کتاب مـ...مـ...محمد (دفتر دوم)
خواندن نظراتمعرفی کتاب مـ...مـ...محمد (دفتر دوم)
کتاب مـ...مـ...محمد (دفتر دوم) نوشتهٔ محمدرضا حدادپور جهرمی است و انتشارات حداد آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب مـ...مـ...محمد (دفتر دوم)
کتاب مـ...مـ...محمد (دفتر دوم) ادامهٔ جلد نخست است که حاوی مختصری از فرازوفرودهای زندگی پسری است که موّاج بود از علاقه و خونگرمی و ارتباط با جامعه و دغدغههای عمومی. این پسر در کودکی با سدی بزرگ و ناخواسته روبهرو شد که مانند یک ترمز قوی، مدام حرکت او را متوقف میکرد، اما رشدش را خیر! سرانجام با تدبیر مادرش و آشنایی با «محمد» (از سربازان گمنام امام زمان) پنجرههای جدیدی به روی او باز شد که منجر به تلاشهای خستگیناپذیری در زندگیاش شد.
خواندن کتاب مـ...مـ...محمد (دفتر دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستانهای ایرانی پیشنهاد میکنیم.
مـ...مـ...محمد (دفتر اول)
زیتون ۱محمدرضا حدادپور جهرمی
A half-burnt booklet of a Takfiriمحمدرضا حدادپور جهرمی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۲۴,۰۰۰۵۰%
میدونستید این کتاب قسمتی از داستان زندگی نویسنده است! اوس کریم عجب تکیه با صفایی داشت... 🥲 این کتابو بهتون پیشنهاد میکنم✨
عالییه! پارسال به محرم مونده این کتاب رو خوندم و یه شبه تموم شد! یادمه تا دیروقت داشتم میخوندم انقدر که پر کشش و جذاب بودش این داستان، داستان واقعی زندگی نویسنده اس حتی از کتاب اولم جالب تر بود یکی از قشنگ ترین کتابایی
من خیلی از کتابهای ایشان را خواندم ولی حقیقتا این کتاب عجیب و فوقالعاده زیبا بود جوری که تصمیم گرفتم نسخه فیزیکی این کتاب رو برای همسرم تهیه منم .راستش حس میکنم اون هنوزم ته دلش با امام حسینه فقط
تو اوج خنده میرسی به گریه تو اوج گریه میرسی به خنده قلم روان... خدا خیرتان بدهد
هم جلد یک و هم جلد دو ...عااالی ...ساده و روان ..پراز نکات خوب زندگی..درعین حال پراز احساس و عاطفه ..ممنون از آقای حدادپور..
این دو جلدی خیلی زیبا بود واقعا، از خوندنش لذت بردم :) زندگینامه ی شخص نویسنده توی این دو جلدی نوشته شده که واقعا چیزای زیادی به آدم یاد میده طلبه ی جوان، توی این جلد با همسرش چالش های زیادی رو
به عنوان یه طلبه تشویق شدم به مطالعه و تلاش بیشتر .این کتاب فقط یه رمان نیست:)
یعنی مگه یک نوشته میتونه اینقدر دل رو تاثیر بزاره... هم با این کتاب خندیدم و هم خیلی اشک ریختم و هم نظرم درباره مطالعه کتاب عوض شده.. آقای جهرمی خدا هرچی میخای بهت عنایت کنه.. تو رو خدا بازم برامون
واقعا کتاب بسیارجذابی هست ،زندگینامه خود برادرحدادپورجهرمی هست که خیلی زیبا و با بیان دلنشین ارائه شده
عالیییه حتما بخونید