کتاب بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار؛ جلد چهارم
معرفی کتاب بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار؛ جلد چهارم
کشته مرده موفقیت چهارمین جلد از مجموعه بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار نوشته لینکلن پیرس است که برای کودکان منتشر شده است. مجموعه بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
مجموعه بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار ماجرای یک پسر بچه ۱۴۰ سانتیمتری به اسم نیت است که استاد شلوغ کردن و شر درست کردن است. در این مجموعه ماجراهای او و دردسرهایش برای خواهرش و پدرش و ناظم و مدیر مدرسهاش را میخوانید و حسابی میخندید.
نیت دردسرهایی درست میکند که حتی به فکر شیطانترین بچههای کلاس هم نمیرسد، در این کتاب با او و کارهایش همراه شوید.
خواندن مجموعه بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتابها را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
داستانی جذاب و خنده دار🍫🧸 1000000 ستاره هم براش کمه💕
بیگ نیت یک کتاب کمیک جالب و بامزه است که برای اوقات فراغت بسیار خوبه و چون بیشتر تصویر داره زود تموم میشه من که از تام گیتس بیشتر دوستش داشتم
عااااالی✌️✌️✌️✌️💙
فوق العاده 💖 بهترین کتاب طنزی بود که تا حالا خواندم💐🙏🏻 فقط نمی دونم بقیه هم مثل من جمله های رمز را پیدا کردن تو کمیک ها یا نه😆😅 خلاصه محشر بود😍
هرچقدر از خوبیش بگم کمه
خییییلی عالی نمیدونم چی بگم حتما بخررررییییید!!
کتاب خیلی خیلی قشنگی هست ، در اوقات فراغتتون میتونید کتاب رو بخونید و لذت ببرید 🌷💕
اینکتابعالی
عالی
عالی و فوق العاده است من قبلا کتاب اصلی اش ( کاغذی ) رو خونده بودم همه جلد هایش رو و خیلی دوستش دارم الان هم دوباره دو جلدش رو کامل خواندم جلد هفتم و جلد ششم و حالا میخوام