کتاب نهنگ در انفرادی صنم تبریزی + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر حکمت کلمه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب نهنگ در انفرادی

معرفی کتاب نهنگ در انفرادی

کتاب الکترونیکی «نهنگک در انفرادی (مجموعه شعر)» سرودهٔ صنم تبریزی (معصومه آذرکیش) و با همکاری نشر حکمت کلمه در سال ۱۴۰۲ منتشر شده است. این مجموعه، شامل شعرهایی در قالب آزاد است که دغدغه‌های وجودی، فقدان، دلتنگی و تجربه‌های زیستهٔ شاعر را در فضایی معاصر و گاه فلسفی روایت می‌کند. «نهنگک در انفرادی» با زبانی تصویری و ارجاعات بینامتنی، به مفاهیمی چون مرگ، تنهایی و جستجوی معنا می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نهنگ در انفرادی

«نهنگک در انفرادی» مجموعه‌ای از شعرهای معاصر فارسی است که در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و فضای آن متأثر از تجربه‌های زیستهٔ شاعر در مواجهه با فقدان، تنهایی و بحران‌های فردی و جمعی است. اشعار این کتاب، اغلب در قالب آزاد سروده شده‌اند و با بهره‌گیری از تصاویر و نمادهای مدرن، به دغدغه‌های فلسفی و اجتماعی می‌پردازند. درونمایهٔ غالب شعرها، جستجوی هویت، عبور از خاطرات، و مواجهه با مرگ و زندگی است. شاعر با ارجاع به اسطوره‌ها، رویدادهای روزمره و حتی مفاهیم علمی، تلاش می‌کند پیوندی میان تجربهٔ فردی و جهان پیرامون برقرار کند. این مجموعه، بازتابی از زیست شاعر در عصری پر از تغییر و تردید است و با نگاهی انتقادی و گاه تلخ، به مسائل انسانی و اجتماعی می‌نگرد.

چرا باید کتاب نهنگ در انفرادی را خواند؟

این مجموعه شعر، تجربه‌های زیسته و دغدغه‌های وجودی را با زبانی تصویری و ارجاعات متنوع به اسطوره، علم و فلسفه روایت می‌کند. «نهنگک در انفرادی» برای کسانی که به شعر معاصر و بیان احساسات عمیق انسانی علاقه دارند، می‌تواند فرصتی برای مواجهه با لایه‌های پنهان تنهایی، دلتنگی و جستجوی معنا باشد. شعرهای این کتاب، با پرداختن به موضوعاتی چون مرگ، خاطره و عبور از فقدان، امکان همدلی و تأمل را برای خواننده فراهم می‌کنند.

خواندن کتاب نهنگ در انفرادی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغه‌های فلسفی، وجودی یا اجتماعی دارند و افرادی که با تجربهٔ فقدان، تنهایی یا جستجوی هویت دست‌وپنجه نرم می‌کنند، مناسب است.

فهرست کتاب نهنگ در انفرادی

- پیش از چاپ نخست: مقدمه‌ای شاعرانه دربارهٔ آغاز نوشتن و سرگردانی واژگان - شعرهای بخش اول: مواجهه با فقدان، خاطره و عبور از گذشته - شعرهای بخش دوم: جستجوی هویت، تنهایی و تأملات فلسفی - شعرهای بخش سوم: ارجاعات به اسطوره‌ها، رویدادهای روزمره و مفاهیم علمی - شعرهای پایانی: مواجهه با مرگ، امید و عبور از رنج‌ها هر بخش با شعرهایی مستقل اما پیوسته به دغدغه‌های اصلی کتاب، سیر تحولات ذهنی و عاطفی شاعر را دنبال می‌کند.

بخشی از کتاب نهنگ در انفرادی

«به نزد تو می‌آیم همچون نهنگ ۵۲ هرتز که از اعماق به سطح آب بیاید نهنگ می‌داند از وسعت بیکران آبی‌اش گریزی نیست و ارتعاش صدایش در پیچ‌درپیچ لابیرنت‌ها به جایی نخواهد رسید او به سطح آب می‌آید تا نفس بکشد من به نزد تو...»

نوازش آدمکش
الری کوئین
سفر پرماجرا
لیلا دارابی
سامانه های دارورسانی پلیمری
آرزو مشاک
گفت و گو با نسخه شناسان و فهرستنگاران نسخه های خطی
اسماعیل راهنورد ثانی
علل گرایش به مواد براساس سه متغیر اساسی در روانشناسی (تاب آوری و تنظیم شناختی و طرحواره های ناسازگاری)
شهربانو ساعت لو
از سادات تا صدام
دیوید جی. دانفورد
مهارت های زندگی برای کودکان و نوجوانان در قرن بیست و یکم
سیدجواد رضوی
خاطرات جنگ جهانی دوم (جلد سوم؛ از ۱۹۴۴ تا ۱۹۴۵ به همراه ملاحظات تاریخی)
هاینتس گودریان
پیام قرآن، تفسیر سوره مریم