کتاب تام گیتس (جلد سیزدهم، ماجرای تماشایی) لیز پیشون + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد سیزدهم، ماجرای تماشایی)

کتاب تام گیتس (جلد سیزدهم، ماجرای تماشایی)

معرفی کتاب تام گیتس (جلد سیزدهم، ماجرای تماشایی)

کتاب الکترونیکی «تام گیتس (جلد سیزدهم، ماجرای تماشایی)» نوشتهٔ «لیز پیشون» و با ترجمهٔ «زیبا عرب حنایی» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستان‌های طنز و نوجوان قرار می‌گیرد و روایتگر ماجراهای روزمره و بامزهٔ پسری به نام «تام گیتس» است که با نگاه کودکانه و شوخ‌طبع خود، اتفاقات مدرسه، خانواده و دوستانش را به تصویر می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تام گیتس (جلد سیزدهم، ماجرای تماشایی)

در «تام گیتس (جلد سیزدهم، ماجرای تماشایی)» با اثری داستانی و طنزآمیز روبه‌رو هستیم که برای نوجوانان و حتی بزرگ‌ترها جذابیت دارد. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای پرطرفدار است که هر جلد آن به ماجراهای تازه و گاه عجیب تام و اطرافیانش می‌پردازد. ساختار کتاب به‌شکل دفترچه خاطرات است و روایت اول‌شخص تام، خواننده را به دنیای پرهیاهو و پر از شوخی‌های کودکانه می‌برد. تصاویر و نقاشی‌های فراوان در کنار متن، فضای کتاب را زنده و پویا کرده‌اند. «لیز پیشون» با زبان طنز و نگاهی دقیق به دغدغه‌های نوجوانان، ماجراهایی را روایت کرده است که در عین سادگی، پر از جزئیات و موقعیت‌های خنده‌دار هستند. این جلد نیز مانند دیگر جلدهای مجموعه، با اتفاقات مدرسه، روابط دوستانه، چالش‌های خانوادگی و دغدغه‌های روزمره تام گیتس همراه است و قالب آن به‌گونه‌ای طراحی شده که خواننده را به‌راحتی با خود همراه می‌کند.

خلاصه کتاب تام گیتس (جلد سیزدهم، ماجرای تماشایی)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با بازگشت مامان‌بزرگ و بابابزرگ تام از سفر آغاز می‌شود و تام با کنجکاوی و هیجان به استقبال آن‌ها می‌رود. او درگیر رازهایی دربارهٔ خانواده و دوستانش می‌شود و ذهنش پر از سوال و خیال‌پردازی است. در مدرسه، تام با چالش‌هایی مثل امتحان املا، گروه موسیقی و دعوت به جشن تولد پولیا روبه‌روست. او نگران است که آیا به جشن دعوت خواهد شد یا نه و این موضوع ذهنش را حسابی مشغول می‌کند. در کنار این دغدغه‌ها، ماجراهای بامزه‌ای مثل قایق‌سواری، شوخی با دوستان، تلاش برای یادگیری کلمات جدید و حتی ماجراهای مربوط به ساعت جاسوسی و خودکار جادویی، فضای داستان را پر از اتفاقات خنده‌دار و غیرمنتظره می‌کند. تام با خانواده و دوستانش لحظات شاد و گاهی پرتنشی را تجربه می‌کند و در نهایت، با وجود همهٔ نگرانی‌ها و اشتباهات، یاد می‌گیرد که زندگی پر از فرازونشیب‌ است و هر اتفاقی می‌تواند به تجربه‌ای تازه تبدیل شود. داستان با ریتمی تند و پرحادثه پیش می‌رود و خواننده را با دنیای نوجوانانهٔ تام همراه می‌کند، بدون آنکه پایان ماجرا را لو بدهد.

چرا باید کتاب تام گیتس (جلد سیزدهم، ماجرای تماشایی) را بخوانیم؟

این کتاب با روایت طنزآمیز و تصویرسازی‌های فراوان، دنیای نوجوانی را به‌شکلی ملموس و سرگرم‌کننده به تصویر کشیده است. ماجراهای روزمرهٔ تام گیتس، دغدغه‌ها و شادی‌هایش، برای بسیاری از نوجوانان آشنا و قابل لمس است. کتاب نه‌تنها سرگرم‌کننده است، بلکه به‌گونه‌ای غیرمستقیم به موضوعاتی مثل دوستی، خانواده، اعتمادبه‌نفس و کنارآمدن با چالش‌های مدرسه می‌پردازد. خواندن این اثر فرصتی برای همذات‌پنداری با شخصیت‌ها و تجربهٔ لحظات شاد و گاهی پرتنش نوجوانی است. همچنین، ترکیب متن و تصویر، کتاب را برای مخاطبان کم‌حوصله یا علاقه‌مند به کتاب‌های تصویری جذاب‌تر کرده است.

این کتاب برای نوجوانان، به‌ویژه دانش‌آموزان دورهٔ راهنمایی و دبستان که به داستان‌های طنز و ماجراهای مدرسه علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که با دغدغه‌هایی مثل دوستی، امتحان، جشن تولد و روابط خانوادگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، انتخاب خوبی به‌شمار می‌آید. والدین و مربیانی که به‌دنبال کتابی سرگرم‌کننده و نزدیک به دنیای نوجوانان هستند نیز می‌توانند از این اثر بهره ببرند.

بخشی از کتاب تام گیتس (جلد سیزدهم، ماجرای تماشایی)

«مامان‌بزرگ و بابابزرگ از سفر برگشتن و من کلی ذوق داشتم که دوباره ببینمشون. بابابزرگ جو پاهاش رو تو هوا تلون می‌داد و می‌گفت: «این حرکات کمک می‌کنه برنتون انعطاف‌پذیر بمونه.» مامان‌بزرگ پت هم سرش رو روی زمین ثابت نگه می‌داشت و می‌گفت: «قاهرا روی شونه‌ام اگه خوب قرار بگیره، بهتره.» پرسیدم: «مامان چرا شما رو انبار نمی‌ری؟» اون جواب داد: «آخه سی‌لرای زیادی داریم، مثل مراقبت کردن از تو.» بعدش مامان‌بزرگ پت گفت که می‌تونه با یه دست بزنه به شونه‌ش و با دست دیگه سرش رو بخارونه. بابابزرگ جو پاهاش رو تو هوا نگه داشت و گفت: «به‌نوعی مثل بوگا می‌مونه.» مامان‌بزرگ پت تکرار کرد که من نگفته بودم رو امتحان نکردم، اما بابابزرگ جو موهامو به هم ریخت. بعدش فهمیدم که تحت شرایط خاصی می‌تونن به چهار تا زبان زنده صحبت کنن. مامان گفت: «شما رو به یه غافلگیری دعوت می‌کنم.» و مامان هم از این موضوع خوشحال شد.»