معرفی کتاب ضاحیه
کتاب ضاحیه نوشته علیرضا سکاکی اثری داستانی است که با روایتی معاصر و پرتنش، به ماجراهایی امنیتی و اطلاعاتی در منطقهی خاورمیانه میپردازد و شخصیتهایی از نیروهای حزبالله لبنان و جاسوسهای موساد را در بستر رویدادهای واقعی و تخیلی به تصویر میکشد. این تریلر جاسوسی که نشر معارف آن را منتشر کرده، با نگاهی به تحولات سیاسی و امنیتی منطقه، مخاطب را به دل ماجراهای پیچیده و پررمزوراز ترور سیدحسن نصرالله میبرد و تقابل نیروهای امنیتی ایران و موساد را روایت میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ضاحیه
کتاب ضاحیه نوشته علیرضا سکاکی اثری داستانی است که در قالب مستند-داستان، واقعیت و تخیل را در هم میآمیزد. این کتاب با الهام از رویدادهای امنیتی و اطلاعاتی منطقه، بهویژه لبنان و محور مقاومت، داستانی چندلایه را روایت میکند که در آن شخصیتهای ایرانی، لبنانی و اسرائیلی درگیر یک بازی پیچیدهی اطلاعاتی میشوند.
علیرضا سکاکی با بهرهگیری از ساختار روایی چندصدایی، روایت را میان شخصیتهای مختلف جابهجا میکند و از زاویهی دیدهای گوناگون به ماجراها میپردازد. او بخشهایی از کتاب را به صورت مستند و با ارجاع به وقایع واقعی نوشته و بخشهایی دیگر را با تخیل خود شکل داده است.
ساختار کتاب به گونهای است که هر فصل یا بخش، زاویهی دید و شخصیت محوری متفاوتی دارد و همین موضوع به عمق و چندلایگی روایت افزوده است. کتاب ضاحیه نهتنها به ماجراهای اطلاعاتی و امنیتی میپردازد، بلکه دغدغههای انسانی، وفاداری، خیانت و انتخابهای دشوار را نیز در بستر داستان خود جای داده است.
خلاصه داستان ضاحیه
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان ضاحیه با محوریت شخصیتی به نام علیهان آغاز میشود که درگیر یک مأموریت پیچیدهی اطلاعاتی در باکو است. او حامل اطلاعات حساسی دربارهی حزبالله لبنان و سید حسن نصرالله است و این اطلاعات را قرار است به مأموران موساد تحویل دهد. روایت با تعقیب و مراقبتهای چندلایه، تغییر مکانهای پیدرپی و فضای پرتنش امنیتی پیش میرود.
علیهان پس از تحویل اطلاعات، متوجه میشود که موساد قصد حذف او را دارد و ناچار به فرار میشود. در این مسیر، با شخصیتهایی از سرویسهای امنیتی مختلف روبهرو میشود و برای نجات جان خود، مجبور است به راههای فرار و تغییر هویت متوسل شود. داستان از زاویهی دید مأموران موساد، نیروهای امنیتی ایرانی و دیگر شخصیتها نیز روایت میشود و هر کدام بخشی از پازل بزرگتر را تکمیل میکنند.
در ادامه، علیهان به کمک نیروهای ایرانی از مرز عبور میکند و به خانهای امن منتقل میشود. در این خانه، بازجوییها و بررسی اطلاعات آغاز شده و مشخص میشود که اطلاعات لو رفته میتواند تهدیدی جدی برای جان سید حسن نصرالله و ساختار امنیتی حزبالله باشد.
چرا باید کتاب ضاحیه را بخوانیم؟
روایت چندلایه و پرتعلیق، شخصیتپردازیهای متنوع و پرداختن به موضوعات حساسی چون خیانت، وفاداری و انتخابهای اخلاقی، این کتاب را به اثری متفاوت در ژانر تریلر جاسوسی تبدیل کرده است. خواندن این کتاب فرصتی است برای آشنایی با فضای پشتپردهی عملیاتهای اطلاعاتی و تأمل بر پیامدهای انسانی و سیاسی این نبردها. همچنین، ساختار روایی متنوع و تغییر زاویهی دیدها، تجربهای تازه از روایت داستانی را برای مخاطب رقم میزند.
خواندن کتاب ضاحیه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب ضاحیه به علاقهمندان به داستانهای تریلر جاسوسی و روایتهای امنیتیسیاسی پیشنهاد میشود. همچنین، کسانی که دغدغهی شناخت تحولات منطقه، عملیاتهای اطلاعاتی و مسائل مربوط به محور مقاومت را دارند، میتوانند این اثر را مطالعه کنند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ضاحیه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ضاحیه |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۴۴۱۶۸۱۸ |
| تعداد صفحهها | ۳۲۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۴۰۰۰۰ تومان |
بی نهایت لطفا😩
یه اثر جذاب و هیجانانگیز که از قلب باکو شما رو با خودش همراه میکنه و نهایتا با روایت ترور شهید سیدحسن نصرالله و اتفاقات جذاب بعد اون واقعه تلخ، یه پایان زیبا رو رقم میزنه. اگه به رمانهای اکشن_معمایی یا...بیشتر
متن به گفته نویسنده تلفیقی از واقعیت و داستان بود. اما بنظر من جنبه واقعیتش بیشتر بود و شخصیت ها کاملا باورپذیر بودند. داستان روان و به دور از توصیفات و تشبیهات اضافی نوشته شده. بنظرم بخشی از جذابیت داستان به...بیشتر
واقعا کتاب جذاب و خواندنی بود بدون لحظه ای وقفه خواندمش ،واقعا باید قدر امنیت رو بیشتر از قبل بدونیم ،خدا اجرشون بده سربازان گمنام امام زمان عج
چرا کتاب ستاره آبی آقای سکاکی رو نمیارید توی طاقچه
من با این کتاب توی رمان های قسمتی که نویسنده در کانال ایتاشون به اشتراک گذاشته بودن آشنا شدم..باهمون یکی دوقسمت اول مجذوب هیجان و جذابیت داستان شدم..به نظرم نقطه عطف داستان شهادت سید عزیز بود..
عالی بود👌 فوق العاده و جذاب ، انگار دارید یه سریال رو می بینید
اولین بارم بود کتاب امنیتی میخوندم و واقعا جذاب به نظر میرسه
به جرئت میتونم بگم یکی از بهترین کتاب های هست که خواندم واقعا عالی بود
خوب بود
بسیار روایت زیبا و جذاب و غم انگیزی بود. روند داستان آنقدر کشش و جاذبه داشت که برای دقایقی هم نمیتوانستی کتاب را زمین بگذاری. من ظرف دو روز کتاب را خواندم و با آن اشک ریختم و بر جانم نشست. همینطور...بیشتر
کتاب بسیار زیبایی است در مورد حوادث شهادت شهید سید حسن نصرالله. با قلم زیبایی که نویسنده دارند خود رو کاملا در حوادث میبینی. بنده مشتاق شدم تا بقیه کتابهای آقای سکاکی رو هم بخونم
محتوا و قلم بی نظیر بود و خواننده رو به تکاپو مینداخت، و باعث شروع اشتیاق میشد
باسلام کتاب بسیار زیبا بود ممنون از نویسنده خیلی قشنگ با جزئیات نوشته شده بود هردو کتاب هم ضایحه هم کلنا قاسم
تمومش کردم از اون کتاباییه که باید داخلش زندگی کرد،خیلی خوبه و حتما پیشنهاد میشه مخصوصا برای کسایی که شم اطلاعاتی دارن