کتاب چاره کمرویی، قدرت اراده، دقت
معرفی کتاب چاره کمرویی، قدرت اراده، دقت
«چاره کمرویی، قدرت اراده، دقت» به قلم ریموند دوسن لوران (-۱۸۸۸) کتابی است با موضوع کمرویی و راههای مبارزه با آن.
کمرویی که نوعی بیماری روانی است اساسا از طریق معالجات اخلاقی و روحی درمانپذیر است.
افراد زود رنج، بیثبات و ضعیف فاقد اراده بوده و همانند سنگریزههای ته رودخانه خود را تسلیم حوادث میکنند و بدون هیچ ارادهای در جهت جریان آب حرکت میکنند. در برخوردبا کمترین مشکل دلسرد شده در نوعی بیحالی و سکون فرو میروند. اراده انسان ابزار گرانبهایی است اگر کسی بخواهد حداکثر استفاده را از آن ببرد باید از ویژگیهای آن آگاه باشد. نباید فراموش کرد که انسان در هر وضع روانی که باشد حتی موقعی که در ناراحتی بسر میبرد، میتواند اراده خود را پرورش بدهد و با تقویت منش خود موجودی قوی و پر قدرتی باشد.
در این کتاب سعی شده است با ارائه راهحلهای مناسب و منطقی با کمرویی، ضعف اراده و بیدقّتی که از بیماریهای قرن ماشین است مبارزه کرده، از عواقب شوم بیدقّتی جلوگیری کرده و ضرورت و امکانات افزایش تمرکز فکری و تربیت دقت را در اختیار خواننده قرارداده و او را باعلل، عواقب و راه درمان کمرویی آشنا ساخت.
چاره پر رویی چیه؟
ترجمه بددد بود، از ۱۶۹ صفحه شاید مثلا بخش های مفیدش بیست صفحه باشه یا کمتر،بقیه رو زده به جاده خاکی،بازم مجبورم بگم کتاب ۳۶۵ قدم تا اعتماد به نفس رو بخونید جای این کتاب😐
یکی از 《بدترین》 کتاب هایی است که در طاقچه وجود داره؛ 🔘متن ضعیف، 🔘ترجمه ضعیف، 🔘روایی هم ضعیف، 🔘کاربردی هم نیست، در نتیجه ؛ اصلاً توصیه نمیشه
به نظرم کتاب روشهای عملی نشان نمیده و سعی میکنه با حرف زدن و اعتماد بنفس دادن به شما بگه که مثلا اراده قوی داشته باشید کتاب کاملی نیست و بیشتر با کلمات بازی میکنه
قیمت نسخه چاپی ۳۰۰۰ تومنه و نسخه الکترونیک ۷۰۰۰ تومان؟
نظر من اینه«اگر پر رو نباشم،پیشرفت نمی کنم»
خیلی ب درد بخور نیس
راهکاری برای کمرویی نداشت وبیشتر درباره بزرگان صحبت کرده بود و خیلی کاربردی نبود و فقط درباره تمرکز بر روح و جسم صحبت کرده بود
جالب بود 👍
چجوری میشه دانلودش کرد؟ در قالب pdf