کتاب سه گانه هفت روز شوم (کتاب اول، پیمان خون) نورا رابرتز + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب سه گانه هفت روز شوم (کتاب اول، پیمان خون)

کتاب سه گانه هفت روز شوم (کتاب اول، پیمان خون)

معرفی کتاب سه گانه هفت روز شوم (کتاب اول، پیمان خون)

کتاب سه گانه هفت روز شوم (کتاب اول، پیمان خون) نوشتهٔ «نورا رابرتز» با ترجمهٔ «الهه صالحی» و منتشرشده توسط انتشارات لیوسا، داستانی رازآلود و ماجراجویانه را در ژانر فانتزی و وحشت روایت می‌کند. این رمان، آغازگر سه‌گانه‌ای است که حول محور نفرینی باستانی و رخدادهای عجیب در شهری کوچک به نام «هاوکینز هالو» می‌گردد. رمان «پیمان خون» با ترکیب عناصر ماورایی، دوستی و تاریخچه‌ای تاریک، مخاطب را به دنیایی پر از تعلیق و رمزوراز می‌برد. نسخهٔ‌ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سه گانه هفت روز شوم (کتاب اول، پیمان خون)

کتاب «سه‌گانهٔ هفت روز شوم (کتاب اول، پیمان خون)»، رمان «پیمان خون» را در بر گرفته است. داستان این رمان در دو بازهٔ زمانی روایت می‌شود؛ گذشته‌ای دور در قرن هفدهم و زمان حال. داستان با صحنه‌هایی از سال ۱۶۵۲ میلادی آغاز می‌شود؛ زمانی که جادوگری، تعقیب و سوزاندن جادوگران و تعصبات مذهبی در ایالت مریلند در آمریکا جریان داشت. این پیش‌زمینهٔ تاریخی، ریشهٔ نفرینی را شکل می‌دهد که قرن‌ها بعد بر شهر کوچک «هاوکینز هالو» سایه می‌اندازد. روایت اصلی اما در سال ۱۹۸۷ و سپس ۲۰۰۸ دنبال می‌شود و بر زندگی سه پسر که در یک روز به دنیا آمده‌اند و پیوندی عمیق میانشان برقرار است، تمرکز دارد. هر هفت سال یک بار، شهر دچار حوادثی عجیب و خشونت‌بار می‌شود که منشأ آن به همان نفرین باستانی بازمی‌گردد. ورود یک نویسندهٔ کنجکاو به شهر و تلاش او برای کشف راز این وقایع، داستان را به‌سمت گره‌گشایی و مواجهه با نیروهای ماورایی سوق می‌دهد. فضای کتاب حاضر ترکیبی از زندگی روزمرهٔ یک شهر کوچک آمریکایی و حضور دائمی تهدیدی ناشناخته است که در پس‌زمینه جریان دارد.

خلاصه داستان سه گانه هفت روز شوم (کتاب اول، پیمان خون)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با مراسمی رازآلود در سال ۱۶۵۲ آغاز می‌شود؛ جایی که «جایلز دنت»، جادوگری متهم، در برابر رهبر فرقه‌ای متعصب به نام «لازاروس تویس» قرار می‌گیرد. این مواجهه و اتفاقات پس از آن نفرینی را بر زمین و مردم «هاوکینز هالو» می‌نشاند. قرن‌ها بعد، سه پسر به نام‌های «کیل»، «فاکس» و «گیج» که همگی در یک روز به دنیا آمده‌اند، در ده‌سالگی تصمیم می‌گیرند شب تولد خود را کنار سنگ شیطان در جنگل جشن بگیرند. آن‌ها با بریدن دست و پیمان‌بستن، ناخواسته نیرویی تاریک را آزاد می‌کنند. از آن پس، هر هفت سال یک بار، شهر دچار خشونت و جنون و حوادثی غیر قابل توضیح می‌شود. حالا در سال ۲۰۰۸، کیل و فاکس در شهر مانده‌اند و گیج در سفر است. ورود «کویین بلک»، نویسنده‌ای که برای تحقیق دربارهٔ افسانه‌های شهر آمده، باعث می‌شود رازهای بیشتری آشکار شود. کویین به‌زودی با پدیده‌های ماورایی روبه‌رو می‌شود و درمی‌یابد که خودش هم به‌نوعی با این نفرین ارتباط دارد. داستان با تلاش شخصیت‌ها برای کشف منشأ نفرین، مقابله با نیروی شر و جست‌وجوی راهی برای پایان‌دادن به این چرخهٔ هفت‌ساله پیش می‌رود؛ درحالی‌که گذشته و حال به هم گره می‌خورند و مرز میان واقعیت و کابوس باریک‌تر می‌شود.

