کتاب کودک من (جلد سیزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش همکاری در کودکان) منیر کلانتر قریشی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب کودک من (جلد سیزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش همکاری در کودکان)

کتاب کودک من (جلد سیزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش همکاری در کودکان)

معرفی کتاب کودک من (جلد سیزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش همکاری در کودکان)

کتاب کودک من (جلد سیزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش همکاری در کودکان) نوشته‌ی منیر کلانتر قریشی، آذین عسگرخانی و یگانه یکتایی اغول‌بیگ، توسط نشر حکمت و عرفان منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای جامع برای توانمندسازی کودکان است که هر جلد آن به یکی از مهارت‌های کلیدی زندگی می‌پردازد. جلد سیزدهم به موضوع همکاری و نقش آن در رشد اجتماعی و فردی کودکان اختصاص یافته و تلاش کرده است با ارائه‌ی راهکارها، تمرین‌ها و مثال‌های کاربردی، والدین و مربیان را در آموزش این ارزش مهم یاری کند. ساختار کتاب به گونه‌ای طراحی شده که هم والدین و هم مربیان بتوانند به‌راحتی از آن بهره ببرند و با استفاده از فعالیت‌های پیشنهادی، فضای خانه یا کلاس را به محیطی برای تمرین همکاری تبدیل کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کودک من (جلد سیزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش همکاری در کودکان)

کتاب کودک من (جلد سیزدهم) با تمرکز بر آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش همکاری در کودکان، به بررسی اهمیت این مهارت در زندگی روزمره و آینده‌ی کودکان پرداخته است. نویسندگان با رویکردی مرحله‌به‌مرحله، ابتدا مفهوم همکاری را تعریف کرده‌اند و سپس عوامل مؤثر بر شکل‌گیری آن را توضیح داده‌اند. ساختار کتاب شامل بخش‌هایی درباره‌ی امنیت روانی، انعطاف‌پذیری شناختی، هوش جمعی و درک تفاوت‌هاست که هرکدام با مثال‌های ملموس و فعالیت‌های گروهی همراه شده‌اند. همچنین، کتاب به والدین و مربیان نشان می‌دهد که چگونه می‌توانند با ایجاد محیطی امن و حمایت‌گر، زمینه‌ی رشد این ارزش را در کودکان فراهم کنند. بخش‌هایی از کتاب به موانع رایج در فرزندپروری و راهکارهای مقابله با آن‌ها اختصاص یافته و در ادامه، تمرین‌ها و بازی‌هایی برای تقویت همکاری در جمع‌های کودکانه ارائه شده است. این اثر بخشی از مجموعه‌ای بزرگ‌تر است که هر جلد آن به یکی از مهارت‌های اساسی زندگی می‌پردازد و جلد سیزدهم به‌طور ویژه بر قدرت مسئولیت مشترک و همکاری تمرکز دارد.

خلاصه کتاب کودک من (جلد سیزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش همکاری در کودکان)

کتاب کودک من (جلد سیزدهم) با هدف آموزش و تقویت ارزش همکاری در کودکان، ابتدا به تعریف همکاری و اهمیت آن در زندگی فردی و اجتماعی می‌پردازد. نویسندگان توضیح داده‌اند که همکاری فراتر از تقسیم کار است و به معنای ترکیب توانایی‌ها و تلاش‌های افراد برای رسیدن به هدفی مشترک است. در ادامه، عواملی مانند امنیت روانی، انعطاف‌پذیری شناختی و هوش جمعی به‌عنوان پایه‌های شکل‌گیری همکاری معرفی شده‌اند. هرکدام از این عوامل با مثال‌هایی از موقعیت‌های واقعی در خانه یا مدرسه توضیح داده شده‌اند تا والدین و مربیان بتوانند آن‌ها را در زندگی روزمره به کار بگیرند. کتاب به نقش همکاری در پرورش مهارت‌های اجتماعی، تقویت حس مسئولیت‌پذیری، افزایش اعتمادبه‌نفس و یادگیری حل تعارض پرداخته است. همچنین، راهکارهایی برای آموزش این ارزش به والدین و نحوه‌ی مواجهه با موانع رایج در فرزندپروری ارائه شده است. بخش قابل توجهی از کتاب به معرفی بازی‌ها و فعالیت‌های گروهی اختصاص یافته که هرکدام با هدف تقویت همکاری، مسئولیت‌پذیری جمعی و رشد خلاقیت طراحی شده‌اند. در پایان، داستان‌هایی مانند "قورباغه و لاک‌پشت" به‌عنوان نمونه‌هایی از همکاری موفق آورده شده‌اند تا کودکان با زبان ساده و ملموس، اهمیت این مهارت را درک کنند.

چرا باید کتاب کودک من (جلد سیزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش همکاری در کودکان) را بخوانیم؟

این کتاب با ارائه‌ی راهکارهای عملی و مثال‌های متنوع، به والدین و مربیان کمک می‌کند تا همکاری را به‌عنوان یک ارزش بنیادین در کودکان نهادینه کنند. تمرکز بر آموزش گام‌به‌گام، فعالیت‌های گروهی و بازی‌های خلاقانه، باعث شده است که مفاهیم کتاب به‌راحتی در زندگی روزمره قابل اجرا باشند. همچنین، پرداختن به موانع رایج در فرزندپروری و ارائه‌ی راه‌حل‌های کاربردی، این اثر را به منبعی قابل اتکا برای خانواده‌ها و معلمان تبدیل کرده است. با مطالعه‌ی این کتاب، می‌توان انتظار داشت که کودکان نه‌تنها در محیط خانه، بلکه در مدرسه و جمع‌های دوستانه نیز مهارت همکاری را تمرین کنند و برای آینده‌ای موفق‌تر آماده شوند.

خواندن این کتاب به والدین، مربیان، معلمان و هرکسی که دغدغه‌ی رشد اجتماعی و مسئولیت‌پذیری کودکان را دارد پیشنهاد می‌شود. همچنین، برای کسانی که به دنبال راهکارهایی برای تقویت کار گروهی، حل تعارض و ایجاد محیطی حمایت‌گر برای کودکان هستند، این کتاب انتخاب مناسبی است.

۲۵%