری‌رفسنجانی
کتاب بزرگ بازیتصویر جلد کتاب کتاب بزرگ بازی
دبرا وایز
من دیگر ما (جلد پنجم، قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان)تصویر جلد کتاب من دیگر ما (جلد پنجم، قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان)
محسن عباسی ولدی
من دیگر ما (جلد چهارم، بازی های عسلی و عسل های بدلی)تصویر جلد کتاب من دیگر ما (جلد چهارم، بازی های عسلی و عسل های بدلی)
محسن عباسی ولدی
راهنمای کامل والدین (جلد ۳)تصویر جلد کتاب راهنمای کامل والدین (جلد ۳)
رابین گلداستین
کلیدهای پرورش تفکر در کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش تفکر در کودکان و نوجوانان
فرناز فرود
من دیگر ما (جلد سوم، پرنده های در قفس و کودکی های نارس)تصویر جلد کتاب من دیگر ما (جلد سوم، پرنده های در قفس و کودکی های نارس)
محسن عباسی ولدی
تربیت مهارت‌های تفکر و کارآفرینی در مدرسهتصویر جلد کتاب تربیت مهارت‌های تفکر و کارآفرینی در مدرسه
عظیم محبی
مادر و دختر و راهکارهای ساده برای تربیت دخترانتصویر جلد کتاب مادر و دختر و راهکارهای ساده برای تربیت دختران
هری اچ هریسون
املای آسان(پایه اول دبستان)تصویر جلد کتاب املای آسان(پایه اول دبستان)
کبری شکری‌رفسنجانی
من دیگر ما (جلد دوم، خارهای گل شده و گل های خار شده)تصویر جلد کتاب من دیگر ما (جلد دوم، خارهای گل شده و گل های خار شده)
محسن عباسی ولدی
۵۰ روش علاقه مند‌کردن فرزند به ورزش و سلامتیتصویر جلد کتاب ۵۰ روش علاقه مند‌کردن فرزند به ورزش و سلامتی
جوان لندی