تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب عشق میانسالی
معرفی کتاب عشق میانسالی
کتاب الکترونیکی «عشق میانسالی» نوشتهٔ فاطمه مشایخی و با ویرایش اسکندر متقیزاده، اثری در حوزهٔ داستانهای فارسی معاصر است که نشر ندای الهی آن را منتشر کرده است. این رمان به روایت زندگی مردی میپردازد که پس از تجربهٔ تلخ خیانت و طلاق، در میانهٔ زندگی با چالشهای جدیدی روبهرو میشود و ناخواسته وارد رابطهای صوری با زنی جوانتر میگردد. داستان با محوریت مفاهیمی چون اعتماد، عشق، خانواده و بازسازی روحی پس از شکست، به فراز و نشیبهای احساسی و اخلاقی شخصیتها میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب عشق میانسالی
در «عشق میانسالی» فاطمه مشایخی، با روایتی داستانی و رمانگونه، زندگی مردی به نام «کاوه کیهان» را دنبال میکنیم که از یک ازدواج شکستخورده و پر از خیانت بیرون آمده است. این کتاب در قالب یک رمان معاصر، به بازتاب احساسات، تردیدها و زخمهای روحی شخصیت اصلی میپردازد و او را در مسیر مواجهه با یک ازدواج صوری و قراردادی با دختری به نام «آلا رسولی» قرار میدهد. ساختار کتاب مبتنی بر روایت اولشخص است و مخاطب را به درون ذهن و احساسات کاوه میبرد. در کنار روایت اصلی، دغدغههای خانوادگی، مسئولیتپذیری، نقش والدین، و تأثیر گذشته بر تصمیمات حال حاضر شخصیتها به تصویر کشیده شده است. این اثر با تمرکز بر روابط انسانی، بازسازی اعتماد و معنای واقعی عشق در میانسالی، تصویری از جامعهٔ امروز و چالشهای اخلاقی و عاطفی آن ارائه میدهد. فضای داستان، ترکیبی از تلخی و امید است و شخصیتها با انتخابهای دشوار و پیامدهای آنها دستوپنجه نرم میکنند.
خلاصه داستان عشق میانسالی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان «عشق میانسالی» با روایت زندگی «کاوه کیهان»، جراح قلب موفق اما زخمخورده از خیانت همسر سابقش «شیدا»، آغاز میشود. کاوه پس از سالها تحمل بیوفایی و آسیبهای روحی، سرانجام از شیدا جدا میشود و حضانت پسرش «کیان» و مراقبت از مادرش را بر عهده میگیرد. در این میان، ورود «آلا رسولی» به زندگی کاوه، نقطهٔ عطفی در داستان است. آلا، دختری جوان و مسئولیتپذیر، بهعنوان پرستار مادر کاوه وارد خانهٔ او میشود. شرایط سخت زندگی آلا و بیماری مادرش، او را ناچار به پذیرش یک ازدواج صوری با کاوه میکند؛ ازدواجی که تنها برای تأمین هزینههای درمان مادر آلا و مراقبت از خانوادهٔ کاوه شکل میگیرد. در طول داستان، رابطهٔ میان کاوه و آلا، از یک قرارداد سرد و بیاحساس به تدریج به پیوندی عمیقتر و انسانیتر تبدیل میشود. کاوه که به دلیل زخمهای گذشته، نسبت به زنان بیاعتماد شده، با حضور آلا به بازنگری در باورهایش میرسد. آلا نیز با وجود تفاوت سنی و شرایط دشوار، با صبوری و مهربانی، جای خود را در دل خانوادهٔ کاوه باز میکند. داستان با تمرکز بر چالشهای اخلاقی، مرزهای اعتماد، و معنای واقعی عشق و خانواده، پیش میرود و شخصیتها را در معرض انتخابهای دشوار و تغییرات درونی قرار میدهد. روایت، بهگونهای پیش میرود که مخاطب شاهد رشد تدریجی احساسات و تغییر نگرش شخصیتها نسبت به یکدیگر و به زندگی میشود، بیآنکه پایان داستان بهطور کامل افشا شود.
چرا باید کتاب عشق میانسالی را بخوانیم؟
«عشق میانسالی» با پرداختن به موضوعاتی چون بازسازی اعتماد پس از خیانت، نقش خانواده در التیام زخمهای روحی، و مواجهه با انتخابهای دشوار، اثری است که به دغدغههای عاطفی و اخلاقی انسان معاصر میپردازد. این کتاب، تصویری ملموس از فرازونشیبهای زندگی مشترک، مسئولیتپذیری، و معنای واقعی عشق در میانسالی ارائه میدهد. روایت داستان از زاویهٔ دید اولشخص، امکان همذاتپنداری با شخصیتها را فراهم میکند و خواننده را به تأمل دربارهٔ ارزشهای انسانی و اهمیت صداقت و اعتماد در روابط سوق میدهد. همچنین، حضور شخصیتهایی با پیشینههای متفاوت و چالشهای اجتماعی، به داستان عمق و واقعگرایی بخشیده است.
این کتاب برای علاقهمندان به رمانهای اجتماعی و خانوادگی، کسانی که با موضوعاتی چون طلاق، خیانت، بازسازی زندگی پس از شکست، و چالشهای اخلاقی و عاطفی درگیر هستند، مناسب است. همچنین، مخاطبانی که به دنبال داستانهایی با محوریت روابط انسانی و رشد شخصیتها هستند، میتوانند از مطالعهٔ این اثر بهرهمند شوند.
بخشی از کتاب عشق میانسالی
«سر کار خانم آلا رسولی، آیا وکیلم شما را به عقد دائمی جناب آقای کاوه کیهان در بیاورم؟ صدای بلند عاقد، در گوشم طنینانداز میشود و گویا روی دور تکرار قرار گرفته که کنار گوشم بارها زنگ میخورد! لرزش بدن دخترک کنار دستیام به وضوح پیداست و از چشمهای تیزبینم دور نمیماند. شاید میترسد زیر شرط و شروطمان بزنم! اما نمیداند به خاطر گذشتهٔ تلخی که تجربه کردهام بیزارم از جنس هر چه زن و دختر است. سکوتی محض تمام دفتر ازدواج را فراگرفته است! عاقد منتظر است و وکالت میخواهد. وکالت برای چه؟ برای ازدواج با من؟ منی که حتی تکلیف خودم را نمیدانم! - سرکار خانم آلا رسولی، برای بار دوم عرض میکنم آیا به بنده وکالت میدهید که شما را به عقد دائمی جناب آقای کاوه کیهان در بیاورم؟ حوصلهام ته کشیده و دیگر تاب و توان شنیدن این جملهٔ تکراری را برای بار دیگر ندارم. بدون اینکه اجازه بدهم عاقد برای بار سوم سوالش را مطرح کند، با آرنج دستم ضربهای آهسته به دست دخترک کنار دستیام وارد میکنم...»