کتاب بانوی شفایافته زهره سراجان + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب بانوی شفایافته

کتاب بانوی شفایافته

معرفی کتاب بانوی شفایافته

کتاب الکترونیکی «بانوی شفایافته» نوشتهٔ زهره سراجان و با ویراستاری فاطمه شکرانی، اثری در حوزهٔ زندگی معنوی و سلامت روان است که نشر نوآوران دانش رویانا آن را منتشر کرده است. این کتاب به روایت تجربه‌های شخصی نویسنده از بیماری، رنج و مسیر بهبودی با تکیه‌بر اصول معنوی می‌پردازد و تلاش می‌کند راهکارهایی برای رسیدن به آرامش ذهن و سلامت جسم ارائه دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بانوی شفایافته

«بانوی شفایافته» اثری ناداستانی و خودزندگی‌نامه‌ای است که در قالب روایتی شخصی، به موضوع بهبودی جسم و روان از مسیر معنویت می‌پردازد. زهره سراجان، نویسندهٔ کتاب، با الهام از اصول دوازده‌گانهٔ معنوی که ریشه در تجربه‌های گروه‌های خودیاری دارد، روند تحول خود را شرح داده است. ساختار کتاب بر پایهٔ گام‌های معنوی و اخلاقی استوار است و هر فصل به یکی از این گام‌ها اختصاص دارد. نویسنده با زبانی صریح و بی‌پیرایه، از تجربه‌های بیماری، بحران‌های روحی و جسمی و راه‌های عبور از آن‌ها سخن گفته است. کتاب نه‌تنها به جنبه‌های فردی و درونی بهبود می‌پردازد، بلکه به نقش روابط خانوادگی، تغذیه، ورزش و مراقبت از ذهن نیز توجه دارد. «بانوی شفایافته» در دستهٔ کتاب‌های خودیاری و معنویت قرار می‌گیرد و تلاش می‌کند با ارائهٔ مثال‌های واقعی و آموزه‌های عملی، مخاطب را به سوی تغییر سبک زندگی و رسیدن به آرامش و سلامت هدایت کند.

خلاصه کتاب بانوی شفایافته

کتاب «بانوی شفایافته» با روایت زندگی نویسنده آغاز می‌شود؛ زنی که پس از سال‌ها بیماری جسمی و روحی، به نقطه‌ای از ناامیدی و آشفتگی می‌رسد. او در این شرایط، با اصول دوازده‌گانهٔ معنوی آشنا می‌شود و تصمیم می‌گیرد مسیر بهبودی را آغاز کند. نویسنده در هر گام، تجربه‌های شخصی خود را با خواننده به اشتراک می‌گذارد: از تسلیم‌شدن در برابر واقعیت‌های زندگی و پذیرش عجز، تا ایمان‌آوردن به نیرویی برتر و تلاش برای تغییر خود به‌جای تغییر دیگران. او به اهمیت پرهیز از رفتارها و خوراک ناسالم، نقش ورزش و تغذیهٔ سالم، و مراقبت از ذهن و افکار اشاره می‌کند. در ادامه، نویسنده به موضوعاتی مانند صداقت، فروتنی، عشق، انضباط شخصی و خدمت به دیگران می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه این اصول، به تدریج او را از رنج و بیماری به سوی آرامش و سلامت هدایت کرده‌اند. پیام اصلی کتاب تأکید بر مسئولیت‌پذیری فردی، پذیرش واقعیت‌ها، رهایی از توقع و وابستگی، و حرکت به‌سوی عشق و معنویت است. نویسنده با مثال‌های ملموس و خاطرات شخصی، نشان می‌دهد که تغییر سبک زندگی و نگرش، چگونه می‌تواند به بهبود جسم و روان بینجامد.

چرا باید کتاب بانوی شفایافته را بخوانیم؟

این کتاب با روایتی صادقانه و بی‌واسطه، تجربهٔ عبور از بیماری و بحران‌های روحی را از منظر فردی که خود این مسیر را پیموده، بازگو می‌کند. «بانوی شفایافته» با تکیه‌بر اصول معنوی و اخلاقی، راهکارهایی برای مواجهه با مشکلات زندگی، پذیرش واقعیت‌ها و ایجاد تغییرات مثبت در سبک زندگی ارائه داده است. مخاطب در این کتاب با نمونه‌های واقعی از چالش‌ها و راه‌های عبور از آن‌ها روبه‌رو می‌شود و می‌تواند از تجربه‌های نویسنده برای بهبود سلامت جسم و آرامش ذهن الهام بگیرد. این اثر به‌ویژه برای کسانی که به‌دنبال راهی برای رهایی از آشفتگی‌های ذهنی و جسمی هستند، می‌تواند راهگشا باشد.

مطالعهٔ این کتاب برای افرادی مناسب است که دغدغهٔ سلامت جسم و روان دارند، با بحران‌های روحی یا بیماری‌های مزمن دست‌وپنجه نرم می‌کنند یا به‌دنبال راهی برای تغییر سبک زندگی و رسیدن به آرامش هستند. همچنین کسانی که به موضوعات معنویت، خودشناسی و خودیاری علاقه‌مندند، می‌توانند از آموزه‌های «بانوی شفایافته» بهره ببرند.

بخشی از کتاب بانوی شفایافته

«در مسیر دوازده قدم می‌آموزیم گرفتاری ما یک گرفتاری روحی است. تقریباً ۲ درصد بیماری ما جسمی و ۹۸ درصد آن روحی است. اگر گفته می‌شود متعادل و سالم غذا بخورید، به این خاطر است که جسم ما وسیله‌ای در خدمت روحمان است. ما نسبت به بدنمان مسئولیم و حق نداریم به بدنمان آسیب برسانیم. بنابراین بهتر است سوخت متعادل، سالم و به‌موقع به آن برسانیم. من یک عمری به بدنم غذای اضافی می‌دادم و در اصل خدمتکار بدنم بودم. ولی از یک زمانی خواستم در خدمت روحم باشم. در اصل، پرخوری یک علامت و نشانه‌ای از بیماری من بود. درد و مشکل من، کمبود روحانیت و نبود خداوند در زندگی و درمان آن پیداکردن روحانیت بود. مسیر رسیدن به ساحل زندگی به ما یاد می‌دهد که ما خودمان باید این گام‌ها را برداریم و کسی نمی‌تواند به‌جای ما قدم در این مسیر بگذارد. این دوازده گام، عملی هستند، نه تئوری که ما دوازده گام را بخوانیم و حفظ کنیم. در این مسیر دوازده گام باید همه گام‌ها را اجراء، تمرین و تکرار کنیم و کسی به‌عنوان معلم، نمی‌تواند برایمان اجرا کند؛ بنابراین شخصی غیر از خود ما نمی‌تواند مشکلمان را برطرف کند. پس گام‌ها را باید خودمان برداشته و تجربه کنیم. من در این مسیر نتیجه گرفتم و این نوید را به شما می‌دهم که بدون تردید شما هم موفق خواهید شد؛ همان‌طور که معلمان و دوستان ما هم نتیجه گرفتند.»