چرا باید کتاب سه گانه هفت روز شوم (کتاب اول، پیمان خون) را خواند؟

این کتاب با تلفیق عناصر فانتزی، وحشت و معما فضایی پرتعلیق و پرکشش خلق کرده است. شخصیت‌پردازی و روابط پیچیده میان سه دوست، همراه با حضور یک شخصیت زن کنجکاو و مستقل، به داستان رنگ‌وبوی تازه‌ای داده است. رمان «پیمان خون» می‌تواند برای کسانی که به داستان‌های رازآلود با زمینه‌های تاریخی و ماورایی علاقه دارند، تجربه‌ای متفاوت و پرهیجان باشد.

خواندن کتاب سه گانه هفت روز شوم (کتاب اول، پیمان خون) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این رمان برای علاقه‌مندان به ژانر فانتزی، وحشت و داستان‌های معمایی مناسب است.

بخشی از کتاب سه گانه هفت روز شوم (کتاب اول، پیمان خون)

«یک بار در تعطیلات میان دو ترم کالج، کیل فرصتی پیدا کرد و برداشت خود را از احساسات سرکوب‌شدهٔ مادرش برای او توضیح داد. فرانی آن‌قدر خندید که ناچار شد پرده‌هایی را که می‌دوخت کنار بگذارد تا اشک چشم‌هایش را پاک کند. بعد گفت: "عزیز دلم، احساسات من سرکوب نشده و مأیوس و ناکام هم نیستم. من فقط عاشق رنگ و طرح و نقش هستم. این خانه به منزلهٔ استودیوی نقاشی من است؛ محلی برای آزمایش طرح‌ها و نظریاتم و جایی برای نمایش آنها. من خودم کارگردان، طراح، مجری و ستارهٔ این نمایش هستم. حالا چرا باید بخواهم از خانه بیرون بروم و کار و شغلی دست و پا کنم؟ ما که به پولش نیازی نداریم. در این صورت مدام کسی دیگر باید به من بگوید که چه کار کنم."

بعد با انگشت اشاره‌ای کرد و کیل پیش پایش زانو زد. مادرش دستش را روی گونهٔ او گذاشت و گفت: "کیلب، تو خیلی دوست‌داشتنی هستی. خودت روزی می‌فهمی که همهٔ مردم دوست ندارند کاری را بکنند که عرف جامعه است و جامعه به آنها امر می‌کند. من احساس می‌کنم خوش‌شانسم و حتی امتیازی نصیبم شده که توانسته‌ام ماندن در خانه و بچه بزرگ کردن را انتخاب کنم. از این گذشته، خوشبختم چون توانستم با مردی ازدواج کنم که اهمیتی نمی‌دهد من آرامش خانه و زندگی‌اش را با استفاده از استعداد خودم و رنگ‌ها و طرح‌ها و پارچه‌هایی که گاه و بیگاه دور و بر ولو می‌کنم، برهم بزنم. من خوشحالم. و زمانی که می‌بینم تو نگران هستی که مبادا من خوشحال نباشم، بیشتر احساس خوشبختی می‌کنم."

بعدها کیل متوجه شد که دقیقا حق با مادرش بود. او کاری را می‌کرد که خودش دوست داشت، و در آن کار فوق‌العاده بود. و زمانی که پای قدرت در میان بود، مادرش مرکز ثقل خانه محسوب می‌شد. پدرش پول به خانه می‌آورد، اما این مادرش بود که امور مالی را اداره می‌کرد. پدرش مسئولیت ادارهٔ کارش را داشت و مادرش مسئول ادارهٔ خانه بود. و این دقیقا روشی بود که آنها می‌پسندیدند.»

۷۰%