کتاب تام گیتس (جلد نهم، بهترین دانش آموز کلاس) لیز پیشون + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد نهم، بهترین دانش آموز کلاس)

کتاب تام گیتس (جلد نهم، بهترین دانش آموز کلاس)

نویسنده:لیز پیشون
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب تام گیتس (جلد نهم، بهترین دانش آموز کلاس)

کتاب «تام گیتس (جلد نهم، بهترین دانش‌آموز کلاس)» نوشتهٔ «لیز پیشون» و ترجمهٔ «فرشته تقوی» را نشر نارنگی منتشر کرده است. این کتاب در قالب داستانی طنز و نوجوانانه، ماجراهای روزمره و گاه عجیب شخصیت اصلی یعنی «تام گیتس» را روایت می‌کند. جلد نهم این مجموعه، تام را در موقعیت‌های تازه‌ای قرار می‌دهد که با چالش‌های مدرسه، امتحانات و روابط دوستانه و خانوادگی دست‌وپنجه نرم می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تام گیتس (جلد نهم، بهترین دانش آموز کلاس)

«تام گیتس (جلد نهم، بهترین دانش‌آموز کلاس)» از مجموعه داستان‌های طنز و تصویری است که توسط «لیز پیشون» نوشته شده و با ترجمهٔ «فرشته تقوی» در اختیار مخاطبان فارسی‌زبان قرار گرفته است. این کتاب در قالب داستانی نوجوانانه و با محوریت زندگی دانش‌آموزی، به روایت روزمره‌های تام، خانواده، دوستان و مدرسه می‌پردازد. ساختار کتاب ترکیبی از متن و تصویر است و روایت آن با زبان اول‌شخص و از زاویهٔ دید تام پیش می‌رود. فضای داستان، مدرسه و خانه است و دغدغه‌های نوجوانانه مانند امتحانات، رقابت‌های کلاسی، دوستی‌ها و روابط خانوادگی در آن پررنگ هستند. این جلد به‌ویژه بر موضوع امتحانات مدرسه، تلاش برای موفقیت و چالش‌های حضور در شورای مدرسه تمرکز دارد. روایت کتاب با طنز، شوخی و موقعیت‌های بامزه همراه است و شخصیت‌ها هرکدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. مجموعهٔ «تام گیتس» به‌عنوان یکی از آثار پرطرفدار در ادبیات نوجوان شناخته می‌شود و این جلد نیز با همان حال‌وهوای آشنای مجموعه، ماجراهای تازه‌ای را برای تام رقم زده است.

خلاصه کتاب تام گیتس (جلد نهم، بهترین دانش آموز کلاس)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان جلد نهم «تام گیتس» با ماجرای انتخابات شورای مدرسه آغاز می‌شود؛ جایی که تام و دوستانش درگیر رقابت برای عضویت در شورا هستند. تام با شور و هیجان خاص خودش سعی می‌کند همکلاسی‌ها را متقاعد کند که به او رأی بدهند و حتی پوستر تبلیغاتی طراحی می‌کند. در همین حین، مدرسه در تدارک برگزاری کنسرتی است که گروه موسیقی محبوب تام قرار است در آن اجرا داشته باشد. اما همه‌چیز به این سادگی پیش نمی‌رود؛ تام باید در امتحانات مدرسه هم شرکت کند و نگرانی‌های مربوط به نمره‌ها و انتظارات خانواده را پشت سر بگذارد. او با مشکلاتی مثل خراب‌شدن خودکار سر جلسهٔ امتحان، حواس‌پرتی، و رقابت با همکلاسی‌هایی مثل مارلوس و رلیا روبه‌رو می‌شود. در کنار این‌ها، تام با چالش‌های کلاس جبرانی، نقاشی‌های مخفیانه و تلاش برای پنهان‌کردن خرابکاری‌هایش از معلم‌ها و والدین دست‌وپنجه نرم می‌کند. داستان با موقعیت‌های طنزآمیز، سوءتفاهم‌ها و تلاش‌های تام برای حفظ جایگاهش در مدرسه و خانه پیش می‌رود و در نهایت، او درمی‌یابد که موفقیت فقط به نمره و رأی دیگران بستگی ندارد، بلکه به تلاش، صداقت و دوستی هم نیاز دارد.

چرا باید کتاب تام گیتس (جلد نهم، بهترین دانش آموز کلاس) را بخوانیم؟

این کتاب با روایت طنزآمیز و تصویرسازی‌های جذاب، دنیای نوجوانی را با همهٔ دغدغه‌ها و فرازونشیب‌هایش به تصویر کشیده است. خواندن این جلد از مجموعهٔ «تام گیتس» فرصتی است برای تجربهٔ ماجراهای مدرسه، دوستی‌ها و چالش‌های روزمره از زاویهٔ دید یک نوجوان پرانرژی و خلاق. داستان با موقعیت‌های بامزه و شخصیت‌های رنگارنگ، مخاطب را با خود همراه می‌کند و به‌ویژه برای کسانی که به دنبال داستان‌هایی با فضای مدرسه و روابط دوستانه هستند، جذابیت دارد. علاوه‌بر این، کتاب به موضوعاتی مثل اعتمادبه‌نفس، تلاش برای موفقیت و اهمیت صداقت در روابط می‌پردازد و می‌تواند برای نوجوانان الهام‌بخش باشد تا با چالش‌های خود راحت‌تر کنار بیایند.

این کتاب برای نوجوانان، به‌ویژه دانش‌آموزان دورهٔ متوسطهٔ اول که با دغدغه‌های مدرسه، امتحان و روابط دوستانه روبه‌رو هستند، مناسب است. همچنین علاقه‌مندان به داستان‌های طنز و تصویری و کسانی که دوست دارند با دنیای نوجوانی و چالش‌های آن آشنا شوند، از خواندن این اثر لذت خواهند برد.

بخشی از کتاب تام گیتس (جلد نهم، بهترین دانش آموز کلاس)

«آقای فولرمن منتظر موثره ... «نه‌تنها تو در شورای مدرسه انتخاب شدی. بلکه تو امتحان هفته‌ی گذشته هم بیشترین نمره رو گرفتی. تام بهت خیلی تبریک می‌گم. آفرین پسر!» میرای تشویق و «ست زرن پیشتر می‌نه «پن و و هو و وه آفا ایرم عالیه. من اصلا انتظارش رو نداشتم!» (برای من امتحانا خیلی مهم نیستن. اما خب خیلی زحمت کشیدم و خیلی خوشحالم بالاترین امتیاز رو گرفتم. وقتی تشویق بچه‌ها تموم می‌شه. یک چیز خیلی یواش به من می‌گه باید بلند شم. قبل از تموم شدن مراسم می‌فهمم اگر کفش از پایم دربیاد شانسش رو به من داده.»