معرفی و دانلود کتاب ستاره آبی + خلاصه رایگان

علیرضا سکاکی
انتشارات:
نشر معارف

معرفی کتاب ستاره آبی

کتاب ستاره آبی (روایت سقوط یک فرقه) نوشته علیرضا سکاکی و رمانی ایرانی درمورد تقابل سرویس‌های امنیتی ایران با شبکه‌ای پیچیده از موساد و هسته‌های فعال بهاییت است. نویسنده با ترکیب تعقیب‌وگریزهای امنیتی، جلسات مخفی و زندگی شخصی قهرمانان، تصویری پرتنش از جنگ اطلاعاتی و جنگ نرم ارائه کرده است. این رمان از بازداشت یک افسر ارشد موساد آغاز می‌شود و به‌تدریج به ماجرای نفوذ در حلقه‌های بهایی و طرح‌های خرابکارانه علیه برنامه‌ی هسته‌ای ایران می‌رسد. نشر معارف این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ستاره آبی اثر علیرضا سکاکی

کتاب ستاره آبی (روایت سقوط یک فرقه) به قلم علیرضا سکاکی با تمرکز بر شخصیت‌هایی چون میتار، پیمان و صالح، لایه‌های مختلف یک نبرد پنهان را روایت کرده است؛ نبردی که از اتاق‌های بازجویی و جلسات بیت‌العدل تا ویلاهای مجلل حاشیه‌ی شهر و اتاق‌های عملیات یک اداره‌ی امنیتی ایرانی امتداد دارد. علیرضا سکاکی در این رمان از یک‌سو ذهنیت و اعترافات یک افسر بلندپایه‌ی موساد را روایت می‌کند و از سوی دیگر، مسیر جذب و فریب جوانان ایرانی توسط شبکه‌های بهایی و حامیان اسرائیلی آن‌ها را دنبال کرده است.

رمان ستاره آبی زاویه‌دید را میان شخصیت‌های اصلی جابه‌جا کرده است. فصل «میتار» از دل بازداشتگاه و اعترافات او به طرح‌های موساد برای توقف پیشرفت هسته‌ای ایران می‌رود و فصل «پیمان» وارد فضای انجمن‌های ادبی، مهمانی‌های به‌ظاهر دوستانه و جلسات مخفی بهاییان می‌شود. در ادامه، فصل «صالح» خواننده را به درون یک تیم امنیتی ایرانی می‌برد که با شنود، تعقیب و تحلیل داده‌ها تلاش می‌کند شبکه‌ی بهاییت و ارتباط آن با موساد و یگان ۸۲۰۰ اسرائیل را شناسایی کند.

ستاره آبی علاوه‌بر روایت جلسات بیت‌العدل، صندوق ویژه‌ی بهاییت و شیوه‌های تأمین مالی و پول‌شویی، به جزئیات عملیات روانی و فرهنگی نیز پرداخته است؛ از شبکه‌سازی در آرایشگاه‌ها و بوتیک‌ها و باشگاه‌ها تا استفاده از اینفلوئنسرها و لات‌های اینستاگرامی برای تهدید دانشجویان هسته‌ای. دغدغه‌ی اصلی نویسنده نشان‌دادن پیوند میان جنگ نرم فرهنگی، خرابکاری اقتصادی و طرح‌های امنیتی علیه غنی‌سازی هسته‌ای ایران بوده است.

خلاصه داستان ستاره آبی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

رمان با اعترافات میتار، افسر ارشد موساد، آغاز می‌شود؛ کسی که در بازداشت ایران از طرح‌های اسرائیل برای متوقف‌کردن پیشرفت هسته‌ای ایران و فعال‌سازی هسته‌های بهایی در شهرهای مختلف می‌گوید. همچنین پیمان، پسر یک مدیر ارشد سازمان انرژی اتمی، در تور جذب یک شبکه‌ی بهایی می‌افتد؛ شبکه‌ای که با مهمانی‌های پرزرق‌وبرق، وعده‌ی سرمایه‌گذاری و پوشش فعالیت‌های فرهنگی به‌دنبال استفاده از موقعیت خانوادگی او برای واردات مشکوک قطعات هواپیماست.

در سوی دیگر، صالح و تیم او در یک اداره‌ی امنیتی ایرانی، با شنود و تعقیب، تلاش می‌کنند پشت پرده‌ی این شبکه را کشف کنند. آن‌ها به حلقه‌ی اول بهاییان فعال، صندوق ویژه‌ی بیت‌العدل و حضور یک چهره‌ی کلیدی به نام بنیامین تفرج/ بن تیلور، کارمند یگان ۸۲۰۰ اسرائیل، می‌رسند و حدس می‌زنند که پروژه‌ای ترکیبی از خرابکاری صنعتی و حمله‌ی احتمالی به مراکز هسته‌ای در جریان باشد.

چرا باید کتاب ستاره آبی را بخوانیم؟

رمان ستاره آبی تصویری از پیوند میان جنگ اطلاعاتی، شبکه‌سازی فرقه‌ای و عملیات فرهنگی در ایران ارائه کرده است. این کتاب نشان می‌دهد چگونه جذب فردی در یک مهمانی خصوصی می‌تواند به طرحی بزرگ علیه زیرساخت‌های هسته‌ای و امنیتی یک کشور گره بخورد. رمان کوشیده است فشارهای روانی و اخلاقی بر روی نیروهای امنیتی و جوانان درگیر را ترسیم کند.

