کتاب ذهن آگاهی من را قوی تر می کند! الیزابت کول + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ذهن آگاهی من را قوی تر می کند!

کتاب ذهن آگاهی من را قوی تر می کند!

معرفی کتاب ذهن آگاهی من را قوی تر می کند!

کتاب الکترونیکی «ذهن‌آگاهی من را قوی‌تر می‌کند!» نوشتهٔ الیزابت کول و با ترجمهٔ تینا غراب، توسط نشر مهرسا منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ آثار کودک و نوجوان قرار می‌گیرد و با زبانی ساده و داستانی، مفاهیم ذهن‌آگاهی و مدیریت احساسات را به کودکان آموزش می‌دهد. داستان حول محور پسری به نام «نیک» می‌چرخد که با کمک خانواده‌اش یاد می‌گیرد چگونه با اضطراب‌ها و ناراحتی‌های روزمره کنار بیاید و شادی را در زندگی خود فعال کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ذهن آگاهی من را قوی تر می کند!

«ذهن‌آگاهی من را قوی‌تر می‌کند!» اثری داستانی و آموزشی است که برای گروه سنی کودک و نوجوان طراحی شده است. الیزابت کول در این کتاب با روایت ماجرای روزمرهٔ یک کودک به نام «نیک»، به دغدغه‌های رایج کودکان مانند اضطراب امتحان، نگرانی‌های کوچک و بزرگ و احساسات منفی می‌پردازد. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر بخش با یک اتفاق یا احساس آغاز می‌شود و سپس راهکارهایی برای مواجهه با آن ارائه می‌دهد. این کتاب نه‌تنها داستانی برای سرگرمی کودکان است، بلکه به‌عنوان راهنمایی برای والدین و مربیان نیز کاربرد دارد تا بتوانند با زبان کودکانه، مهارت‌های ذهن‌آگاهی را به فرزندان خود آموزش دهند. تصاویر و اشعار کوتاه نیز به جذابیت و فهم بهتر مطالب کمک کرده‌اند. در مجموع، این کتاب با تمرکز بر آموزش عملی و ملموس ذهن‌آگاهی، تلاش دارد کودکان را با شیوه‌های ساده برای مدیریت احساسات و افزایش شادی آشنا کند.

خلاصه کتاب ذهن آگاهی من را قوی تر می کند!

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی «نیک» آغاز می‌شود؛ پسری که در میان شادی و نشاط اطرافیانش، حال خوبی ندارد. او به‌دلیل خراب‌شدن امتحان، نگرانی‌های دندان‌پزشکی و دغدغه‌های روزمره، احساس غم و اضطراب می‌کند. پدر نیک با او گفت‌وگو می‌کند و به او یادآوری می‌کند که گذشته‌ها گذشته و نباید امروز را با غصه‌های دیروز خراب کرد. پدر و پسر با هم تمرین‌هایی برای آرام‌کردن ذهن انجام می‌دهند؛ از نفس‌کشیدن عمیق تا تصورکردن گل و فوت‌کردن شمع. این تمرین‌ها به نیک کمک می‌کند تا احساسات منفی را از خود دور کند و شادی را دوباره تجربه کند. در ادامه، نیک با انجام تمرین‌های ذهن‌آگاهی و حرکت‌های بدنی مانند «حرکت جنگجو»، یاد می‌گیرد چگونه تمرکز و اعتمادبه‌نفس خود را افزایش دهد. داستان با تاکید بر دوستی با خود و فعال‌کردن شادی در دل و فکر، به پایان می‌رسد و نیک می‌آموزد که می‌تواند در هر شرایطی، احساس شادی و آرامش را در خود ایجاد کند.

چرا باید کتاب ذهن آگاهی من را قوی تر می کند! را بخوانیم؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و ملموس، مهارت‌های ذهن‌آگاهی را به زبان کودکانه آموزش می‌دهد. کودکان با خواندن این اثر، راه‌هایی برای مدیریت اضطراب، غم و نگرانی‌های روزمره پیدا می‌کنند و یاد می‌گیرند چگونه با خودشان مهربان باشند. تمرین‌های عملی و مثال‌های روزمره، به خواننده کمک می‌کند تا مفاهیم ذهن‌آگاهی را در زندگی واقعی به‌کار بگیرد و احساس شادی و آرامش بیشتری را تجربه کند.

مطالعهٔ این کتاب برای کودکان و نوجوانانی که با اضطراب، نگرانی یا احساسات منفی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، مناسب است. همچنین والدین، مربیان و مشاورانی که به‌دنبال راه‌هایی برای آموزش مهارت‌های ذهن‌آگاهی به کودکان هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب ذهن آگاهی من را قوی تر می کند!

«بابای نیک می‌گوید: «نیک عزیز بابا دلت گرفته از ما؟» نیک می‌گوید: «نه بابا؛ امتحانم خراب شد خیلی دلم کباب شد نمی‌رسد نیم ما هی تال دندان‌پزشکی دارم تولد رقم دعونم؛ تازه! تو این هفته هم... بابا به نیک می‌گوید: «گذشته‌ها گذشته امروز بازهم یه روزه هیچ موقع هم تا حالا غصه و اضطراب است امروز را از دست بدی. فردا دلت می‌سوزه دیروز تمام شد و رفت بیا دوتایی باهم فکر تمیزی کنیم نیک می‌گوید: «باباجون، باهم برای فردا؛ فردا که خیلی دوره برنامه‌ریزی کنیم.» من چه‌جوری فکر کنم با این‌همه دل‌شوره؟» «قصه نخور شروع کن به تمرین خوشحالی تا اینکه داشته باشی یه زندگی عالی اول باید با خودت باشی حسابی رفیق خودت رو خوشحال کنی»

این که می وزد، باد نیست
توران صادقی
قصه های هزار و یک شب به نثر روان فارسی (جلد دوم)
عبداللطیف طسوجی
روان درمانی کرامت محور
تقی پورابراهیم
والت دیزنی کیست؟
ویدنی استوارت
اگر اتفاقی برای من افتاد...
الکس فینلی