کتاب سفر طولانی نویسنده به سرزمین سرگردانی کریس کالفر + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب سفر طولانی نویسنده به سرزمین سرگردانی

کتاب سفر طولانی نویسنده به سرزمین سرگردانی

معرفی کتاب سفر طولانی نویسنده به سرزمین سرگردانی

کتاب الکترونیکی «سرزمین قصه‌های همیشگی ۵ (سفر طولانی نویسنده به سرزمین سرگردانی)» نوشتهٔ کریس کالفر و با ترجمهٔ ثریس ثالعر، پنجمین جلد از مجموعهٔ فانتزی و ماجراجویانهٔ «سرزمین قصه‌های همیشگی» است که توسط نشر چم منتشر شده است. این مجموعه با ترکیب عناصر افسانه‌ای و شخصیت‌های آشنا از قصه‌های کلاسیک، داستانی پرهیجان و پرماجرا را روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سفر طولانی نویسنده به سرزمین سرگردانی

این جلد از مجموعهٔ «سرزمین قصه‌های همیشگی» در ادامهٔ ماجراهای دوقلوهای بیلی، الکس و کانر، روایت می‌شود. داستان در جهانی رخ می‌دهد که قصه‌های پریان و شخصیت‌های افسانه‌ای در آن زندگی می‌کنند و مرز میان واقعیت و خیال باریک است. در این جلد، سرزمین قصه‌ها با تهدیدی بی‌سابقه روبه‌رو شده و دشمنی مرموز با ارتشی از شخصیت‌های ادبی، نظم و آرامش را برهم زده است. نویسنده با بهره‌گیری از عناصر آشنای قصه‌های کلاسیک و تلفیق آن‌ها با شخصیت‌های جدید، فضایی خلق کرده که هم برای نوجوانان و هم برای بزرگسالان جذاب است. این کتاب در دوره‌ای نوشته شده که ادبیات نوجوان و فانتزی جایگاه ویژه‌ای یافته و مخاطبان بسیاری را به خود جذب کرده است. روایت داستان با نگاهی به ارزش‌های دوستی، خانواده و شجاعت، مخاطب را به دنیایی پر از ماجرا و چالش می‌برد.

خلاصه کتاب سفر طولانی نویسنده به سرزمین سرگردانی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با مراسم بازنشستگی معلمی به نام «خانم پیترز» آغاز می‌شود که در گذشته نقش مهمی در زندگی دوقلوهای بیلی، الکس و کانر، داشته است. پس از مراسم، خانم پیترز به طور غیرمنتظره‌ای با دوقلوها روبه‌رو می‌شود و متوجه می‌شود آن‌ها برای مأموریتی مهم بازگشته‌اند. در همین زمان، سرزمین قصه‌ها دچار آشوب شده و دشمنی به نام «مرد نقابدار» با ارتشی از شخصیت‌های ادبی، سرزمین را به تصرف خود درآورده است. پادشاهان و ملکه‌ها اسیر شده‌اند و امیدها رو به خاموشی است. دوقلوها برای نجات سرزمین قصه‌ها باید به داستان‌های کوتاه کانر سفر کنند و قهرمانان جدیدی را از دل نوشته‌های او به کمک فرا بخوانند. آن‌ها در این مسیر با چالش‌های خانوادگی، احساس گناه نسبت به مادرشان و مسئولیت‌های سنگین روبه‌رو می‌شوند. روایت کتاب میان دنیای واقعی و دنیای قصه‌ها در رفت‌وآمد است و شخصیت‌ها برای بازگرداندن امید و آزادی، باید با گذشته و آیندهٔ خود روبه‌رو شوند. پایان داستان باز است و سرنوشت سرزمین قصه‌ها به تلاش دوقلوها و همراهانشان گره خورده است.

