معرفی و دانلود کتاب خشم من از تو قوی ترم! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خشم من از تو قوی ترم!

کتاب خشم من از تو قوی ترم!

۴.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
الیزابت کول ، تینا غراب
انتشارات:
انتشارات مهرسا

معرفی کتاب خشم من از تو قوی ترم!

کتاب من از تو قوی‌ترم! نوشتهٔ الیزابت کول و ترجمهٔ تینا عراب و اشعار رودابه حمزه‌ای، توسط انتشارات مهرسا منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ کتاب‌های کودک قرار می‌گیرد و با زبانی آهنگین و داستانی، به موضوع مدیریت خشم و احساسات در کودکان می‌پردازد. نسخه‌ٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خشم من از تو قوی ترم!

در کتاب من از تو قوی‌ترم! الیزابت کول داستانی کودکانه را روایت کرده است که محوریت آن بر شناخت و کنترل خشم در کودکان قرار دارد. این کتاب در قالب شعر و داستان مصور، ماجرای پسربچه‌ای به نام «نیک» را روایت می‌کند که با احساسات تند و عصبانیت خود دست‌وپنجه نرم می‌کند. روایت کتاب با زبانی کودکانه و شخصیت‌هایی از دنیای حیوانات، تلاش می‌کند تا به کودکان نشان دهد که چگونه می‌توانند احساسات خود را بشناسند و راه‌هایی برای آرام‌شدن پیدا کنند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر بخش با یک اتفاق یا گفت‌وگو پیش می‌رود و در کنار داستان، پیام‌هایی دربارهٔ اهمیت گفت‌وگو با والدین و دوستان و پذیرش احساسات ارائه می‌شود. این اثر برای گروه سنی پیش‌دبستانی و دبستانی طراحی شده و در پایان نیز بخشی ویژه برای والدین و مربیان دارد تا راهکارهایی برای مدیریت خشم کودکان در اختیار آن‌ها قرار دهد.

خلاصه کتاب خشم من از تو قوی ترم!

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان من از تو قوی‌ترم! با پسربچه‌ای به نام «نیک» آغاز می‌شود که به‌دلیل مخالفت مادرش با خواسته‌ای، دچار عصبانیت می‌شود و شروع به گریه و فریاد می‌کند. در این وضعیت، حیوانات مختلفی مانند بچه‌میمون، کانگورو، پلنگ، شامپانزه و طوطی وارد داستان می‌شوند و هریک با رفتار یا گفت‌وگویی تلاش می‌کنند تا نیک را آرام کنند و به او راه‌هایی برای کنترل خشم نشان دهند. نیک با تقلید از حرکات حیوانات، کم‌کم حال بهتری پیدا می‌کند و می‌خندد. چه ماجراهایی در پیش است؟ بخوانید تا بدانید. پیام اصلی کتاب بر اهمیت شناخت احساسات، بیان آن‌ها و یافتن راه‌هایی برای مدیریت خشم تأکید دارد.

چرا باید کتاب خشم من از تو قوی ترم! را بخوانیم؟

این کتاب با روایتی داستانی و ساده و استفاده از شخصیت‌های حیوانی، به کودکان کمک می‌کند تا احساسات خود را بهتر بشناسند و راه‌هایی برای کنترل خشم پیدا کنند. حضور بخش ویژه‌ای برای والدین و مربیان، این امکان را فراهم می‌کند تا بزرگ‌ترها نیز ابزارهایی برای همراهی با کودکان در مسیر مدیریت احساسات بیاموزند. کتاب من از تو قوی‌ترم! با تمرکز بر آموزش غیرمستقیم و ایجاد همدلی، فضایی فراهم می‌کند تا کودک و والدین دربارهٔ احساسات و واکنش‌ها گفت‌وگو کنند.

خواندن کتاب من از تو قوی‌ترم! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی که با احساساتی مانند خشم و عصبانیت مواجه می‌شوند، مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به‌دنبال راهکارهایی برای آموزش مدیریت احساسات به کودکان هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب خشم من از تو قوی ترم!

«مامان نیک گفت که: «نه، امکان ندارد اصلا! دوست داری فریاد بکش. گربه کن و جیغ بزن.» نیک آن‌قذر گریه کرد تا که حالش خراب شد گنه‌ها سرش به کی چ کیج افتاد دلش به تاپ‌تاپ افتاد ولی به جیغ‌ودادش بازهم ادامه می‌داد! یک بچه‌میمون آمد نیک را پواش صدا کرد گفت: «چرا جیغ می‌زنی؟ یک نگاه به خودت بنداز چرا حالت شده بد؟» گفت: «چی می‌گی داداشم! مامان اجازه نداد من عصبانی هستم دوست ندارم ببینم تو را در اینجا اصلا.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خشم من از تو قوی ترم! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخشم من از تو قوی ترم!
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهالیزابت کول
مترجمتینا غراب
انتشاراتانتشارات مهرسا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه من قوی هستم!

نظری برای کتاب ثبت نشده است.