کتاب هارلی مرلین (جلد اول؛ هارلی مرلین و محفل جادوگران)
معرفی کتاب هارلی مرلین (جلد اول؛ هارلی مرلین و محفل جادوگران)
کتاب هارلی مرلین (جلد اول؛ هارلی مرلین و محفل جادوگران) نوشتهی بلا فارست و با ترجمهی زهرا چفلکی، اثری در ژانر فانتزی و ماجراجویی است که توسط نشر کتابسرای تندیس منتشر شده است. این کتاب آغازگر مجموعهای است که داستان دختری جوان به نام هارلی مرلین را روایت میکند؛ دختری که زندگیاش میان پرورشگاهها و خانوادههای موقت گذشته و حالا با کشف قدرتهای خارقالعادهاش، وارد دنیایی پر از جادو، هیولاها و رازهای پنهان میشود. هارلی که در کازینوها کار میکند و با تواناییهای ویژهاش متقلبها را شناسایی میکند، ناگهان با موجوداتی روبهرو میشود که وجودشان فراتر از تصور انسانهای عادی است. این کتاب با ترکیبی از هیجان، طنز، تعلیق و عناصر جادویی، مخاطب را به دنیایی متفاوت میبرد که در آن مرز میان واقعیت و خیال بهسادگی جابهجا میشود. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب هارلی مرلین (جلد اول؛ هارلی مرلین و محفل جادوگران)
کتاب هارلی مرلین و محفل جادوگران نوشتهی بلا فارست، داستانی فانتزی و معاصر را روایت میکند که در بستر شهری مدرن و با محوریت شخصیت اصلی، هارلی، پیش میرود. هارلی دختری است که کودکیاش را در پرورشگاهها گذرانده و حالا در سن نوزدهسالگی، با شغلی غیرمعمول در کازینوها روزگار میگذراند. او نهتنها مهارت بالایی در شناسایی متقلبها دارد، بلکه تواناییهایی فراتر از انسانهای عادی در خود کشف کرده است؛ از جمله هماحساسی و تلهکنیسس. ساختار کتاب بر پایهی روایت اولشخص و با لحن صمیمی و گاه طنزآمیز هارلی شکل گرفته است. داستان با ریتمی تند و پرحادثه، از فضای کازینوها و زندگی روزمرهی هارلی آغاز میشود و بهتدریج او را وارد دنیایی پنهان از جادوگران، هیولاها و محفلهای جادویی میکند. حضور شخصیتهایی مثل وید کراولی، جادوگری مرموز با حلقههای جادویی، و موجوداتی چون گارگویل، فضای کتاب را پررمزوراز و پرتعلیق کرده است. این اثر با ترکیب عناصر معمایی، اکشن و کشف هویت، تصویری از دنیایی موازی ارائه میدهد که در آن جادو و واقعیت در هم تنیدهاند و هارلی باید جایگاه خود را در این جهان تازه پیدا کند.
خلاصه داستان هارلی مرلین (جلد اول؛ هارلی مرلین و محفل جادوگران)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با هارلی مرلین آغاز میشود؛ دختری که از کودکی در پرورشگاهها بزرگ شده و تنها یادگار پدرش، یادداشتی است که به او توصیه میکند باهوش بماند و مراقب باشد. هارلی در کازینویی کار میکند و با استفاده از توانایی هماحساسیاش، متقلبها را شناسایی میکند. او در یکی از شبهای کاری، متوجه حضور زوجی میشود که با تبانی در بازی پوکر برنده میشوند و با کمک مأمور امنیتی کازینو، آنها را گیر میاندازد. اما این تنها بخش کوچکی از زندگی عجیب هارلی است؛ چرا که او قدرتهایی مثل تلهکنیسس هم دارد و میتواند اشیا را با ذهنش حرکت دهد. ماجرا زمانی پیچیدهتر میشود که هارلی با موجودی هیولایی به نام گارگویل روبهرو میشود؛ موجودی که فقط او و مردی مرموز به نام وید کراولی قادر به دیدنش هستند. وید، جادوگری با حلقههای جادویی است که با قدرت آتش و ابزارهای جادویی، به هارلی کمک میکند تا گارگویل را به دام بیندازد. این مواجهه، هارلی را وارد دنیای جادوگران و محفلهای مخفی میکند؛ جایی که او درمییابد نهتنها تنها نیست، بلکه بخشی از جامعهای پنهان از ساحرهها و جادوگران است. وید به او پیشنهاد میدهد برای یافتن پاسخ سؤالاتش و کشف هویت واقعیاش، به محفل جادوگران سندیگو بپیوندد. هارلی حالا باید تصمیم بگیرد که آیا حاضر است به این دنیای جدید وارد شود و با قوانین و تعهدات آن روبهرو گردد یا نه.
