کتاب آمرطین زهرا مدبر + دانلود نمونه رایگان

کتاب آمرطین

نویسنده:زهرا مدبر
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب آمرطین

کتاب الکترونیکی «آمرطین» نوشتهٔ زهرا مدبر اثری در ژانر داستانی و فانتزی است که نشر نامه مهر آن را منتشر کرده است. این کتاب با محوریت شخصیت‌هایی جوان و روایت ماجراهایی میان واقعیت و خیال، به دغدغه‌های هویتی، قدرت‌های فراتر از انسان و تعادل میان خیر و شر می‌پردازد. «آمرطین» با نگاهی به زندگی شخصیت‌هایی که درگیر اتفاقات غیرمنتظره و نیروهای ماورایی می‌شوند، داستانی پرکشش را برای نوجوانان و جوانان رقم می‌زند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آمرطین

«آمرطین» نوشتهٔ زهرا مدبر، داستانی فانتزی و معاصر است که با روایتی چندلایه، مخاطب را به دنیایی میان واقعیت و خیال می‌برد. این کتاب در قالب رمان و با ساختاری روایی، ماجرای شخصیت‌هایی را دنبال می‌کند که با نیروها و نشانه‌هایی فراتر از زندگی روزمره روبه‌رو می‌شوند. روایت کتاب از لندن و جنگل‌های آمازون تا فضای آپارتمان‌های مدرن شهری گسترده شده و شخصیت‌ها را در موقعیت‌هایی قرار می‌دهد که باید با هویت، قدرت‌های پنهان و مسئولیت‌های بزرگ‌تر از خودشان مواجه شوند. «آمرطین» با بهره‌گیری از عناصر اسطوره‌ای و افسانه‌ای، جهانی را خلق کرده که در آن مرز میان انسان و نیروهای ماورایی باریک و لغزنده است. دغدغه‌های هویتی، تعادل میان خیر و شر، و نقش انتخاب در سرنوشت، از محورهای اصلی این داستان هستند. کتاب با زبانی داستانی و شخصیت‌پردازی چندوجهی، تلاش می‌کند مخاطب را درگیر پرسش‌هایی دربارهٔ شناخت خود و جهان پیرامون کند.

خلاصه داستان آمرطین

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «آمرطین» با مقدمه‌ای فلسفی دربارهٔ تعادل و تضاد آغاز می‌شود و به‌تدریج وارد زندگی شخصیت اصلی، کایلی همیل، می‌شود؛ زنی جوان که در لندن زندگی می‌کند و ناگهان با نشانه‌هایی عجیب روی بدنش و اتفاقات غیرعادی روبه‌رو می‌شود. همزمان، در جنگل‌های آمازون، سه جوان از قبیلهٔ آب به نام‌های امیلی، کووپر و کریستوفر، با عبور از مرزهای ممنوعه وارد جنگل سیاه می‌شوند و با نیروهای ناشناخته‌ای مواجه می‌گردند که تعادل جهان را تهدید می‌کند. کایلی پس از تجربهٔ نشانه‌های مرموز و دیدار با ارواحی به نام وان و راوا، درمی‌یابد که او آواتار جدیدی است که باید تعادل میان نیروهای چهارگانه (آب، آتش، باد و خاک) را حفظ کند. در این میان، دشمنی به نام واتو که پیش‌تر در جنگل سیاه زندانی شده بود، آزاد می‌شود و تهدیدی جدی برای جهان و تعادل آن به شمار می‌آید. کایلی باید با پذیرش نقش جدیدش، میان خیر و شر تعادل برقرار کند و در عین حال با مشکلات شخصی، روابط پیچیده و چالش‌های مالی و عاطفی خود نیز دست‌وپنجه نرم کند. در طول داستان، شخصیت‌هایی مانند نووا و آیدن وارد زندگی کایلی می‌شوند و هرکدام با رازها و انگیزه‌های خاص خود، نقش مهمی در مسیر او ایفا می‌کنند. روایت کتاب میان واقعیت‌های روزمره و عناصر فانتزی در نوسان است و شخصیت‌ها را وادار می‌کند تا با انتخاب‌های دشوار و مسئولیت‌های بزرگ‌تر از خودشان روبه‌رو شوند. داستان با تعلیق و ابهام پیش می‌رود و مخاطب را درگیر این پرسش می‌کند که مرز میان واقعیت و خیال تا کجاست و چگونه می‌توان در جهانی پر از تضاد، تعادل را حفظ کرد.

