معرفی و دانلود کتاب چغندر تا پیاز شکر خدا pdf + خلاصه رایگان

صد قصه، صد متل؛ جلد دوم

۴.۳(از ۳ امتیاز)
معصومه ذباح

معرفی کتاب چغندر تا پیاز شکر خدا

کتاب چغندر تا پیاز شکر خدا نوشته معصومه ذباح، جلد دوم مجموعه صد قصه صد متل است. این مجموعه برای کودکان نوشته شده است و به آن‌ها کمک می‌کند از دنیای مجازی و تلوزیون و بازی های کامپیوتری فاصله بگیرند و ازداستان لذت ببرند.

درباره مجموعه صد قصه صد متل

این مجموعه کتاب داستان‌های جذاب ایرانی را گردآوری کرده است، بخشی از این داستان‌ها را نسل‌های قبل مادران و مادربزرگ‌ها برای کودکانشان روایت کرده‌اند و بچه‌های امروز از این فضا دور هستند، این کتاب برگرفته از قصه‌های اصیل ایرانی است و داستان برخی از ضرب‌المثل‌ها را هم روایت کرده است. در این کتاب می‌توانید از داستان‌ها لذت ببرید و با خیال راحت برای کودکانتان قصه بخوانید.

داستان خلاقیت کودک را تشویق می‌کند و به او کمک می‌کند دنیای اطرافش را بهتر درک کند. کودک امروز از فضای کتاب دور است و کم‌کم با قصه‌ها بیگانه می‌شود، والدین می‌توانند با انتخاب هوشمندانه کتاب به کودکان مکمک کنند راه آینده‌شان را روشن‌تر بسازند. مجموعه صد قصه صد متل با هوشیاری به دنبال داستان‌های سرگرم کننده و جذاب رفته است تا شوق و هیجان کتاب‌ خواندن را به نسل امروز برگرداند.

خواندن کتاب چغندر تا پیاز شکر خدا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام والدینی که برای کودکانشان به دنبال قصه هستند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چغندر تا پیاز شکر خدا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:چغندر تا پیاز شکر خدا
عنوان دیگر:صد قصه، صد متل؛ جلد دوم