کتاب حق تیر به سگ های خانگی آناهیتا رضایی + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر حکمت کلمه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب حق تیر به سگ های خانگی

معرفی کتاب حق تیر به سگ های خانگی

کتاب الکترونیکی «حق تیر به سگ‌های خانگی» (قطعه‌های ادبی فارسی قرن ۱۴) نوشتهٔ آناهیتا رضایی و منتشرشده توسط نشر حکمت کلمه است. این مجموعه، قطعه‌هایی ادبی و شعرگونه را در قالبی آزاد و تجربه‌گرایانه گرد هم آورده است. مضامین کتاب حول زندگی روزمره، تجربه‌های زنانه، روابط انسانی و تاملات فلسفی می‌چرخد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب حق تیر به سگ های خانگی

«حق تیر به سگ‌های خانگی» مجموعه‌ای از قطعه‌های ادبی و شعرهای آزاد است که در فضای معاصر و با زبانی چندلایه نوشته شده‌اند. این کتاب در دوره‌ای منتشر شده که ادبیات فارسی شاهد گرایش به فرم‌های نو و تجربه‌های زبانی متفاوت بوده است. آناهیتا رضایی در این اثر، با بهره‌گیری از تصاویر ذهنی، ارجاعات فرهنگی و بازی‌های زبانی، به روایت تجربه‌های زیسته و دغدغه‌های فردی و اجتماعی می‌پردازد. کتاب، فضایی میان شعر و نثر ایجاد می‌کند و با تکیه بر جزئیات زندگی روزمره، احساسات، خاطرات و تاملات فلسفی را به تصویر می‌کشد. در کنار این، نشانه‌هایی از تاریخ، جامعه و هویت فردی و جمعی نیز در لایه‌های متن دیده می‌شود. این مجموعه، نمونه‌ای از حرکت ادبیات معاصر به سوی بیان شخصی و تجربه‌گرایانه است که مرزهای سنتی شعر و نثر را درمی‌نوردد.

چرا باید کتاب حق تیر به سگ های خانگی را خواند؟

این کتاب برای کسانی که به تجربه‌های زبانی تازه و فرم‌های غیرمتعارف در ادبیات علاقه دارند، جذابیت دارد. «حق تیر به سگ‌های خانگی» با روایت‌های کوتاه و قطعه‌های شاعرانه، امکان مواجهه با جهان‌بینی متفاوت و نگاه جزئی‌نگر به زندگی را فراهم می‌کند. خواندن این اثر فرصتی است برای تامل در احساسات، خاطرات و دغدغه‌های انسانی از زاویه‌ای نو و گاه غیرمنتظره. همچنین، علاقه‌مندان به ادبیات معاصر فارسی و جست‌وجوگران فرم‌های ادبی جدید، می‌توانند با این کتاب به دنیای تجربه‌گرایانه و شخصی نویسنده وارد شوند.

خواندن کتاب حق تیر به سگ های خانگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر، قطعه‌های ادبی آزاد و فرم‌های نوشتاری غیرسنتی مناسب است. همچنین کسانی که دغدغه‌هایی درباره هویت، تجربه‌های زنانه، روابط انسانی و تاملات فلسفی دارند، می‌توانند با این اثر ارتباط برقرار کنند.

فهرست کتاب حق تیر به سگ های خانگی

- آگراندیسمان: قطعه‌ای با رویکرد تصویری و ذهنی که به بازنمایی لحظه‌ها و خاطرات می‌پردازد. - تخیر در قطار سیزده شصت‌وهفت: روایت تجربه‌ای در قطار، با نگاهی به خاطرات و گذر زمان. - مجلس عوام: بازتابی از روابط انسانی و فضای بیمارستان، با تاکید بر احساس تنهایی و فقدان. - بیمه‌ی 505: نگاهی طنزآمیز و انتقادی به فضای کاری و روابط اداری. - لی اوت در خیابان آرام: تاملاتی درباره حرکت، ایستایی و مواجهه با خود در فضای شهری. - روان‌کاوی اشکال هندسی: بازی با مفاهیم هندسی و پیوند آن‌ها با احساسات و روابط انسانی. - و چربی روی آب به شکل اوراد ندبه به رنگ طلایی مصوت شد: قطعه‌ای با تصاویر ذهنی و ارجاعات مذهبی و فلسفی. - برمی‌گردیم گل نسرین بچینیم: بازگشت به خاطرات و تامل در گذشته. - متافیزیک به‌عنوان شاخه‌ای از فلسفه: تاملات فلسفی درباره زندگی و مرگ. - هموستات: قطعه‌ای درباره مرگ، اضطراب و مواجهه با لحظات بحرانی. - افعال ناقصه: روایت‌هایی از روزمرگی، تکرار و جست‌وجوی معنا. - شرحه‌خوانی در ابوغریب: بازتابی از خشونت و تجربه‌های تلخ تاریخی. - دایره‌های مات: قطعه‌ای تصویری درباره فاصله و جدایی. - سال‌رفتگی: تامل در خاطرات کودکی و گذر زمان. - گرگ پابه‌ماه: روایت استعاری از هویت و تجربه‌های زنانه. - تثلیث اول، قلوب مفقوده، سایکوگرافی: قطعه‌هایی با مضامین هویت، تنهایی و جست‌وجوی معنا.

بخشی از کتاب حق تیر به سگ های خانگی

«من تو یه شرکت بیمه, تو واحد «هوم ویزیت» کار می‌کنم که بامش یه احمقه به اسم گوردون بروان حساب بیمه‌های ما رو کی می‌رسه؟ می‌گه به من نگین دکتر. منو به اسم کوچیک صدا کنین اما هر کی از کارش انصراف می‌ده. می گه با اردنگی انداختمش بیرون حساب بیمه‌های ما رو کی می‌رسه؟ همه رو «تو» خطاب می کنه اما پس‌مونده‌ی غذای بقیه رو می‌خوره که پول غذا نده حساب بیمه‌های ما رو کی می‌رسه؟ می‌گه سیستم ما ساینتیفیکه کاملاً ساینتیفیک اما دائم تو کار آمار لنگ‌وپاچه‌ی کارمنداس, که چیزی رو میس نکنه حساب بیمه‌های ما رو کی می‌رسه؟ می‌گم ماشینای شرکت اوراقه ترمزاش ول‌معطله می‌گه وقتی زنم واسه مهمونا چای می‌ریزه و واسه من نمی‌ریزه, پس من نباید براش لباس بخرم؟ حساب بیمه‌های ما رو کی می‌رسه؟ می گم رئیسا می‌خوان که همه خودفروشی کنن م ی گه: من کی به کسی پیشنهاد دادم؟ می‌گم خودفروشی که فقط تن‌فروشی نیست می‌گه: مگه من به کی پیشنهاد دادم؟ می گم خودفروشی که فقط تن‌فروشی نیست می که سوال کردن ممنوع! دموکراسی تو شرکت جایی نداره می‌گم خودفروشی که فقط تن‌فروشی نیست می‌گه بیمه‌ی ما هیچ کامپلینی نباید داشته باشه می‌گم خودفروشی که فقط تن‌فروشی نیست می‌گه تو سوئد واسه کم کردن تصادفات جاده‌ای, پلاکاردای راهنمایی رانندگی رو دادن دست زنای...