کتاب کینه کهنه نمی شود شادی داودی + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:شادی داودی
امتیاز
۳.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کینه کهنه نمی شود

کتاب کینه کهنه نمی شود نوشته شادی داودی است و توسط انتشارات شقایق منتشر شده است. این رمان ایرانی در بستر روابط دوستانه و خانوادگی چند جوان شکل می‌گیرد. محوریت داستان حول شخصیت‌هایی چون الناز، کوهیار، ایلیا، مریم، شیده و کیانوش می‌چرخد که هرکدام با دغدغه‌ها، پیشینه‌ها و سبک زندگی متفاوت در روزی تعطیل در ویلای خانوادگی گرد هم می‌آیند. اثر با تمرکز بر جزئیات روابط، گفت‌وگوها و برخوردهای شخصیت‌ها به‌تدریج لایه‌های پنهان شخصیت‌ها و گذشته‌شان را آشکار می‌کند. فضای رمان ترکیبی از طنز، نقد اجتماعی و کشمکش‌های درونی شخصیت‌هاست که در خلال روزی پرحادثه و پرتنش به تصویر کشیده می‌شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کینه کهنه نمی شود اثر شادی داودی

کتاب کینه کهنه نمی‌شود رمانی ایرانی به قلم شادی داودی با محوریت روابط پیچیده و پرفرازونشیب چند جوان است که در یک ویلای خانوادگی گرد هم آمده‌اند. داستان از زاویه‌ی دید شخصیت‌های مختلف، به‌ویژه الناز و کوهیار پیش می‌رود و با جزئی‌نگری به روابط دوستانه، خانوادگی و اجتماعی آن‌ها می‌پردازد. رمان با ورود شخصیت‌هایی با پیشینه‌های متفاوت ازجمله کوهیار که فرزند یکی از سرداران است، به فضای جمعی دوستانه، تنش‌ها و سوءتفاهم‌هایی را رقم می‌زند که به‌تدریج به لایه‌های عمیق‌تری از گذشته و شخصیت هر یک از افراد راه می‌یابد. ساختار کتاب حاضر مبتنی‌بر گفت‌وگو، توصیف‌های دقیق از محیط و ذهنیات شخصیت‌هاست و در خلال یک روز تعطیلْ کشمکش‌های درونی و بیرونی شخصیت‌ها را به تصویر می‌کشد. شادی داودی در این کتاب با نگاهی انتقادی و گاه طنزآمیز به موضوعاتی همچون قضاوت‌های اجتماعی، تفاوت‌های طبقاتی، دغدغه‌های نسل جوان و تأثیر گذشته بر روابط امروز پرداخته است.

خلاصه داستان کینه کهنه نمی شود

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

رمان با الناز آغاز می‌شود؛ دختری که همراه دو دوست صمیمی‌اش، مریم و شیده، برای گذراندن روزی تعطیل به ویلای خانوادگی‌شان می‌رود. این سه نفر از دوران دانشگاه با هم دوست بوده‌اند و هرکدام مسیر متفاوتی را پس از فارغ‌التحصیلی در پیش گرفته‌اند. الناز به هنر و عکاسی روی آورده، مریم در آزمایشگاه کار می‌کند و شیده در سالن آرایشگری مادرش مشغول است. با ورود ایلیا، برادر الناز و دوستانش (کیانوش و کوهیار) فضای جمعی دستخوش تغییر می‌شود. کوهیار که فرزند یکی از سرداران است، با رفتار سرد و جدی‌اش، به‌ویژه در برخورد با الناز، تنش‌هایی را ایجاد می‌کند. گفت‌وگوها و برخوردهای میان شخصیت‌ها به‌تدریج لایه‌هایی از گذشته، دغدغه‌ها و زخم‌های پنهان هرکدام را آشکار می‌کند. در خلال روزی پرحادثه، سوءتفاهم‌ها، قضاوت‌ها و کشمکش‌های درونی و بیرونی، روابط میان افراد را به چالش می‌کشد و زمینه‌ساز مواجهه با کینه‌ها و خاطرات کهنه می‌شود. اثر با ریتمی سریع به بررسی تأثیر گذشته بر حال و شکل‌گیری پیوندها و گسست‌ها در جمع‌های دوستانه و خانوادگی می‌پردازد.

