تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب خشم من از تو قوی ترم!
معرفی کتاب خشم من از تو قوی ترم!
کتاب الکترونیکی «من از تو قویترم!» نوشتهٔ الیزابت کول و با ترجمهٔ تینا عراب و شعر رودابه حمزهای، توسط نشر سره منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ کتابهای کودک قرار میگیرد و با زبانی آهنگین و داستانی، به موضوع مدیریت خشم و احساسات در کودکان میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خشم من از تو قوی ترم!
در «من از تو قویترم!» الیزابت کول داستانی کودکانه را روایت کرده است که محوریت آن بر شناخت و کنترل خشم در کودکان قرار دارد. این کتاب در قالب شعر و داستان مصور، ماجرای پسربچهای به نام «نیک» را دنبال میکند که با احساسات تند و عصبانیت خود دستوپنجه نرم میکند. روایت کتاب با زبانی کودکانه و شخصیتهایی از دنیای حیوانات، تلاش میکند تا به کودکان نشان دهد که چگونه میتوانند احساسات خود را بشناسند و راههایی برای آرامشدن پیدا کنند. ساختار کتاب بهگونهای است که هر بخش با یک اتفاق یا گفتوگو پیش میرود و در کنار داستان، پیامهایی دربارهٔ اهمیت گفتوگو با والدین و دوستان و پذیرش احساسات ارائه میشود. این اثر برای گروه سنی پیشدبستانی و دبستانی طراحی شده و در پایان نیز بخشی ویژه برای والدین و مربیان دارد تا راهکارهایی برای مدیریت خشم کودکان در اختیار آنها قرار دهد.
خلاصه کتاب خشم من از تو قوی ترم!
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با پسربچهای به نام «نیک» آغاز میشود که بهدلیل مخالفت مادرش با خواستهای، دچار عصبانیت میشود و شروع به گریه و فریاد میکند. در این وضعیت، حیوانات مختلفی مانند بچهمیمون، کانگورو، پلنگ، شامپانزه و طوطی وارد داستان میشوند و هریک با رفتار یا گفتوگویی تلاش میکنند تا نیک را آرام کنند و به او راههایی برای کنترل خشم نشان دهند. نیک با تقلید از حرکات حیوانات، کمکم حال بهتری پیدا میکند و میخندد. در ادامه، نیک متوجه میشود که با بیان احساسات و عذرخواهی از مادرش، میتواند رابطهٔ بهتری داشته باشد و احساس آرامش کند. مادرش نیز با مهربانی او را میبخشد و به او یادآوری میکند که باید یاد بگیرد خشم خود را کنترل کند. در پایان، نیک آرامش خود را بازمییابد و رابطهٔ صمیمانهای با مادرش برقرار میشود. پیام اصلی کتاب بر اهمیت شناخت احساسات، بیان آنها و یافتن راههایی برای مدیریت خشم تأکید دارد.
چرا باید کتاب خشم من از تو قوی ترم! را بخوانیم؟
این کتاب با روایت داستانی ساده و استفاده از شخصیتهای حیوانی، به کودکان کمک میکند تا احساسات خود را بهتر بشناسند و راههایی برای کنترل خشم پیدا کنند. حضور بخش ویژهای برای والدین و مربیان، این امکان را فراهم میکند تا بزرگترها نیز ابزارهایی برای همراهی با کودکان در مسیر مدیریت احساسات بیاموزند. «من از تو قویترم!» با تمرکز بر آموزش غیرمستقیم و ایجاد همدلی، فضایی فراهم میکند تا کودک و والدین دربارهٔ احساسات و واکنشها گفتوگو کنند.
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی که با احساسات تندی مانند خشم و عصبانیت مواجه میشوند مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که بهدنبال راهکارهایی برای آموزش مدیریت احساسات به کودکان هستند، میتوانند از این کتاب بهره ببرند.
بخشی از کتاب خشم من از تو قوی ترم!
«مامان نیک گفت که: «نه، امکان ندارد اصلا! دوست داری فریاد بکش. گربه کن و جیغ بزن.» نیک آنقذر گریه کرد تا که حالش خراب شد گنهها سرش به کی چ کیج افتاد دلش به تاپتاپ افتاد ولی به جیغودادش بازهم ادامه میداد! یک بچهمیمون آمد نیک را پواش صدا کرد گفت: «چرا جیغ میزنی؟ یک نگاه به خودت بنداز چرا حالت شده بد؟» گفت: «چی میگی داداشم! مامان اجازه نداد من عصبانی هستم دوست ندارم ببینم تو را در اینجا اصلا.»