کتاب کودک من (جلد نوزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش فروتنی در کودکان) منیر کلانتر قریشی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب کودک من (جلد نوزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش فروتنی در کودکان)

کتاب کودک من (جلد نوزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش فروتنی در کودکان)

معرفی کتاب کودک من (جلد نوزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش فروتنی در کودکان)

کتاب کودک من (جلد نوزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش فروتنی در کودکان) نوشته‌ی منیر کلانتر قریشی، آذین عسگرخانی و یگانه یکتایی اغول‌بیگ، توسط نشر حکمت و عرفان منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای جامع برای توانمندسازی کودکان است که هر جلد آن به آموزش یک مهارت یا ارزش بنیادین می‌پردازد. در این جلد، تمرکز بر آموزش و تقویت فروتنی در کودکان قرار گرفته است؛ مهارتی که نقش مهمی در شکل‌گیری شخصیت، روابط اجتماعی و رشد هیجانی کودکان دارد. نویسندگان با بهره‌گیری از مثال‌های ملموس، فعالیت‌های عملی و راهکارهای قابل اجرا برای والدین و مربیان، تلاش کرده‌اند فروتنی را از یک مفهوم انتزاعی به مهارتی قابل یادگیری و تمرین تبدیل کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کودک من (جلد نوزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش فروتنی در کودکان)

کتاب کودک من (جلد نوزدهم) با هدف آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش فروتنی در کودکان، توسط منیر کلانتر قریشی، آذین عسگرخانی و یگانه یکتایی اغول‌بیگ نوشته شده است. این کتاب بخشی از یک مجموعه راهنمای گام‌به‌گام برای توانمندسازی کودکان است که هر جلد آن به یک مهارت یا ارزش کلیدی می‌پردازد. ساختار کتاب به گونه‌ای طراحی شده که ابتدا مفهوم فروتنی را تعریف و اهمیت آن را در رشد شخصیت کودک بررسی می‌کند. سپس عوامل مؤثر بر شکل‌گیری این ارزش، مانند نقش والدین، تمرکز بر تلاش به‌جای استعداد ذاتی، ترویج همدلی و ایجاد امنیت روانی برای پذیرش نقص‌ها را توضیح می‌دهد. بخش‌هایی از کتاب به موانع رایج در مسیر پرورش فروتنی، مانند پرورش کودک خاص، جلوگیری از تجربه شکست و تمرکز افراطی بر برنده‌شدن می‌پردازد. در ادامه، مجموعه‌ای از فعالیت‌ها و بازی‌های عملی برای آموزش فروتنی به کودکان ارائه شده که هرکدام با هدفی مشخص و متناسب با سن کودک طراحی شده‌اند. کتاب با مثال‌های واقعی و داستان‌های کوتاه، والدین و مربیان را در مسیر آموزش این ارزش مهم همراهی می‌کند.

خلاصه کتاب کودک من (جلد نوزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش فروتنی در کودکان)

کتاب کودک من (جلد نوزدهم) با تمرکز بر آموزش فروتنی، ابتدا به تعریف این ارزش می‌پردازد و آن را به‌عنوان آگاهی از توانایی‌ها و محدودیت‌های خود، احترام به دیگران و پذیرش یادگیری مداوم معرفی می‌کند. نویسندگان تأکید کرده‌اند که فروتنی به معنای نادیده‌گرفتن موفقیت‌های فردی نیست، بلکه پذیرش این نکته است که همیشه می‌توان از دیگران آموخت و موفقیت‌ها نتیجه تلاش جمعی و حمایت دیگران نیز هستند. در بخش‌های ابتدایی، عوامل مؤثر بر رشد فروتنی مانند الگوی رفتاری والدین، تمرکز بر تلاش به‌جای استعداد، ترویج همدلی و ایجاد امنیت روانی برای پذیرش نقص‌ها بررسی شده است. مثال‌هایی از موقعیت‌های روزمره، مانند نحوه واکنش والدین به موفقیت یا شکست کودک، نقش مهمی در انتقال این ارزش دارند. کتاب به موانع رایج در مسیر پرورش فروتنی اشاره کرده است؛ از جمله پرورش کودک خاص، جلوگیری از تجربه شکست، برخورد سخت با ابراز ناامنی و تمرکز افراطی بر برنده‌شدن. هر یک از این موانع با مثال‌هایی توضیح داده شده و راهکارهای اصلاحی برای والدین ارائه شده است. در ادامه، مجموعه‌ای از بازی‌ها و فعالیت‌های عملی برای آموزش فروتنی به کودکان معرفی شده است. این فعالیت‌ها شامل بازی‌هایی مانند «برج اشتباهات شیرین»، «جعبه من نمی‌دانم»، «ساختن قوانین گروهی مشترک»، «پروژه کمک کردن بدون دیده شدن» و داستان‌هایی مانند «مورچه ریز و مسیر بزرگ» هستند. هر فعالیت با هدف مشخصی طراحی شده تا کودک بتواند فروتنی را در عمل تجربه کند و بیاموزد که پذیرش اشتباه، قدردانی از دیگران و همکاری، بخش جدایی‌ناپذیر رشد فردی و اجتماعی است. در پایان، کتاب بر اهمیت نقش والدین و مربیان در الگوسازی و آموزش عملی فروتنی تأکید کرده و توصیه‌هایی برای ایجاد محیطی امن و پذیرنده ارائه داده است.

چرا باید کتاب کودک من (جلد نوزدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش فروتنی در کودکان) را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی کاربردی و مرحله‌به‌مرحله، فروتنی را از یک ارزش انتزاعی به مهارتی قابل آموزش و تمرین تبدیل کرده است. والدین و مربیان با مطالعه این اثر، ابزارها و روش‌هایی برای پرورش فروتنی در کودکان به دست می‌آورند که نه‌تنها به بهبود روابط اجتماعی و افزایش تاب‌آوری کودکان کمک می‌کند، بلکه زمینه‌ساز رشد ذهنیت یادگیرنده و قدرشناسی در آن‌ها می‌شود. مثال‌های ملموس، بازی‌ها و فعالیت‌های پیشنهادی، امکان اجرای آسان آموزه‌ها را در زندگی روزمره فراهم می‌کند. همچنین، کتاب به موانع رایج در مسیر آموزش فروتنی پرداخته و راهکارهایی برای عبور از این چالش‌ها ارائه داده است. این ویژگی‌ها باعث شده‌اند که کتاب به منبعی قابل اتکا برای والدین و مربیانی تبدیل شود که به دنبال رشد همه‌جانبه شخصیت کودک هستند.

خواندن این کتاب به والدین، مربیان، مشاوران کودک و افرادی که دغدغه پرورش ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی در کودکان را دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که با چالش‌هایی مانند خودمحوری، ترس از شکست یا رقابت ناسالم در کودکان مواجه‌اند، این کتاب می‌تواند راهنمایی مؤثر باشد.

۲۵%