چرا باید کتاب آمرطین را بخوانیم؟

«آمرطین» با ترکیب عناصر فانتزی، اسطوره‌ای و دغدغه‌های معاصر، روایتی متفاوت از مواجهه با ناشناخته‌ها و مسئولیت‌های فردی ارائه می‌دهد. این کتاب نه‌تنها به ماجراهای هیجان‌انگیز و پرتعلیق می‌پردازد، بلکه به موضوعاتی مانند هویت، پذیرش تفاوت‌ها، تعادل میان خیر و شر و نقش انتخاب در سرنوشت نیز توجه دارد. شخصیت‌پردازی چندلایه و فضاسازی میان دنیای واقعی و ماورایی، تجربه‌ای تازه برای علاقه‌مندان به داستان‌های فانتزی و نوجوانان و جوانان فراهم می‌کند. خواندن این کتاب فرصتی است برای اندیشیدن به قدرت‌های پنهان درون انسان و چالش‌های رشد و بلوغ در دنیایی پر از رمز و راز.

این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که به داستان‌های فانتزی، ماجراجویی و روایت‌هایی با عناصر اسطوره‌ای علاقه دارند مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغهٔ هویت، تعادل میان خیر و شر و پذیرش تفاوت‌ها را دارند، «آمرطین» می‌تواند جذاب و الهام‌بخش باشد.

بخشی از کتاب آمرطین

«درحالی که دیگر خبری از نور آبی‌رنگ و روشن تابیده‌شده از دستانش نبوه همراه با خنده‌ای هیستریک لب به سخن گشود. ۳ م... من دیوونه شدم! سرش را کمی بالا گرفت و درحالی‌که نگاهش به ارواحی بود که از بالاتنه نمایان شده‌بودند و تنها فرق میانشان بینی‌های استخوانی و گوشتیشان بوده ادامه داد: شماها هم واقعی نیستید! چشم از دوپیرمرد موبلند و روح‌مانند مقابلش گرفت و برای برداشتن تلفن‌همراهش دستانش ر دراز گر تلفن‌همرآهش ر که به دست گرفت» به‌سرعت ضربه‌ای روی آیکون گوگل زد و با دستانی که لرز در آن‌ها رخنه کرده‌بود تایپ کرد «عوارض رون توهم» درحالی که دسته‌ای از موهای مواج و مشکی‌اش را به پشت گوش فرستاد با نیافتن چیزی در گوگل, ناباور سرش را بالا گرفت. ارواح تغییرحالت داده‌بودند و درحالی که رنگ خاکستری‌ای داشتند روی کاناپه‌ی سفیدرنگ سه‌نفره نشسته‌بودند و نگاه کلافه‌شان را به کایلی داده‌بودند. - انتظار ندارید که باور کنم حالم خوبه و شما توهمات من نیستید؟! روحی که موهایش کمی بلندتر به نظر می‌رسید و بینی استخوانی داشت» گفت: چاره‌ی دیگه‌ای داری؟»

صدها احساس نهفته
مهمان تالاب
مهدی شریفی زمانی
وضعیت آینده ۲۰۰۶
م‍ح‍س‍ن‌ ب‍ه‍رام‍ی‌
تاریخ ایران پس از انقلاب اسلامی (جلد اول)
غلامرضا بهداروند یانی
ارمنستان در روزگار ساسانیان
پرویز حسین طلایی
خط مشی گذاری عمومی و ساخت اجتماعی واقعیت
حسن دانایی فرد
نه به تلخی قهوه
سارا زمانی فر
English for students of Arabic Language and Literature (E.S.P)
حسین حدیدی
دینامیک راه رفتن انسان