تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب فقط آرزو کن (ولی به شیوه درست)
معرفی کتاب فقط آرزو کن (ولی به شیوه درست)
کتاب فقط آرزو کن (ولی به شیوه درست) با عنوان اصلی Wünsch es dir einfach-aber richtig نوشتهٔ «پیر فرانک» با ترجمهٔ «هما احمدی» توسط انتشارات لیوسا منتشر شده است. این کتاب اثری در حوزهٔ خودیاری و روانشناسی موفقیت است که به بررسی نقش افکار، باورها و آرزوها در شکلدهی به واقعیت زندگی پرداخته و با تکیه بر قانون جذب، راهکارهایی برای آرزوکردن آگاهانه و مؤثر ارائه داده است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب فقط آرزو کن (ولی به شیوه درست)
کتاب «فقط آرزو کن (ولی بهشیوهٔ درست)» اثری است که در دستهٔ کتابهای انگیزشی و خودیاری جای میگیرد و تمرکز اصلی آن بر مفهوم آرزوکردن و تأثیر افکار و باورها بر زندگی فردی است. نویسنده، «پیر فرانک» با بهرهگیری از تجربههای شخصی و روایتهای واقعی تلاش میکند نشان دهد که چگونه افکار و آرزوهای آگاهانه میتوانند مسیر زندگی را تغییر دهند. در این اثر، علاوهبر بیان اصول و قوانین آرزوکردن، به اشتباهات رایج و موانع ذهنی و راههای غلبه بر تردیدها پرداخته میشود. روایتهای متعددی از افراد مختلف که با بهکارگیری این روشها به نتایج ملموس دست یافتهاند، در کتاب آمده است تا مخاطب با نمونههای عینی مواجه شود؛ همچنین نویسنده به اهمیت فرمولبندی درست آرزوها، نقش شکرگزاری، اعتماد و رهاکردن نتایج اشاره میکند و تأکید دارد که هر فردی فارغ از سن، شغل یا موقعیت اجتماعی میتواند از این اصول بهرهمند شود.
خلاصه کتاب فقط آرزو کن (ولی به شیوه درست)
کتاب حاضر بر پایهٔ این ایده بنا شده که افکار و باورهای هر فرد، واقعیت زندگی او را شکل میدهد و هر آرزویی که با ایمان و آگاهی فرستاده شود، میتواند به حقیقت بپیوندد. نویسنده با تکیه بر قانون جذب توضیح میدهد که انرژی افکار و احساسات، مشابه خود را جذب میکند و بنابراین تمرکز بر خواستهها و نه ترسها، کلید تحقق آرزوها است. در این کتاب، مراحل آرزوکردن درست بهطور گامبهگام شرح داده میشود؛ از انتخاب آرزوی واقعی و فرمولبندی مثبت آن تا نوشتن آرزو، تجسم و وانمودکردن به تحقق آن و... . «پیر فرانک» تأکید میکند که باید آرزوها را در زمان حال بیان و از واژههای منفی یا نفیکننده پرهیز کرد؛ زیرا ذهن نیمههوشیار تفاوتی میان خواستن و نخواستن قائل نیست و هر گونه انرژی را بهسوی تحقق میبرد. در بخشهایی از کتاب، نمونههای واقعی از زندگی افراد مختلف آورده شده که با پیروی از این اصول به آرزوهای خود رسیدهاند؛ از موفقیتهای شغلی و مالی گرفته تا روابط عاطفی و حتی بهبود سلامتی. این اثر به موانع ذهنی مانند شک و تردید، ترس و باورهای محدودکننده پرداخته و راهکارهایی برای عبور از آنها ارائه کرده است. نویسنده به اهمیت رازداری دربارهٔ آرزوها، آمادگی برای دریافت نشانهها و پذیرش معجزات کوچک و بزرگ در زندگی اشاره میکند. این کتاب بر این نکته تأکید دارد که هر فردی میتواند با آگاهی و تمرین، قدرت آرزوکردن را در زندگی خود فعال کند و به نتایج ملموس دست یابد.