چرا باید کتاب هارلی مرلین (جلد اول؛ هارلی مرلین و محفل جادوگران) را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب فضای معاصر و عناصر فانتزی، تجربهای متفاوت از داستانهای جادویی ارائه میدهد. شخصیت اصلی، هارلی، با لحن شوخطبع و نگاه انتقادی به زندگی، مخاطب را بهراحتی با خود همراه میکند. روایت داستان از زاویهی اولشخص و ورود تدریجی به دنیای جادو، باعث میشود خواننده همزمان با هارلی، شگفتیها و خطرات این جهان را کشف کند. حضور شخصیتهایی با قدرتهای ویژه، هیولاهای ناشناخته و محفلهای جادویی، فضایی پرتعلیق و پرهیجان ایجاد کرده است. علاوهبر این، دغدغههای هارلی درباره هویت، تعلق و اعتماد، به داستان عمق انسانی میبخشد و آن را از یک ماجرای صرفاً فانتزی فراتر میبرد. برای کسانی که به دنبال داستانی پرحادثه، شخصیتمحور و سرشار از رمز و راز هستند، این کتاب انتخابی جذاب است.
خواندن این کتاب به علاقهمندان داستانهای فانتزی معاصر، دوستداران ماجراهای جادویی، نوجوانان و جوانانی که به دنبال کشف هویت و قدرتهای درونی هستند و کسانی که از روایتهای پرتعلیق و شخصیتمحور لذت میبرند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب هارلی مرلین (جلد اول؛ هارلی مرلین و محفل جادوگران)
«خشکم زد، پشتم به پنجره بود. همانطور که هیولایِ مقابلم از لذت میلرزید، کل بدنم رعشه میرفت. تا لحظهای دیگر شام شبش میشدم. درونم نیرویی مثل رعد غرید. هنوز نمیخواست تسلیم شود. هوای اطرافم متراکم و غلیظ شد. حس میکردم نوک انگشتهایم را قلقلک میدهد. به من اشاره میکرد از آن استفاده کنم. قبلاً هم این کار را کرده بودم، ولی قدرتش به قدری نبود که چیزی در مایههای عفریتی به این وحشیگری را نابود کند. اما خب چارهای نبود، باید امتحانش میکردم. هر چی انرژی میتوانستم جمع کنم، فراخواندم و برای اولین بار در عمرم حس کردم ذرات هرجومرج درونم را پر میکنند. ذهنم تختهگازش را گرفت و من دستهایم را تند و سریع جلو بردم. بادی که آن بیرون جریان داشت، به اطاعت درآمد. شیشههای پنجره را خرد کرد و غرّان و زوزهکشان به داخل وزید. همین که شیشهها منفجر شد و همهجا ریخت، سرم را دزدیدم. خردههایشان، چشمها و صورت هیولا را برید و جانور از درد هیسی کشید. از آنجایی که هیچ مسیر امن دیگری پیش رویم نبود، خودم را به دست باد سپردم و جست زدم لبِ پنجره. نگاهم افتاد به ارتفاع زیر پاهایم و نفسم بند آمد. بعد چشمهایم را بستم و خودم را در هوا رها کردم.»