کتاب تام گیتس (جلد یازدهم، قواعد سگ های زامبی) لیز پیشون + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد یازدهم، قواعد سگ های زامبی)

کتاب تام گیتس (جلد یازدهم، قواعد سگ های زامبی)

معرفی کتاب تام گیتس (جلد یازدهم، قواعد سگ های زامبی)

کتاب الکترونیکی «تام گیتس (جلد یازدهم، قواعد سگ‌های زامبی)» نوشتهٔ «لیز پیشون» و با ترجمهٔ «زیبا عرب حنایی» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستان‌های طنز و نوجوان قرار می‌گیرد و روایتگر ماجراهای روزمره و بامزهٔ پسری به نام «تام گیتس» است که با نگاه کودکانه و خلاقانه‌اش، اتفاقات مدرسه، خانواده و دوستانش را به تصویر می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تام گیتس (جلد یازدهم، قواعد سگ های زامبی)

در «تام گیتس (جلد یازدهم، قواعد سگ‌های زامبی)» با یک داستان طنز و تصویری روبه‌رو هستیم که برای نوجوانان و حتی بزرگ‌ترها جذابیت دارد. این کتاب بخشی از مجموعهٔ پرطرفدار «تام گیتس» است که هر جلد آن ماجراهای تازه‌ای از زندگی تام را روایت می‌کند. ساختار کتاب ترکیبی از متن و تصویر است و با زبان و نگاهی کودکانه، دغدغه‌ها و شیطنت‌های یک نوجوان را در مدرسه و خانه دنبال می‌کند. «لیز پیشون» در این جلد هم با همان سبک خاص خود، ماجراهایی پر از شوخی، نقاشی و اتفاقات غیرمنتظره را به تصویر کشیده است. داستان در قالب دفترچه خاطرات روایت می‌شود و هر صفحه با دست‌نوشته‌ها و طراحی‌های بامزه، فضای کتاب را زنده و پویا نگه می‌دارد. این جلد به‌ویژه بر موضوع حیوانات خانگی، قوانین عجیب و غریب و روابط دوستانه تمرکز دارد و با طنز خاص خود، موقعیت‌های آشنا و گاهی عجیب را به تصویر می‌کشد.

خلاصه کتاب تام گیتس (جلد یازدهم، قواعد سگ های زامبی)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! ماجراهای «تام گیتس» در این جلد با یک اتفاق هیجان‌انگیز شروع می‌شود: مارک، یکی از دوستان تام، از او می‌خواهد چند روزی از حیوان خانگی‌اش مراقبت کند. تام که همیشه آرزوی داشتن یک حیوان خانگی را داشته، با اشتیاق این مسئولیت را می‌پذیرد. اما این کار به سادگی که فکر می‌کرد نیست؛ خانوادهٔ تام، به‌ویژه خواهرش رلیا، نسبت به حضور حیوان خانگی در خانه واکنش‌های جالب و گاهی منفی نشان می‌دهند. تام باید با قوانین سخت‌گیرانهٔ والدینش کنار بیاید و در عین حال، مراقب باشد که حیوان خانگی مارک، یعنی همستر بامزه‌ای به نام «صاربل»، دردسر درست نکند. در مدرسه هم اوضاع همیشه طبق برنامه پیش نمی‌رود. تام با دوستانش درگیر پروژه‌های گروهی، تمرین موسیقی و ماجراهای عجیب و غریب می‌شود. یکی از بخش‌های جالب داستان، تلاش تام و دوستانش برای ساختن یک آهنگ و اجرای آن در مدرسه است که با چالش‌های خنده‌دار و قوانین عجیب معلم‌ها همراه می‌شود. در این میان، تام باید بین مسئولیت‌های خانه، مدرسه و مراقبت از حیوان خانگی تعادل برقرار کند و با اتفاقات غیرمنتظره‌ای که پیش می‌آید، دست‌وپنجه نرم کند. داستان با طنز، شوخی و نقاشی‌های فراوان، لحظات روزمرهٔ تام را به تصویر می‌کشد و مخاطب را با دنیای پرهیاهوی او همراه می‌کند.

چرا باید کتاب تام گیتس (جلد یازدهم، قواعد سگ های زامبی) را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب داستان طنز، نقاشی‌های بامزه و روایت دفترچه‌ای، تجربه‌ای متفاوت از خواندن را ارائه می‌دهد. «تام گیتس (جلد یازدهم، قواعد سگ‌های زامبی)» به دغدغه‌ها و ماجراهای نوجوانان می‌پردازد و با شوخی و خلاقیت، موقعیت‌هایی را به تصویر می‌کشد که برای بسیاری آشناست. خواندن این کتاب نه‌تنها سرگرم‌کننده است، بلکه به شکل غیرمستقیم به موضوعاتی مثل مسئولیت‌پذیری، روابط خانوادگی و دوستی هم می‌پردازد. فضای تصویری و دست‌نوشته‌های کتاب، آن را از سایر داستان‌های نوجوان متمایز می‌کند و باعث می‌شود مخاطب با شخصیت‌ها و اتفاقات داستان ارتباط نزدیکی برقرار کند.

این کتاب برای نوجوانان، به‌ویژه کسانی که به داستان‌های طنز و تصویری علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که دوست دارند با دغدغه‌ها و ماجراهای روزمرهٔ یک نوجوان همذات‌پنداری کنند یا به دنبال کتابی سرگرم‌کننده و متفاوت هستند، انتخاب خوبی به‌شمار می‌آید.

بخشی از کتاب تام گیتس (جلد یازدهم، قواعد سگ های زامبی)

«آله مامان و بابا با آوررن فیووثا موافقت کلن چطور؟ فیلی بره. فیلی تارافت می‌شم. مار ك لفته پور له مستقیع بعر از مررسه میار فونه‌ی ما. پس فیلی وفتع رو برا یگفتن این فبر به مامان و بابات تل فگررم. بعر از نله یلم ریه لقع م‌ روی لباسم رو لنر ‏ ... و08 ستقیم بلوی اونا وایسار و با صرای " سامان و بابا. می‌تونم یه سوال ازتون بپرسع؟» مسر از ایروهاشون رو دارة بورر, (هرروتاشون در عال ی که هی از پر ۸ 2 بورن) 7 م7 به من نلاه می لررن.) مامان با عالت مسْلول ی گفت: «بلو.» «( سنش روست من مار ککلامپ, ازج فواسته تا ی هکار فیلی شدظ براش انبا۴ بر۴. از اوثبایی له من پسر مهربونی هستع و هميشه صر از و مر ام زا رم سعی می‌لنم لارای فوبی انیا بر۴» بهش لفتع له نلران نباشه. چون له من 9 0 ۳ ۳ 1 9 6 ۳1 ّ گً. ای یا کم می نونج بر روزی از هیووای فوئلیش مراقبت لنع و این‌بوری بهش لملی لرره باشم.» ۳ 6 ۰ مم ۳ 4 ۰ و۳ آللمه‌ی فیوون فوتلّی رو فبلی روم و ملای مگفتم, به امیر یه اونا اي نکلمه را نشنیره باشن.) (ی؛) ابا لفت: «کار فوب یکرری تاع:» وف ۱ فیل یکار رافنی بو رکه, ۹29 خیطی رودکنتم. «مجضوفمم.فینی بع لیات . مارک راره مر اینبء عم فینی فوشمال ./ًّ ۱ می‌شه.) یه هه دی کر ه ترگفتی له هیوون فونئلی؟» 7 لرر..