چرا باید کتاب سفر طولانی نویسنده به سرزمین سرگردانی را خواند؟

این کتاب با ترکیب شخصیت‌های آشنا از قصه‌های کلاسیک و خلق ماجراهای تازه، تجربه‌ای متفاوت از ادبیات فانتزی ارائه می‌دهد. روایت چندلایه و رفت‌وآمد میان دنیای واقعی و دنیای خیال، مخاطب را با مفاهیمی چون شجاعت، مسئولیت‌پذیری، اهمیت خانواده و قدرت داستان‌پردازی روبه‌رو می‌کند. برای کسانی که به دنبال داستانی پرماجرا، پرشخصیت و سرشار از ارجاعات ادبی هستند، این کتاب می‌تواند جذاب باشد.

خواندن کتاب سفر طولانی نویسنده به سرزمین سرگردانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که به داستان‌های فانتزی، ماجراجویی و قصه‌های پریان علاقه دارند مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغهٔ هویت، خانواده و دوستی دارند یا به دنبال الهام‌گرفتن از قدرت تخیل و نویسندگی هستند، خواندن این اثر پیشنهاد می‌شود.

فهرست کتاب سفر طولانی نویسنده به سرزمین سرگردانی

- مقدمه و مراسم بازنشستگی خانم پیترز: معرفی شخصیت‌های اصلی و زمینه‌سازی برای ورود به ماجرا. - آغاز آشوب در سرزمین قصه‌ها: حملهٔ مرد نقابدار و ارتش ادبی به سرزمین‌های مختلف و اسارت پادشاهان و ملکه‌ها. - فرار و نجات خاندان سلطنتی: تلاش گروهی از شخصیت‌ها برای نجات رهبران سرزمین قصه‌ها و پناه‌گرفتن در معدن مخفی. - دوقلوهای بیلی در دنیای واقعی: بازگشت الکس و کانر به دنیای خود، مواجهه با مادر و برنامه‌ریزی برای سفر به داستان‌های کوتاه کانر. - نقشهٔ نجات و سفر به داستان‌ها: تصمیم دوقلوها برای جمع‌آوری قهرمانان از دل داستان‌های کانر و بازگرداندن امید به سرزمین قصه‌ها. - چالش‌های خانوادگی و احساسی: تقابل احساس گناه، مسئولیت و روابط خانوادگی در کنار مأموریت اصلی. - آماده‌سازی برای نبرد نهایی: گردهمایی شخصیت‌ها و آماده‌شدن برای مقابله با مرد نقابدار و ارتش ادبی.

بخشی از کتاب سفر طولانی نویسنده به سرزمین سرگردانی

«خانم پیترز گفت: ما معلم‌ها نباید دانش‌آموزانمان را طوری تربیت کنیم که به کسی تبدیل بشوند که خودمان دوست داریم، بلکه باید طوری تربیت کنیم که به کسی که دوست دارند، تبدیل شوند. یادتان باشد که شاید ما آخرین نفری باشیم که دانش‌آموزی را تشویق می‌کنیم و این تشویق، آخرین تشویقی باشد که او تجربه می‌کند. بنابرین در این کار کم نگذارید. پس از بیست‌وپنج سال تدریس کتاب دستورزبان و تجربه‌ی کوتاه‌مدت؛ با اطمینان به شما می‌گویم که حق با همسرم بود و چون این بهترین درسی است که می‌توانم به شما بدهم، پس برای آخرین بار تکرار می‌کنم که کلاس درس را نادیده نگیرید.»

ابزارها و تکنیک های کوچینگ فردی و سازمانی
کریس دلانی
پیش نویس ها در چهل قانون عشق (مولوی)
مریم داداشی
فضای مجازی و خانواده
علیرضا نیکمراد
مثل واتیکان در نقشه جهان
رضا مهرعلیان
انگلیسی برای دانشجویان رشته معدن (استخراج) English for the Students of Mining (Exploitation)
سیدمحمد مشیری
مردی میان علفزار
نعیمه مختارپور نیلق (ملقب به هیما)
حکومت صدروزه ناپلئون بناپارت
دومینیک دو ویلپن