چرا باید کتاب کینه کهنه نمی شود را بخوانیم؟

رمان کینه کهنه نمی‌شود تصویری ملموس از روابط جوانان امروزی و چالش‌های آن‌ها ارائه می‌دهد. این کتاب با تمرکز بر جزئیات رفتارها، گفت‌وگوها و ذهنیات شخصیت‌ها، امکان همذات‌پنداری با دغدغه‌ها و احساسات نسل جوان را فراهم می‌کند. پرداختن به موضوعاتی چون قضاوت‌های اجتماعی، تفاوت‌های طبقاتی، تأثیر گذشته بر روابط امروز و کشمکش‌های هویتی از ویژگی‌های شاخص این رمان ایرانی است. همچنین فضای داستانی پرتنش و طنزآمیز، خواننده را با فرازونشیب‌های احساسی و فکری شخصیت‌ها همراه می‌کند و فرصتی برای تأمل درباره‌ی پیچیدگی‌های روابط انسانی و نقش خاطرات و کینه‌های کهنه در شکل‌گیری رفتارها و تصمیمات فراهم می‌آورد.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که به ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان با محوریت روابط دوستانه و خانوادگی علاقه دارند، دغدغه‌ی شناخت پیچیدگی‌های روانی و اجتماعی نسل جوان ایران را دارند یا به‌دنبال داستانی واقع‌گرایانه از کشمکش‌های درونی و بیرونی شخصیت‌ها هستند. همچنین این رمان ایرانی برای علاقه‌مندان به داستان‌هایی با فضای جمعی، گفت‌وگوهای پرکشش و نقدهای اجتماعی مناسب است.

درباره شادی داودی

شادی داودی نویسنده‌ای ایرانی و متولد ۱۷ دی ۱۳۵۱ در تهران است. نویسندگی را از ۱۶سالگی آغاز کرد و دوره‌ای کوتاه را زیر نظر قیصر امین‌پور گذراند و به توصیه‌ی این شاعر معاصر ایرانی به نوشتن ادامه داد. اولین رمان بلند خود را در ۲۴سالگی نوشت؛ اثری که با وجود داشتن مجوز نشر دائمی برای انتشارات کوثر، هرگز به چاپ نرسید. در فاصله‌ی سال‌های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۸، ۹ رمان بلند دیگر نوشت، اما هیچ ناشری آن‌ها را برای چاپ نپذیرفت یا انتشار آن‌ها را مشروط به حذف و سانسور بخش زیادی از کتاب کرد. شادی داودی از چاپ رمان‌های خود توسط انتشارات منصرف شد. او شروع به انتشار رایگان تمامی آثار خود در وبلاگش برای علاقه‌مندان کرد (وبلاگی که با بیش از ۱۶۰هزار بازدید غیرفعال شده است). او نهایتاً در شهریور سال ۱۳۹۴ به‌درخواست تکین حمزه‌لو، رمان «راز خورشید» را برای انتشارات برکه‌ی خورشید ارسال کرد و پس از طی مراحل قانونی، این رمان را منتشر کرد. پس شادی داودی به‌طور رسمی وارد عرصه‌ی نویسندگی در ایران شد. کتاب «کینه کهنه نمی‌شود» رمان منتشرشده‌ی دیگری به قلم این نویسنده است.

بخشی از کتاب کینه کهنه نمی شود

«دکتر و پرستاری که چند دقیقه پیش برای معاینه‌ام آمده ‌بودند، بعد از انجام کارهای لازم و شستشو و بانداژ زجرآور مجدد دستانم، دوباره اتاق را ترک کردند. سکوت همه‌جا را پر کرده بود. این چندروز هیچ‌چیز جز سکوت مهمان تنهایی‌ام در این اتاقی که مطمئن بودم بیمارستان نیست، نشده بود. فقط چندبار از طرف نیروی امنیت کشور برای پاره‌ای از سوال‌ها و گرفتن جواب و توضیح از من، سه‌مامور به دیدنم آمده بودند. سوال‌ها همه درخصوص اتفاقاتی بود که در پاکستان از سر گذرانده بودم، نحوهٔ دستگیری‌مان، افرادی که دیده بودم، حرف‌هایی که شنیده بودم، نحوهٔ فرار و چندین سوال دیگر که همه را پاسخ می‌دادم. تنها سوالی که قادر به پاسخگویی‌اش نبودم، موقعیت مکانی منطقه‌ای بود که در آن ما را برده و آن‌همه بلا سرمان آورده بودند؛ چون واقعا از این موضوع اطلاع دقیقی نداشتم و نمی‌توانستم آدرس آن مکان را مشخص کنم!»

yeganeh
۱۴۰۴/۰۹/۲۸