کتاب تفسیر سوره برائت
معرفی کتاب تفسیر سوره برائت
کتاب تفسیر سوره برائت یکی از کتابهای مجموعهٔ تفسیر سورههای قرآن کریم به قلم سید علی خامنهای است. انتشارات انقلاب اسلامی، وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، عهدهدار چاپ این آثار بوده است.کتابهای این مجموعه شامل تفسیر سورهٔ حمد، تفسیر سورهٔ تغابن، تفسیر سورهٔ مجادله، تفسیر سورهٔ ممتحنه، تفسیر سورهٔ حشر، تفسیر سوره برائت، تفسیر سوره جمعه، تفسیر سورهٔ بقره است.
درباره کتاب تفسیر سوره برائت
از مهمترین فعالیتهای انقلابی و مبارزاتی رهبر انقلاب اسلامی، برگزاری جلسات تفسیر و بیان مفاهیم معرفتی قرآن کریم بود. از پاییز سال ۱۳۵۰ این جلسات تفسیر برای طلّاب در مدرسهٔ میرزاجعفر آغاز شد.
کتاب تفسیر سورهٔ برائت، متن ویراستهٔ جلسات تفسیر این سوره است که از اوایل سال ۱۳۵۱ آغاز شد و تا حدود بهمنماه همان سال به طول انجامید.
آنچه از جلسات درس تفسیر سورهٔ برائت باقی مانده است، از دو قسمت تشکیل شده است:
قسمت اول شامل متنی است که از پیادهسازی نوار صوتی درس حاصل شده است. این امر همان زمان به دست جناب حجّتالاسلاموالمسلمین حسن ربّانیراد فردوسی صورت پذیرفته بود.
قسمت دوم حاوی یادداشتهای جناب حجّتالاسلاموالمسلمین محمدباقر داوودی است که در جلسهٔ درس در دفتری ثبت شده است.
کتاب تفسیر سوره برائت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
هم مجامع علمی و هم عموم مردم میتوانند از این تفسیر جامع و روان بهره ببرند. همچنین کتاب تفسیر سورهٔ برائت میتواند بهعنوان منبعی ارزشمند برای دروس تفسیر قرآن استفاده شود.
سلام لطفن طاقچه بی نهایت اظافه کنید🌸💖
لطفا نسخه کتاب صوتی رو هم اضافه کنید و اگر امکان داره به بی نهایت اضافه کنید تا سهولت در دسترسی بیشتر صورت بگیره و بهره مندی بیشتری اتفاق بیوفته
سلام. اینجوری که خیلی بده. لطفا epub بذارین که بتونیم راحت تر بخونیم و هایلایت کنیم و...
واقعا به رفع حفره ها و شبهات ذهنیم خیلی کمک کرد. یه تیکه از کتاب 📘 👈🏻 :«نباید گفت امپراطور روم مسیحی بود ولی عبدالملک (مروان)مسلمان، پس عبدالملک به ما نزدیک تر است بلکه باید گفت از بین این دو،آنکه
خیلی حیف شد،چرا این کتاب پی دی افه!!؟
کاش کتابهایی مثل این که تفسیر سوره و کاربردی هستند رایگان در اختیار قرار بگیره
فوق العاده عالی
سلام. وقتی کسی اپلیکیشن نصب میکنه، لابد نمیتونه پیدیاف بخونه. لطفا نسخه طاقچهایش رو بذارید.
بخش جستجو داره اما هرچی می نویسی میزنه نتیجه ای پیدا نشد حتی از خودت محتوا دو صفه قبل می نویسی ردش می کنی تو جستجو سرچش می کنی نمیاره
مطابق همین عصر و زمان. اصلا کهنه نشده. خیلی نکات تفسیری جذابی داره که پیشنهاد میکنم با دقت بخونید.