تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب محاط به مصروع
معرفی کتاب محاط به مصروع
معرفی کتاب محاط به مصروع
کتاب الکترونیکی «محاط به مصروع» (قطعههای ادبی قرن ۱۴) نوشتهٔ «شراره جمشید» و منتشرشده توسط نشر حکمت کلمه، مجموعهای از قطعههای ادبی و نثرهای شاعرانه است که با زبانی خاص و ساختاری آزاد، تجربههای ذهنی و عاطفی نویسنده را روایت میکند. این اثر با نگاهی به مفاهیم هستی، هویت، رنج و خاطره، در فضایی میان شعر و نثر حرکت میکند و مخاطب را به تامل درونی دعوت میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب محاط به مصروع
«محاط به مصروع» مجموعهای از قطعههای ادبی است که در قالب نثر شاعرانه و آزاد نوشته شدهاند. این کتاب در دورهای منتشر شده که توجه به فرمهای نوشتاری و تجربههای زبانی در ادبیات معاصر ایران پررنگتر شده است. نویسنده در این اثر، با بهرهگیری از زبان تصویری و گاه انتزاعی، به کاوش درونیات، خاطرات، اضطرابها و مواجهههای انسانی میپردازد. فضای کتاب، میان واقعیت و خیال، گذشته و اکنون، و فردیت و جمعیت در نوسان است. قطعهها اغلب کوتاه و مستقلاند اما در مجموع، فضایی یکپارچه از تاملات ذهنی و عاطفی را شکل میدهند. ارجاعات به اسطوره، تاریخ، و تجربههای زیسته، در کنار زبان خاص نویسنده، به کتاب هویتی متمایز میبخشد. این مجموعه، به جای روایت خطی یا داستانمحور، بیشتر بر تجربهٔ لحظهها و حسها تاکید دارد و مخاطب را به سفری درونی و گاه دشوار دعوت میکند.
چرا باید کتاب محاط به مصروع را خواند؟
این کتاب برای کسانی که به تجربههای زبانی تازه و فرمهای غیرمتعارف در ادبیات علاقه دارند، فرصتی فراهم میکند تا با نگاهی متفاوت به مفاهیمی مانند رنج، هویت، خاطره و مرگ بنگرند. قطعههای کتاب، با زبان تصویری و گاه پیچیده، ذهن را به چالش میکشند و مخاطب را به تامل دربارهٔ تجربههای انسانی و زیستن در جهان معاصر دعوت میکنند. مواجهه با این متنها میتواند دریچهای به سوی درک عمیقتر از احساسات و دغدغههای فردی و جمعی بگشاید.
خواندن کتاب محاط به مصروع را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به نثر شاعرانه، قطعههای ادبی، و کسانی که به دنبال تجربهٔ ادبی متفاوت و تاملبرانگیز هستند مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغههایی مانند هویت، رنج، مرگ و خاطره دارند و به فرمهای نوین ادبی علاقهمندند، پیشنهاد میشود.
فهرست کتاب محاط به مصروع
- مقدمه: نویسنده با احترام به بیماران اعصاب و روان، فضای کلی کتاب را معرفی میکند و مخاطب را به دنیای ذهنی خود دعوت میکند. - قطعههای ادبی: هر قطعه، تجربهای مستقل از مواجهه با رنج، خاطره، هویت و مرگ است. این قطعهها با زبانی تصویری و گاه انتزاعی، به تاملات ذهنی و عاطفی میپردازند. - ارجاعات اسطورهای و تاریخی: در بخشهایی از کتاب، نویسنده به شخصیتها و رویدادهای تاریخی یا اسطورهای اشاره میکند تا لایههای معنایی متن را گسترش دهد. - مواجهه با مرگ و فقدان: قطعههایی که به تجربهٔ سوگ، مرگ عزیزان و مواجهه با فقدان میپردازند و فضای کتاب را به سمت تاملات فلسفی سوق میدهند. - قطعههای پایانی: در انتهای کتاب، نویسنده با زبان شاعرانه، به جمعبندی تجربهها و تاملات خود میپردازد و مخاطب را با پرسشهایی دربارهٔ هستی و زیستن تنها میگذارد.
بخشی از کتاب محاط به مصروع
«در آه وخیم زنی -به سمت فروزانِ شب شکل گرفتم. در یک لحظة ترک خوردة زمانی فاقد «تو»- عهد درد بهطوری عمیق, در اختلال شمارش من طویل افتاد به طالع. رفتار رح در آینة زنگاری به تنفس بوی زمینه افتاد و از زیر شانههای گستردة شب -تمایل عاشقانه به ورقهای کتاب- ما گرفت. به خاک مستعد تیره. طلوع خیرة مرتع- در رضایتی عقیم. فروتر میشود. تحت سای یک کوه بلند معکوس تأثیر میگیرم از رآس تنهائی و محل جلال شب رساتر میشود در رشد گستاخی انگشت اشاره. تاریکی: جدیّت تقسیم عادلانة کلمه از سمت زبان به قلم است آنگاه که رخ گشادهای به وویروی خود فارغ از هر «او».»