خواندن کتاب ستاره آبی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان با موضوعات امنیتی و اطلاعاتی، به کسانی که پیگیر بحث نفوذ، جنگ نرم و شبکه‌های بهایی در ایران هستند و نیز به مخاطبانی که از رمان‌های پر از تعلیق با پس‌زمینه‌ی سیاسی و امنیتی لذت می‌برند، پیشنهاد می‌شود.

درباره علیرضا سکاکی

علیرضا سکاکی از شاعران و نویسندگان معاصر ایران به شمار می‌رود که تمرکز و تخصص اصلی خویش را بر پدیدآوردن رمان‌هایی با تم سیاسی و اطلاعاتی‌ـ‌امنیتی معطوف ساخته است. کارنامه‌ی ادبی او میزبان کتاب‌های متعددی ازجمله «یک و بیست»، «سوژه‌ی ترور»، «انتهای بن‌بست چهارم غربی»، «ستاره آبی»، «برای آزادی (۱ و ۲)»، «سارق میراث»، «سلام مسیح»، «حلقه‌ی شیطانی»، «عملیات بیولوژیک»، «حریم امن»، «کلنا قاسم» و «ضاحیه» بوده است؛ آثاری که در آن‌ها دریچه‌ای به روی پرونده‌های پیچیده‌ی جاسوسی و رویدادهای گره‌خورده با جریان محور مقاومت گشوده می‌شود.

کتاب «کلنا قاسم» به قلم علیرضا سکاکی تصویری داستانی از فرایند مجازات و خون‌خواهی طراحان ترور سردار قاسم سلیمانی ترسیم کرده و رمان «ضاحیه» سرگذشت و وقایع پس از درگذشت سید حسن نصرالله را به تصویر کشیده است. این نویسنده افزون بر گام‌برداشتن در مسیر رمان‌نویسی، در ساحت شعر و غزل نیز طبع‌آزمایی کرده و سروده‌های خود را در قالب مجموعه‌هایی همچون «انگشتر سردار» و «حرف دل» تقدیم اهالی ادبیات کرده است.

بخشی از کتاب ستاره آبی

«چشم که باز می‌کنم، خودم را داخل ویلای بن تیلور می‌بینم، در میان زن و مردهایی که با لباس‌های نامناسب می‌رقصند و نوشیدنی می‌خورند. از خودم سؤال نمی‌کنم که چرا هیچ‌چیز از بیدارشدنم را به خاطر نمی‌آورم. فقط در بین جمعیت به‌دنبال تیلور می‌گردم. صدای موسیقی بسیار زیاد است و همین هم باعث می‌شود تا خیلی زود در بین دود و شلوغی محیط ویلا سردرد بگیرم. چپ و راستم را نگاه می‌کنم و ناگهان متوجه بن تیلور می‌شوم که با سرعت از پله‌های ویلا پایین می‌رود و من نیز بلافاصله به‌دنبال او راه می‌افتم. از استخر آب ویلا، بوی تعفن بلند می‌شود و به‌قدری زیاد است که لحظه‌ای حالت تهوع می‌گیرم و گلویم می‌سوزد. نمی‌توانم تعادلم را حفظ کنم. دستم را به میلهٔ کنار پله‌ها بند می‌کنم و سعی می‌کنم تا حواشی دور و اطرافم بین من و تیلور فاصله نیندازد. لرزش موبایلم را داخل جیب شلوارم احساس می‌کنم، اما واکنشی نشان نمی‌دهم. حالا نمی‌توانم تمرکزم را روی تیلور بگذارم. تیلور به‌طرف اتاق ماساژ که در کنار استخر است، می‌رود و من بی مکث به دنبالش راه می‌افتم. چند ثانیه صبر می‌کنم... صدای جیغ زنانه‌ای از داخل استخر باعث می‌شود تا برای چند ثانیه سر جایم بایستم. سرم را به‌سمت استخر برمی‌گردانم و زنی را می‌بینم که با موهای آغشته به کثافت از داخل لجن‌زار استخر خارج می‌شود و یک‌صدا فریاد می‌زند.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ستاره آبی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابستاره آبی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۵/۰۱
فرمت کتابEPUB

fateme
۱۴۰۵/۰۳/۱۷

قلم نویسنده خیلی روونه، اصلاً متوجه گذر زمان نمی‌شی موقع خوندن. داستان از همون اول آدمو درگیر می‌کنه. واقعاً ارزش وقت گذاشتن داشت، منتظر کارهای بعدی نویسنده هستم.

۱۴۰۵/۰۳/۱۷

این کتاب مثل بقیه‌ی آثار آقای سکاکی عالیه، واقعا لحظه به لحظه با این کتاب زندگی کردم و دوست نداشتم تموم بشه

hossein45

عالی عالی عالی از این نویسنده هرچی بخونید کمه بی نظیره قلمشون