کتاب تام گیتس (جلد شانزدهم، سرگرمی ها و ساختن کاردستی های حسابی) لیز پیشون + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد شانزدهم، سرگرمی ها و ساختن کاردستی های حسابی)

کتاب تام گیتس (جلد شانزدهم، سرگرمی ها و ساختن کاردستی های حسابی)

معرفی کتاب تام گیتس (جلد شانزدهم، سرگرمی ها و ساختن کاردستی های حسابی)

کتاب «تام گیتس (جلد شانزدهم، سرگرمی‌ها و ساختن کاردستی‌های حسابی)» نوشتهٔ «لیز پیشون» و با ترجمهٔ «زیبا عرب حنایی» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در قالب یک رمان تصویری و طنزآمیز برای نوجوانان نوشته شده و ماجراهای روزمره، دغدغه‌ها و سرگرمی‌های شخصیت اصلی یعنی «تام گیتس» را روایت می‌کند. در این جلد، علاوه‌بر داستان‌های جذاب، ایده‌هایی برای ساخت کاردستی و فعالیت‌های خلاقانه نیز ارائه شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تام گیتس (جلد شانزدهم، سرگرمی ها و ساختن کاردستی های حسابی)

«تام گیتس (جلد شانزدهم، سرگرمی‌ها و ساختن کاردستی‌های حسابی)» از مجموعه کتاب‌های محبوب نوجوانان است که توسط «لیز پیشون» نوشته شده و «زیبا عرب حنایی» آن را به فارسی برگردانده است. این کتاب در قالب رمان تصویری و با ترکیب متن و تصویر، ماجراهای یک نوجوان به نام «تام گیتس» را دنبال می‌کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر فصل یا بخش، رویدادها و اتفاقات روزمرهٔ تام را با زبانی طنز و شوخ‌طبعانه روایت می‌کند. در این جلد، علاوه‌بر داستان‌های روزمره، بخش‌هایی به آموزش ساخت کاردستی و سرگرمی‌های خلاقانه اختصاص یافته است که مخاطب نوجوان را به فعالیت و تجربهٔ عملی تشویق می‌کند. کتاب با روایت اول‌شخص و تصاویر فراوان، فضای صمیمی و نزدیکی با خواننده ایجاد کرده است. این اثر نه‌تنها داستانی برای سرگرمی است، بلکه راه‌هایی برای گذراندن اوقات فراغت و خلق لحظات شاد در کنار خانواده و دوستان پیشنهاد می‌دهد.

خلاصه کتاب تام گیتس (جلد شانزدهم، سرگرمی ها و ساختن کاردستی های حسابی)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! ماجراهای «تام گیتس» در این جلد با شروع تعطیلات میان‌ترم آغاز می‌شود؛ زمانی که تام و دوستانش با چالش‌های جدید و برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت روبه‌رو هستند. تام از اینکه معلمش برای تعطیلات مشق نداده خوشحال است و تصمیم می‌گیرد این فرصت را برای سرگرمی و ساخت کاردستی‌های مختلف غنیمت بشمارد. او به همراه دوستانش، از جمله «مارکوس»، «فیلی»، «جون»، «لروی» و اعضای خانواده‌اش، به دنبال ایده‌های تازه برای گذراندن تعطیلات می‌گردد. در این میان، تام با موقعیت‌های طنزآمیز و گاهی دردسرساز مواجه می‌شود؛ از تلاش برای ساختن کاردستی‌های عجیب گرفته تا شرکت در بازی‌ها و فعالیت‌های گروهی. بخش‌هایی از داستان به شرح تجربه‌های تام در مهمانی‌های خانوادگی، همکاری با پسرعموها و حتی شرکت در پروژه‌های خیریه اختصاص یافته است. در کنار روایت داستانی، دستورالعمل‌هایی برای ساخت کاردستی، بازی‌های گروهی و حتی دستور پخت خوراکی‌های ساده نیز آمده است. این ترکیب داستان و فعالیت، فضای کتاب را پویا و متنوع کرده است. در طول روایت، تام با چالش‌هایی مثل همکاری با دیگران، مدیریت زمان و حل مشکلات کوچک روزمره دست‌وپنجه نرم می‌کند و در عین حال، لحظات شاد و خنده‌داری را با خانواده و دوستانش تجربه می‌کند.

چرا باید کتاب تام گیتس (جلد شانزدهم، سرگرمی ها و ساختن کاردستی های حسابی) را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب داستان طنز و دستورالعمل‌های ساخت کاردستی، تجربه‌ای متفاوت برای نوجوانان رقم زده است. خواننده با دنبال‌کردن ماجراهای «تام گیتس» نه‌تنها با موقعیت‌های بامزه و روزمرهٔ یک نوجوان آشنا می‌شود، بلکه ایده‌هایی برای سرگرمی و خلاقیت در اوقات فراغت به دست می‌آورد. بخش‌های آموزشی کتاب، مخاطب را به فعالیت عملی و ساختن چیزهای جدید تشویق می‌کند و باعث می‌شود خواندن کتاب به تجربه‌ای تعاملی تبدیل شود. همچنین، روایت صمیمی و تصویرگری‌های فراوان، فضای کتاب را برای نوجوانان جذاب‌تر کرده است.

این کتاب برای نوجوانان، به‌ویژه دانش‌آموزان دورهٔ متوسطهٔ اول که به داستان‌های طنز، ماجراهای روزمره و فعالیت‌های خلاقانه علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال ایده‌هایی برای سرگرمی و ساخت کاردستی در خانه هستند، گزینهٔ خوبی به‌شمار می‌آید.

بخشی از کتاب تام گیتس (جلد شانزدهم، سرگرمی ها و ساختن کاردستی های حسابی)

«در طول تعطیلات... من این سری مشق براتون در نظر نگرفتم. می‌خوام استراحت کنین. ولی لطفا کنین و اگه هم چیزی نوشتین از تعطیلات لذت ببرین. مد برسیر: «واقعاً آقای فولر من گفت مشق نداریم؟» مارکوس با فورش تکرار کرد: «مشق نداریم!» یه‌لحظه طول کشید تا همه باور کنن. «ظاهراً همه‌تون خیلی خوشحال شدین. یادتون نره که اولین دوشنبهٔ بعد از تعطیلات روز حضور است. باشه؟» هی بچه‌های کلاس واقعاً هیجان‌زده شده بودن و مثل ۱۵ نفر با هم گفتن: «رستامون رو تو هوا نگه می‌داریم. واقعاً عجیب‌وغریبه نه؟» اون ازم پرسید: «چه برنامه‌ای برای تعطیلات داری؟» هیچ‌کس نمی‌دونست قراره چه اتفاقی بیفته. ولی من تصمیم گرفتم از این تعطیلات حسابی لذت ببرم و کلی کاردستی و سرگرمی جدید امتحان کنم.»