کتاب خاطره ها پیر نمی شوند
معرفی کتاب خاطره ها پیر نمی شوند
کتاب خاطره ها پیر نمیشوند اثری از محمدحسین بانپور که توسط انتشارات ضامن آهو منتشر شده، مجموعهای از خاطرات طنزآمیز و شوخطبعانه است که از دل زندگی روزمرهی نسلهای مختلف ایرانی بیرون آمدهاند. این کتاب با کنار هم قراردادن روایتهایی کوتاه و بامزه، تصویری از شوخیها، بذلهگوییها و موقعیتهای خندهدار در خانوادهها، مدرسه، محل کار و روابط اجتماعی ارائه داده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خاطره ها پیر نمی شوند
کتاب خاطرهها پیر نمیشوند (هزار خاطرهی شیرین و جذاب از نسل قدیم و جدید برای افرادی که خندیدن را از یاد بردهاند) مجموعهای از خاطرات و لطیفههای کوتاه است که از زبان افراد مختلف و با نگاهی طنزآمیز به زندگی روزمره روایت شدهاند. خاطرهها پیر نمیشوند در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و محتوای آن بازتابی از فرهنگ شوخطبعی ایرانیان در مواجهه با مسائل ساده و گاه پیچیدهی زندگی است. خاطرات کتاب از نسلهای مختلف گردآوری شدهاند و به همین دلیل هم موقعیتهای نوستالژیک و هم اتفاقات معاصر را در برمیگیرند.
روایتها اغلب در قالب دیالوگهای خانوادگی، ماجراهای مدرسه، روابط دوستانه و حتی موقعیتهای اجتماعی و اداری شکل گرفتهاند. این کتاب نهتنها به طنز و شوخی میپردازد، بلکه گاهی با اشاره به دغدغهها و مشکلات روزمره، نگاهی انتقادی و درعینحال شیرین به زندگی دارد. در کنار خاطرات، اشعار طنز و قطعات کوتاه ادبی نیز به چشم میخورد که فضای کتاب را متنوعتر کردهاند. این مجموعه برای کسانی که بهدنبال لحظاتی شاد و سبک در میان دغدغههای روزمره هستند، گزینهای مناسب به شمار میآید.
چرا باید کتاب خاطره ها پیر نمی شوند را خواند؟
در خاطرهها پیر نمیشوند، با مجموعهای از روایتهای کوتاه و طنزآمیز روبهرو میشویم که هرکدام گوشهای از زندگی ایرانی را با زبانی شوخ و صمیمی به تصویر میکشند. این کتاب فرصتی فراهم میکند تا خواننده با موقعیتهای آشنا و گاه غافلگیرکننده روبهرو شود و از خلال خاطرات نسلهای مختلف، به شباهتها و تفاوتهای تجربههای زیسته پی ببرد. روایتها اغلب با نگاهی انتقادی و درعینحال شیرین به مسائل روزمره میپردازند و میتوانند لحظاتی از خنده و سبکبالی را در میان روزهای پرمشغله به ارمغان بیاورند؛ همچنین حضور اشعار و قطعات ادبی طنز، فضای کتاب را از یکنواختی دور میکند و به آن رنگوبویی متفاوت میبخشد.
خواندن کتاب خاطره ها پیر نمی شوند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به طنز، خاطرهنویسی و روایتهای کوتاه مناسب است. کسانی که بهدنبال لحظاتی شاد و سبک در میان دغدغههای روزمره هستند یا دوست دارند با شوخیها و بذلهگوییهای نسلهای مختلف ایرانی آشنا شوند، از این مجموعه بهره خواهند برد.
بخشی از کتاب خاطره ها پیر نمی شوند
«یک مرتبه رفتم کافه یک لیوان آب پرتقال سفارش دادم که اون موقع بیست هزارتومن بود. بعد خودم دیدم که یک آبمیوهٔ ده هزار تومنی باز کرد و داخل لیوان ریخت و به دست من داد. دو میلیون تومان به دوستم بدهکار بودم. امروز با هم رفتیم بیرون. گفت: «چقدر تشنمه. کاش دو میلیون داشتم یه آب میخریدم.» خدا رحمت کنه «آقاکریم» شخص مهربون، نجیب. پولدار زرنگ و باهوش بود ولی بدبختانه، همهٔ خصوصیات خوبش پس از مرگش معلوم شد. پرسیدم: «ببخشید، شما با اون خدابیامرز چه نسبتی داشتین؟ رفیقش بودین یا آشناش؟» جواب داد: «هیچکدام آقا؛ من فقط با زنش ازدواج کردم.» احساسی خفگی میکنم... یقیناً گلویم را رها نمیکند... آه... تیشرت خودمو برعکس پوشیده!! هیچی دیگه آقا حلّه!»