معرفی و دانلود کتاب بند رختی که برای خودش دل داشت؛ قصه‌های کله‌گنجشکی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب بند رختی که برای خودش دل داشت؛ قصه‌های کله‌گنجشکیsubscriptionAvailable

کتاب بند رختی که برای خودش دل داشت؛ قصه‌های کله‌گنجشکی

۳.۶(از ۱۲ امتیاز)
فرهاد حسن‌زاده

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بند رختی که برای خودش دل داشت؛ قصه‌های کله‌گنجشکی

«بند رختی که برای خودش دل داشت؛ قصه‌های کله‌گنجشکی» به قلم فرهاد حسن‌زاد (۱۳۴۱) و تصویرگری علی نامور حاوی داستان‌هایی جذاب و شنیدنی برای کودکان است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بند رختی که برای خودش دل داشت؛ قصه‌های کله‌گنجشکی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:بند رختی که برای خودش دل داشت؛ قصه‌های کله‌گنجشکی
قیمت کتاب:۷۹۰۰۱ تومان
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

soroush
۱۳۹۹/۱۲/۱۷

کلا هر جا اسمی از آقای حسن زاده میدرخشد باید آن کتاب را خواند چراکه لذتی در آن هست که قیاس با هیچ لذتی نیست

۱۴۰۰/۰۹/۱۳

مثل همیشه خوب نوشتند استاد

تیام
۱۴۰۰/۰۷/۰۹

قصه هایی که در کوتاهی منحصر هستند اما نه جذابیت را از دست می دهند نه در شگفت آفرینی نیازمند اطاله کلام هستند. فقط صفحه بندی کتاب نامنظم بود. و خواندن کتاب را مشکل کرد.

Raz
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۹

جدا از اینکه آقای حسن‌زاده رو خیلی خیلی دوست دارم، تنها دلیلی که کمی دلم خواست خوندنِ داستانا رو ادامه بدم، این بود که یاد مجله‌های کودک و نوجوان قدیم افتادم. دیگر کتابای ایشون‌و بیشتر می‌پسندم. داستانای این کتاب ضعیف بودن...بیشتر

۱۴۰۴/۰۳/۳۱

کتاب خوبی بود با داستان های کوتاه ‌ولب چرا اول نیمی از داستان را توضیح داده و بد نیم دیگر ولی در کل جالب بود

لیلی
۱۴۰۴/۰۱/۳۱

منم توی ۱۳ _ ۱۴ سالگی میخواستم چاق ترین کتاب دنیا رو داشته باشم... قصه هاش منو یاد اون روزای قشنگم انداخت.

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۱۰/۱۵

با وجود استاد چیره دست و نویسنده خبره. کار خوب از اب در نیامده. مخاطب اصلا کودک نیست و بزرگسال است اما خاط داستانک ها برای بزرگسال هم اشفته بی منطق و با کشش کم است. به نظرم سبکی نو...بیشتر

۱۴۰۰/۱۱/۲۱

من این کتاب را از جای دیگه خریدم عالیه حتما بخرید و بخوانید جالبه 🐾🐾🐾🐾🐾