تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی
معرفی کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی
معرفی کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی
کتاب الکترونیکی «جهان خیلی بزرگ الیور: ماجراجویی فضایی» نوشته و تصویرگری «جورج چم» و با ترجمهٔ «پرنیان فرخنژاد» و ویراستاری «سحر چیذری» توسط نشر برکه آبی منتشر شده است. این کتاب در قالب داستانی طنز و ماجراجویانه، مفاهیم علمی و نجومی را از زبان پسری نوجوان به نام «الیور» روایت میکند و با تصویرگریهای جذاب، نوجوانان را به سفری میان ستارگان و سیارات میبرد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی
«جهان خیلی بزرگ الیور: ماجراجویی فضایی» اثری است که در قالب داستانی اولشخص و با نگاهی طنزآمیز، مفاهیم علمی و نجومی را برای نوجوانان روایت میکند. داستان در دوران معاصر و با محوریت زندگی روزمرهٔ یک پسر یازدهساله به نام «الیور» پیش میرود که علاقهمند به اخترفیزیک است و تصمیم میگیرد دانستههایش را در قالب یک کتاب با دیگران به اشتراک بگذارد. نویسنده با ترکیب روایتهای مدرسه، خانواده، دوستی و دغدغههای نوجوانانه، مفاهیم پیچیدهای مانند سیاهچالهها، انفجار بزرگ، سیارات منظومه شمسی و مادهٔ تاریک را به زبان ساده و با مثالهای ملموس بیان میکند. این کتاب با تصویرگریهای کمیک و شوخطبعانه، تلاش میکند علم را از فضای خشک و رسمی خارج کند و آن را به بخشی از زندگی روزمرهٔ نوجوانان تبدیل کند. فضای کتاب پر از دیالوگهای بامزه، موقعیتهای طنز و مقایسههای خلاقانه است که باعث میشود حتی مفاهیم دشوار علمی نیز برای مخاطب قابل لمس و جذاب باشد.
خلاصه کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با معرفی «الیور»، پسری یازدهساله و معمولی آغاز میشود که به اخترفیزیک علاقهمند است و تصمیم میگیرد دانستههایش دربارهٔ جهان را در قالب یک کتاب بنویسد. او با الهام از معلم علوم مدرسه و دکتر هاوارد، وارد ماجراجویی علمی میشود و هر فصل از کتاب را به یکی از شگفتیهای کیهان اختصاص میدهد. روایت با طنز و شوخطبعی، از پرتوهای گاما و انفجار بزرگ گرفته تا سیاهچالهها، خورشید، سیارات منظومه شمسی و حتی مفاهیمی مثل مادهٔ تاریک و انرژی تاریک را بررسی میکند. در این مسیر، الیور با چالشهای مدرسه، دوستی با ایوی، دردسرهای خانوادگی و حتی ترسهای کودکانه مثل ارواح و هالووین روبهرو میشود. او با مثالهای روزمره، مقایسههای خلاقانه و تصویرگریهای کمیک، مفاهیم علمی را برای همکلاسیها و خوانندگانش قابل فهم میکند. داستان با رشد شخصیتی الیور، پیدا کردن دوست جدید، عبور از ترسها و کشف زیباییهای علم و جهان هستی پیش میرود، بدون آنکه پایان ماجرا را به طور کامل افشا کند.
چرا باید کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی را خواند؟
این کتاب با ترکیب داستانپردازی طنز و آموزش علمی، مفاهیم پیچیدهٔ نجوم و فیزیک را به زبانی قابل لمس برای نوجوانان بازگو میکند. روایت اولشخص و شوخطبعی الیور باعث میشود حتی موضوعات دشوار مثل سیاهچالهها یا مادهٔ تاریک، جذاب و سرگرمکننده به نظر برسند. تصویرگریهای کمیک و مثالهای روزمره، علم را به زندگی واقعی پیوند میزنند و مخاطب را به تفکر و پرسشگری تشویق میکنند. این اثر برای کسانی که به دنبال یادگیری علم در قالب داستان هستند، تجربهای متفاوت و سرگرمکننده فراهم میکند.