چرا باید کتاب فقط آرزو کن (ولی به شیوه درست) را خواند؟
این کتاب با زبانی ساده و مثالهایی ملموس به مخاطب نشان میدهد که چگونه میتوان با تغییر نگرش و باورها، مسیر زندگی را دگرگون کرد. اثر حاضر نهتنها به اصول نظری قانون جذب میپردازد، بلکه با ارائهٔ تمرینها و نمونههای واقعی، راهکارهایی برای عملیکردن آرزوها در زندگی روزمره ارائه میدهد. خواندن این کتاب میتواند به افزایش اعتمادبهنفس، امید و انگیزه برای پیگیری اهداف شخصی کمک کند و ابزارهایی برای مقابله با تردیدها و موانع ذهنی در اختیار بگذارد.
خواندن کتاب فقط آرزو کن (ولی به شیوه درست) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که بهدنبال ایجاد تغییر مثبت در زندگی خود هستند، دغدغهٔ رشد فردی دارند یا علاقهمند به موضوعاتی مانند قانون جذب، قدرت ذهن و خودیاری هستند.
بخشی از کتاب فقط آرزو کن (ولی به شیوه درست)
«آیا میتوان از طریق آرزو کردن بر فردی دیگر تأثیر گذاشت؟
آری و نه.
هر دو ممکن است. البته تحت شرایطی معین. درعینحال با تقدمِ نه. خدا را شکر.
زیرا در غیراینصورت هرکس میتوانست چیزی را آرزو کند که به ما مربوط میشد و ما میبایست آن را اجرا کنیم، حتی اگر بههیچرو نمیخواستیم. با این روش شاید مجبور میشدیم عاشق کسی بشویم که وجودش برایمان قابل تحمل نبود، یا آپارتمانمان را ترک کنیم، تنها به این دلیل که فردی دیگر میخواست به آنجا اسباب کشیکند، و یا شغلمان را از دست بدهیم تا شخصی دیگر بتواند کار پیدا کند. در چنین حالتی دارای روحیهای نامأنوس میبودیم و به احتمال بسیار ناشاد و ناخوشنود. بنابراین در درجهٔ اول باید خوشحال باشیم که همیشه ارادهٔ شخصی از همهچیز بالاتر است.
ارادهٔ شخصی تعیین میکند که زندگیمان را به چه صورت شکل دهیم.
پس، شخصی دیگر از طریق انرژی آرزو از زندگی ما چیزی به دست نمیآورد. و بسیار خوب است که چنین است. البته ـ ما نیز در نزد دیگران چیزی به دست نمیآوریم. یعنی ارادهٔ آزاد برای همهٔ افراد بشر در جایگاه نخست قرار دارد. بدینمعنا که همهٔ کسانی که به این امید هستند که از طریق آرزو کردن موفقیتآمیز میتوانند فردی معین را با خود پیوند دهند، او را دلباخته کنند و یا به کارهایی که دلخواه خودشان است، وادارند، به نتیجهٔ مورد آرزویشان نخواهند رسید. بنابراین، پرسش، «چه باید بکنم که فلان شخص مرا دوست بدارد؟»، بدون پاسخ است. چرا چنین است؟
ما با آرزو کردن انرژی خوب و خوش جنس را بیرون میفرستیم. این انرژی به جستجوی انرژیای میپردازد که دارای ارتعاشات مشابه باشد، یعنی در پی یک انرژی هماهنگ است. اگر شریک رؤیایی و احتمالیات با تو همصدا نباشد، انرژی به جستجو و راهش ادامه میدهد. شریک رؤیایی تو حتی نخواهد فهمید که یک چنین انرژیای او را لمس کرده و یا در اطرافش پرسه زده است. این امر را میتوان به سیمهای یک پیانو تشبیه کرد. اگر به سیمی از پیانو ضربه بزنیم، تنها سیمهایی همراه با آن به ارتعاش در خواهند آمد که همصدا هستند. سیمهای دیگر بیحرکت باقی میمانند.
این موضوع برای ما نیز فایدهای بزرگ در بر دارد. ما باید بسیار خوشحال باشیم که وضع بدینگونه است. بدینمعنا که اگر شریک مورد آرزویمان با ما هماهنگ نباشد، در عمل اوضاع ما بدون وجود او خیلی بهتر خواهد بود، حتی اگر در این میان عقلمان چیزی دیگر بخواهد. قانون همصدایی فایدهٔ بزرگ دیگری نیز دارد. ما میتوانیم هر آنچه میخواهیم آرزو کنیم، از این طریق هرگز در سرنوشت یا برنامهٔ زندگی فردی دیگر مداخله نمیکنیم. هر آنچه آن فرد دیگر انجام میدهد، از روی آزادی کامل است، زیرا او، خود، به انجام آن تصمیم گرفته است.»