معرفی کتاب مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور) |
| موضوع | دفاع مقدس |
| حجم فایل کتاب | ۲۰.۹۵ مگابایت |
| شابک | -۹۷۸-۶۰۰-۷۸۴۱-۱۹-۸ |
| تعداد صفحهها | ۲۰۶ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۵۰۰۰ تومان |
اولین بار در نماز شب او را دیدم، نیمه شب در کنار یک بوته مشغول شده بود. گلوله های سرخ رسام از بالای سرش عبور میکرد. اما او آرام و مطمئن مشغول راز و نیاز بود. نماز کامل و طولانی...بیشتر
کتاب دوست داشتنی است،کاش الگو بگیریم،فقط صرفا نگیم خوب بود😑از شهید ردانی پور زیاد میتوان آموخت،روح شهدا شاد
اگر با شهدا رفیق بشید ،رفیقی اسمانی پیدا میکنید و دیگر نیازی به رفاقت زمینی نیست. کتابی خوب درباره شخصیتی والا و الگویی عالی برای جوانان
خیلی خوب بود واقعالذت بردم😍😍😍 مخصوصاقسمت های آخرکتاب ک جملات زیبایی ازشهیدرو گذاشتن وواقعاآموزنده بود شدیدا خوندنش توصیه میشه
کتابی جالب و عالی.از وقت گذاشتنش و برنامه هر روز داشتن برای خلوت با خداش واقعا لذت بردم. و من الله توفیق
اقا مصطفی حرف نداشت کی بود واقعا...بذارین تو اولویت حرف نداره...اصلا یسری از کتابا هستن ادم نمیدونه کدومو اول بخونه یکیش همین مصطفی علمدار سلام بر ابراهیم وقتی مهتاب گم شد پایی که جا ماند وصال شاهرخ عارفانه سفر به گرای ۲۷۰ درجه
شخصیت این شهید بزرگوار واقعا بی نظیره و میتونه الگوی بسیار خوبی برای جوانان باشه حتما بخونید
مزار این شهید کجاست؟
بسیار عالی بخونید حتما
سلام. دوستان من این کتابو خوندم. هر کی خواست بگه تا کتابو بهش هدیه بدم.
واقعا کتاب عالی و زیبا و تاثیر گذار بود . من که واقعا لذت بردم
زندگی نامه یک قهرمان بی ادعا
شخصیت فوق العاده از هر نظر! ودوست داشتنی! عاشقش خواهید شد! چقدر جای خالی همچین آدمایی الان حس میشه!
بسیار عالی بود، ای کاش شهدا می بودند و جامعه ما را به خیر و صلاح بیشتری می بردند هرچند زنده اند و اثر نیک آنها تا ابد باقی است ...واقعا قابلیت ساخته شدن یک فیلم زیبا و اثر گذار...بیشتر
خواندن کتاب شهدا را دوست دارم راه زندگی را به مانشان می دهند