کتاب نگرانی من از تو قوی ترم! الیزابت کول + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب نگرانی من از تو قوی ترم!

کتاب نگرانی من از تو قوی ترم!

معرفی کتاب نگرانی من از تو قوی ترم!

کتاب الکترونیکی «من از تو قوی‌ترم!» نوشتهٔ الیزابت کول با ترجمهٔ تینا غراب و شعرپردازی رودابه حمزه‌ای، توسط نشر سنا منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ کتاب‌های کودک و نوجوان قرار می‌گیرد و به موضوع اضطراب و نگرانی کودکان می‌پردازد. داستان با زبانی کودکانه و تصاویر جذاب، تلاش می‌کند راهکارهایی برای مقابله با ترس‌ها و نگرانی‌های روزمرهٔ کودکان ارائه دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نگرانی من از تو قوی ترم!

در «من از تو قوی‌ترم!» الیزابت کول با همراهی مترجم و شاعر، اثری تصویری و داستانی برای کودکان خلق کرده است که به دغدغه‌های ذهنی و احساسی آن‌ها می‌پردازد. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و مصور، ماجرای پسربچه‌ای به نام «نیک» را روایت می‌کند که قرار است همراه پدرش به سفری برود و با نگرانی‌ها و ترس‌هایش روبه‌رو شود. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر صفحه با تصویر و متن کوتاه، احساسات و افکار کودک را به تصویر می‌کشد و در کنار آن، شخصیت‌های جانوری و دوستان خیالی به او کمک می‌کنند تا با ترس‌هایش مواجه شود. در پایان کتاب، بخشی ویژه برای والدین و مربیان در نظر گرفته شده که راهکارهایی برای کاهش اضطراب کودکان ارائه می‌دهد. این کتاب نه‌تنها داستانی برای سرگرمی کودکان است، بلکه ابزاری آموزشی برای والدین و مربیان به‌شمار می‌آید تا بتوانند بهتر با نگرانی‌های کودکان برخورد کنند.

خلاصه کتاب نگرانی من از تو قوی ترم!

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با آماده‌شدن «نیک» برای سفری با پدرش آغاز می‌شود. او در حالی‌که وسایلش را جمع می‌کند، دل‌شوره و نگرانی‌هایی دربارهٔ سفر دارد؛ از جاگذاشتن وسایل گرفته تا ترس از زنبور، صاعقه و حتی خوابیدن بدون خرس عروسکی‌اش. در طول سفر، نیک با دوستان جدیدی مانند راکون و گوزن آشنا می‌شود که هرکدام ترس‌ها و نگرانی‌های خود را دارند. آن‌ها با نوشتن ترس‌هایشان و گفت‌وگو دربارهٔ آن‌ها، متوجه می‌شوند که تنها نیستند و هرکسی نگرانی‌هایی دارد. گوزن به نیک پیشنهاد می‌دهد با آواز خواندن و تمرین شادی، ترس‌ها را از یاد ببرد. در ادامه، نیک با کمک دوستانش و پدرش یاد می‌گیرد که چگونه با نگرانی‌هایش روبه‌رو شود و آن‌ها را کنار بگذارد. در پایان روز، نیک احساس آرامش بیشتری دارد و متوجه می‌شود که می‌تواند بر ترس‌هایش غلبه کند و از سفر لذت ببرد.

چرا باید کتاب نگرانی من از تو قوی ترم! را بخوانیم؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و ملموس، به کودکان کمک می‌کند تا احساسات خود را بهتر بشناسند و با نگرانی‌ها و ترس‌هایشان روبه‌رو شوند. «من از تو قوی‌ترم!» با استفاده از شخصیت‌های دوست‌داشتنی و موقعیت‌های آشنا برای کودکان، راهکارهایی برای کاهش اضطراب ارائه می‌دهد و به والدین و مربیان نیز ابزارهایی برای حمایت از کودکان در مواقع نگرانی پیشنهاد می‌کند. مطالعهٔ این کتاب می‌تواند به تقویت مهارت‌های مقابله‌ای کودکان و افزایش اعتمادبه‌نفس آن‌ها کمک کند.

این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی که با نگرانی‌ها و اضطراب‌های روزمره دست‌وپنجه نرم می‌کنند مناسب است. همچنین والدین، مربیان و مشاورانی که به‌دنبال راه‌هایی برای کمک به کودکان در مدیریت احساسات و اضطراب هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب نگرانی من از تو قوی ترم!

«من از تو قوی‌ترم! آماده هستی پسر؟» می‌گوید: «حاضرم؛ وسایلت را بردار تا برویم به سفر.» من نگرانم بابا، دل‌شوره دارم که چیزی جا بگذارم. توی سفر خدایا، کجا باید جیش کنم؟ کجا باید بخوابم؟ چه‌کار کنم اگر که زنبور بد نیشم زد یا صاعقه آتیشم زد! شب‌ها تو رختخوابم بدون خرسی آخه، من چه‌جوری بخوابم! گوزن به نیک گفت: «تو هم دل‌شوره داری زیاد؟ آهنگ خوب می‌برد دل‌شوره‌ها را از یاد. حالا بیا دوتایی تمرین آواز کنیم. به‌جای ترس و غصه، از شادی پرواز کنیم.»

۵۰%