خواندن کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانان کنجکاو، علاقهمندان به نجوم و کسانی که دوست دارند مفاهیم علمی را در قالب داستان و طنز یاد بگیرند مناسب است. همچنین برای دانشآموزانی که با درس علوم یا فیزیک چالش دارند و به دنبال راهی جذاب برای درک بهتر موضوعات علمی هستند، گزینهٔ خوبی به شمار میآید.
فهرست کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی
- فصل اول: پرتوهای گاما از فضا | معرفی پرتوهای گاما و نقش آنها در کیهان، با مثالهایی از زندگی روزمرهٔ الیور. - فصل دوم: انفجار بزرگ اولیه | توضیح نظریهٔ بیگبنگ و چگونگی آغاز جهان با مقایسههای طنزآمیز. - فصل سوم: مراقب سیاهچالهها باشید! | آشنایی با سیاهچالهها، نحوهٔ شکلگیری و ویژگیهای عجیب آنها. - فصل چهارم: خورشید در حال انقباض-انفجار | بررسی ساختار خورشید، واکنشهای هستهای و نقش آن در منظومه شمسی. - فصل پنجم: هشت سیاره و اممم، پلوتون | معرفی سیارات منظومه شمسی با شخصیتپردازی طنز و تصویرگری کمیک. - فصل ششم: چیزهای فضایی ترسناک | پرداختن به مفاهیم مرموزی مثل مادهٔ تاریک، انرژی تاریک و نوترینوها. - فصل هفتم: جهان گندهبک | تلاش الیور برای درک بزرگی جهان و مقایسه آن با زندگی روزمره. - فصل هشتم: زمان حرف اول را میزند! | بررسی مفهوم زمان در کیهان و نقش آن در شکلگیری جهان. - فصل نهم: پایان جهان | فرضیههای علمی دربارهٔ سرنوشت نهایی جهان و آیندهٔ کیهان. - فصل دهم: پایان کتاب | جمعبندی ماجراها و پیامهای پایانی الیور برای خوانندگان.
بخشی از کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی
«میدانم به چه فکر میکنید. این که چه چیزی باعث میشود یک بچهی یازدهسالهی معمولی مثل من، صلاحیت حرفزدن دربارهی جهان را داشته باشد؟ تازه کلاس پنجم را تمام کردم. علایق: کارم در بازیهای ویدئویی بد نیست. کتابهای کمیک هم همهاش همین بود. آیا من دانشمند معروقی هستم؟ نه. آیا من در همهچیز یک اعجوبه هستم؟ نه واقعاً. قطعاً بچههای باهوشتر از من وجود دارند. مثلاً کریستوفر را در نظر بگیرید. او یک بار برای نمایش استعدادیابی مدرسه، یک مکعب روبیک را در کمتر از یک دقیقه حل کرد. یا زوبی. او یک بار کل تاریخ نبردهای انقلاب آمریکا را برای یک تکلیف درسی سهصفحهای نوشت. راستش را بخواهید بچههای بااستعداد زیادی در کلاس ما هستند. متیو اس. سوون پی. میتواند از زیر بغلش مثل یک ساز موسیقی استفاده کند. من؟ فقط بگذارید بگویم که مدیر دبستانم من را با اسم کوچکم میشناخت و من داخل دفترش را خیلی بیشتر از بچههای همسن و سال خودم دیده بودم. دوباره سلام الیور. خیلی از این شاخه به آن شاخه پریدم. منظورم این است که زیاد حواسم پرت میشود. احتمالاً وقتی کتاب را بخوانید متوجه این موضوع میشوید. گاهی وقتی حواسم پرت است، باز هم حواسپرت میشوم. مثل همین الان، قرار بود پیانو تمرین کنم. اما در عوض دارم این کتاب را مینویسم. با این تفاوت که به جای نوشتن این کتاب پانزده دقیقهی آخر را صرف خواندن یک کتاب کمیک کردم. نه این کتاب را نوشتم... اما برگردیم سر اصل مطلب. گاهی وقتها پیش میآید که دقت کنم؛ و در یک روز بسیار خاص در پایان کلاس پنجم کاملاً دقت کردم.»