دانلود و خرید کتاب از فرانکفورت تا تهران زینب تاراس

انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۴.۲از ۲۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب از فرانکفورت تا تهران

کتاب الکترونیکی «از فرانکفورت تا تهران» از زینب تاراس - سنجاق. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

بهناز
۱۴۰۳/۱۱/۲۳

واقعا ویروس کرونا چه بلاها که به سر ما نیورد خوب شد که اون دوران که مثل کابوس بود تموم شد خدا رو شکر

Amir Reshadat

حتماً خوندن این کتابو توصیه میکنم من خودم داستان های کوتاه رو خیلی دوست دارم

Leyla Heydarpour

خیلی کتاب خوبی بود خصوصاً داستان پنجمش

Timothy Grimes

خیلی خوبه من نسخه ی چاپیشم خریدم

ما خودمون به آدما یاد می‌دیم که چه جوری باهامون رفتار کنن، وقتی یه نفر هر کاری که دلش می‌خواد می‌کنه، همه جوره ناراحتمون می‌کنه و شخصیتمون رو پایمال می‌کنه و ما هیچ عکس‌العملی نشون نمی‌دیم، اون فکر می‌کنه که مجوز بی احترامی همیشگی بهش دادیم و روز به روز بدتر و بدتر رفتار می‌کنه چون خودمون بهش اجازه دادیم.
بهار
ای کاش اینقدری که از مردن می‌ترسیدیم از تنهایی می‌ترسیدیم، تنهایی خیلی ترسناکه. از مردن هم ترسناک تره چون با مردن تازه تنهایی شروع می‌شه، ولی خودِ تنهایی هیچ شروعی نداره، همیشه بوده و تا بی‌نهایت ادامه داره.
بهار
با خودم گفتم: یعنی مردن به همین سادگیه؟!
hsinofficial
یَا لَیتَنِی مِتُّ قَبلَ هَذَا وَ کُنتُ نَسیًا مَنسِیًّا"
hasan
آدم وقتی روزاش به خوبی میگذرن، فکر می‌کنه همیشه قراره همینجوری باقی بمونن، انگار که تا ابد همه می‌خندن و همه خوشن ولی خیلی وقتا اینطوری نیست و با یه اتفاق، یه تصادف یا یه بیماری می‌تونه همه چیز توی مدت کوتاهی تموم بشه و همهٔ خوشی‌های آدم رنگ ببازن.