کتاب من از نگرانی قوی ترم الیزابت کول + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من از نگرانی قوی ترم

کتاب من از نگرانی قوی ترم

معرفی کتاب من از نگرانی قوی ترم

کتاب هوش هیجانی: من از نگرانی قوی‌ترم نوشته‌ی الیزابت کول با تصویرگری جولیا کامنشیکووا و ترجمه‌ی کیانا حاج‌دولت، اثری است که نشر پرتقال آن را منتشر کرده است. این کتاب با روایتی داستانی و تصاویری رنگی، به موضوع اضطراب و نگرانی در کودکان می‌پردازد و تلاش می‌کند راهکارهایی ساده و قابل‌فهم برای مقابله با این احساسات ارائه دهد. داستان حول محور پسربچه‌ای به نام نیک می‌چرخد که در جریان یک سفر کوتاه با پدرش، با نگرانی‌های مختلفی روبه‌رو می‌شود و در مسیر، با حیوانات جنگل آشنا می‌شود که هرکدام راهی برای کنارآمدن با اضطراب خود دارند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من از نگرانی قوی ترم

کتاب هوش هیجانی: من از نگرانی قوی‌ترم به قلم الیزابت کول، با محوریت داستانی کودکانه، به موضوع اضطراب و نگرانی در کودکان می‌پردازد. این کتاب با زبانی ساده و تصاویری جذاب، تلاش کرده است تا احساسات پیچیده‌ای مانند ترس، نگرانی و اضطراب را برای کودکان قابل‌درک کند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر بخش از داستان، یک راهکار عملی برای مدیریت نگرانی ارائه می‌دهد. شخصیت اصلی، نیک، در جریان یک سفر با پدرش، با حیوانات مختلفی روبه‌رو می‌شود که هرکدام شیوه‌ای برای مقابله با نگرانی دارند؛ از نوشتن نگرانی‌ها روی کاغذ گرفته تا آواز خواندن و انجام حرکات کششی. این روند به کودک کمک می‌کند تا با مشاهده‌ی تجربه‌های نیک و دوستانش، راه‌های مختلف آرام‌کردن خود را بیاموزد. کتاب نه‌تنها برای کودکان، بلکه برای والدین و مربیان نیز می‌تواند راهنمایی کاربردی برای شناخت و مدیریت اضطراب در کودکان باشد.

خلاصه کتاب من از نگرانی قوی ترم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با پسربچه‌ای به نام نیک آغاز می‌شود که قرار است با پدرش به طبیعت برود و شب را در چادر بگذراند. درحالی‌که همه‌چیز برای یک ماجراجویی هیجان‌انگیز آماده است، ذهن نیک پر از نگرانی می‌شود: از نبودن اسباب‌بازی‌های موردعلاقه تا ترس از رعدوبرق، هیولاهای خیالی و نیش زنبور. این نگرانی‌ها باعث می‌شود نیک احساس ناراحتی و اضطراب کند. در مسیر، نیک با حیوانات مختلفی روبه‌رو می‌شود؛ راکون به او پیشنهاد می‌دهد نگرانی‌هایش را بنویسد و دور بیندازد، گوزن با آواز خواندن به او یاد می‌دهد که احساساتش را بیان کند و خرس با انجام حرکات کششی و نفس عمیق، راهی برای آرام‌کردن خود نشان می‌دهد. نیک با کمک این دوستان جدید، راه‌های مختلفی برای مقابله با نگرانی‌هایش یاد می‌گیرد و درنهایت با پدرش درباره احساساتش صحبت می‌کند. این گفت‌وگو و تجربه‌های جدید باعث می‌شود نیک احساس قدرت و آرامش بیشتری پیدا کند و بتواند از سفرش لذت ببرد.

چرا باید کتاب من از نگرانی قوی ترم را بخوانیم؟

کتاب هوش هیجانی: من از نگرانی قوی‌ترم با روایتی داستانی و شخصیت‌هایی دوست‌داشتنی، به کودکان کمک می‌کند تا احساسات خود را بهتر بشناسند و راه‌هایی برای مدیریت نگرانی و اضطراب بیابند. این کتاب با ارائه‌ی راهکارهای ساده مانند نوشتن نگرانی‌ها، آواز خواندن و انجام حرکات کششی، به کودک نشان می‌دهد که احساس نگرانی طبیعی است و می‌توان با آن کنار آمد. همچنین، والدین و مربیان می‌توانند از این کتاب برای شروع گفت‌وگو درباره احساسات با کودکان استفاده کنند و به آن‌ها کمک کنند تا اعتمادبه‌نفس بیشتری پیدا کنند. تصاویر رنگی و فضای صمیمی داستان، مطالعه‌ی کتاب را برای کودکان جذاب‌تر می‌کند و آن‌ها را به مشارکت فعال در فرایند مدیریت احساسات تشویق می‌کند.

خواندن این کتاب به کودکانی که با نگرانی، اضطراب یا ترس‌های روزمره روبه‌رو هستند پیشنهاد می‌شود. همچنین والدین، مربیان و مشاورانی که به دنبال راه‌هایی برای آموزش مهارت‌های مدیریت احساسات به کودکان هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

۲۰%