تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب تفاوت ها ما را قوی تر می کند!
معرفی کتاب تفاوت ها ما را قوی تر می کند!
کتاب الکترونیکی «مارا قویترمیکند!» نوشتهٔ الیزابت کول با ترجمهٔ تینا عراب و شعر منصوره عربخراسانی اثری تصویری و کودکانه است که نشر ذهنآگاشی آن را منتشر کرده است. این کتاب با زبانی ساده و آهنگین، به موضوع تفاوتها و تنوع میان کودکان میپردازد و تلاش میکند پذیرش خود و دیگران را به کودکان آموزش دهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تفاوت ها ما را قوی تر می کند!
در «مارا قویترمیکند!» الیزابت کول با همراهی مترجم و شاعر، اثری تصویری و کودکانه خلق کرده که به موضوع تفاوتهای فردی و پذیرش آنها میپردازد. این کتاب در قالب شعر و تصویر، دنیایی رنگارنگ از کودکان با ویژگیهای ظاهری، جسمی و روحی متفاوت را به تصویر میکشد. ساختار کتاب بهگونهای است که هر صفحه یا بخش، نمونهای از این تفاوتها را نشان میدهد؛ از عینکیبودن و ارتودنسیداشتن گرفته تا تفاوتهای نژادی، جسمی و حتی علایق و آرزوها. کتاب با زبانی کودکانه و تصاویر شاد، تلاش میکند به کودکان یادآوری کند که تفاوتها نهتنها طبیعیاند، بلکه دنیای ما را زیباتر و قویتر میکنند. در پایان کتاب، بخشی ویژه برای والدین و مربیان در نظر گرفته شده تا راهنماییهایی برای آموزش پذیرش تفاوتها به کودکان ارائه دهد. این اثر در دستهٔ کتابهای تصویری و شعر کودک قرار میگیرد و مناسب گروه سنی پیشدبستانی و دبستانی است.
خلاصه کتاب تفاوت ها ما را قوی تر می کند!
در «مارا قویترمیکند!» داستان با معرفی نیک، دختری که بهتازگی عینک گرفته، آغاز میشود. نیک ابتدا نگران واکنش دیگران به عینکیشدنش است، اما پدرش او را تشویق میکند که این تفاوت را بپذیرد. در ادامه، کتاب به سراغ نمونههای دیگری از تفاوتها میرود: کودکی که ارتودنسی دارد، بچههایی با رنگ پوست و موهای مختلف، کودکانی با تواناییهای جسمی متفاوت و حتی تفاوت در علایق و آرزوها. هر کودک با ویژگیهای خاص خود معرفی میشود و نشان داده میشود که این تفاوتها نهتنها مانع نیستند، بلکه باعث زیبایی و تنوع دنیای کودکان میشوند. کتاب با تأکید بر این نکته که همه باهم فرق دارند و همین تفاوتهاست که دنیای ما را قشنگتر و قویتر میکند، کودکان را به پذیرش خود و دیگران تشویق میکند. در بخشهایی از کتاب، به احساسات کودکان نیز پرداخته شده و به آنها یادآوری میشود که داشتن احساسات مختلف طبیعی است و میتوانند دربارهٔ آنها با خانواده یا دوستان صحبت کنند. در پایان، پیام اصلی کتاب این است که تفاوتها ما را قویتر میکند و هرکسی با ویژگیهای منحصربهفردش ارزشمند است.
چرا باید کتاب تفاوت ها ما را قوی تر می کند! را بخوانیم؟
این کتاب با روایتی کودکانه و تصاویر شاد، به موضوع مهم پذیرش تفاوتها و احترام به تنوع انسانی میپردازد. «مارا قویترمیکند!» به کودکان کمک میکند تا خود را همانطور که هستند دوست داشته باشند و دیگران را نیز با تفاوتهایشان بپذیرند. این اثر میتواند نقطهٔ شروعی برای گفتوگوهای سازنده میان والدین، مربیان و کودکان دربارهٔ تفاوتهای فردی و اجتماعی باشد. همچنین، کتاب به تقویت اعتمادبهنفس و مهارتهای اجتماعی کودکان کمک میکند و آنها را برای زندگی در جامعهای متنوع آماده میسازد.
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی مناسب است؛ بهویژه برای کودکانی که با تفاوتهای ظاهری، جسمی یا فرهنگی خود یا دیگران روبهرو هستند. همچنین والدین، مربیان و مشاوران کودک میتوانند از این کتاب برای آموزش پذیرش تفاوتها و تقویت عزتنفس در کودکان بهره ببرند.
بخشی از کتاب تفاوت ها ما را قوی تر می کند!
«همه باهم فرق دارند. تو این دنیای قشنگک دنیا چه زیبا شده با این تنوع رنگ بعضیها موطلایی. بعضیها موسیاهاند بعضیها قدبلندند. بعضیها قدکوتاهاند یکی دوچرخه دارد. آنیکی ویلچر دارد اینیکی اسکوتر و آنیکی واکر دارد با اینهمه تفاوت؛ دنیای ما قشنگ است . زمین زیبای ما دختر باشیم یا پسر باید که خوشحال باشیم در کنار یکدیگر»