کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی جورج چم + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی

کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی

معرفی کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی

کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی با نام اصلی Oliver's great big universe نوشته جورج چم، ترجمه پرنیان فرخ‌نژاد و ویراسته سحر چیذری توسط نشر برکه آبی منتشر شده است. این کتاب در قالب داستانی طنز و ماجراجویانه، مفاهیم علمی و نجومی را از زبان پسری نوجوان به نام الیور روایت می‌کند و با تصویرگری‌های جذاب نویسنده، نوجوانان را به سفری میان ستارگان و سیارات می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی

کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی، اثری است که در قالب داستانی اول‌شخص و با نگاهی طنزآمیز، مفاهیم علمی و نجومی را برای نوجوانان روایت می‌کند. داستان در دوران معاصر و با محوریت زندگی روزمره‌ی یک پسر ۱۱ ساله به نام الیور پیش می‌رود که علاقه‌مند به اخترفیزیک است و تصمیم می‌گیرد دانسته‌هایش را در قالب یک کتاب با دیگران به اشتراک بگذارد. جوج چم با ترکیب روایت‌های مدرسه، خانواده، دوستی و دغدغه‌های نوجوانانه، مفاهیم پیچیده‌ای مانند سیاه‌چاله‌ها، انفجار بزرگ، سیارات منظومه‌ی شمسی و ماده‌ی تاریک را به زبان ساده و با مثال‌های ملموس بیان می‌کند. این کتاب با تصویرگری‌های کمیک و شوخ‌طبعانه، تلاش می‌کند علم را از فضای خشک و رسمی خارج کند و آن را به بخشی از زندگی روزمره‌ی نوجوانان تبدیل کند. فضای کتاب پر از دیالوگ‌های بامزه، موقعیت‌های طنز و مقایسه‌های خلاقانه است که باعث می‌شود حتی مفاهیم دشوار علمی نیز برای مخاطب قابل‌لمس و جذاب باشد.

خلاصه داستان جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی با معرفی الیور، پسری ۱۱ ساله و معمولی آغاز می‌شود که به اخترفیزیک علاقه‌مند است و تصمیم می‌گیرد دانسته‌هایش درباره‌ی جهان را در قالب یک کتاب بنویسد. او با الهام از معلم علوم مدرسه و دکتر هاوارد، وارد ماجراجویی علمی می‌شود و هر فصل از کتاب را به یکی از شگفتی‌های کیهان اختصاص می‌دهد. روایت با طنز و شوخ‌طبعی، از پرتوهای گاما و انفجار بزرگ گرفته تا سیاه‌چاله‌ها، خورشید، سیارات منظومه شمسی و حتی مفاهیمی مثل ماده‌ی تاریک و انرژی تاریک را بررسی می‌کند.

الیور در این مسیر با چالش‌های مدرسه، دوستی با ایوی، دردسرهای خانوادگی و حتی ترس‌های کودکانه مثل ارواح و هالووین روبه‌رو می‌شود. او با مثال‌های روزمره، مقایسه‌های خلاقانه و تصویرگری‌های کمیک، مفاهیم علمی را برای هم‌کلاسی‌ها و خوانندگانش قابل‌فهم می‌کند. داستان با رشد شخصیتی الیور، پیداکردن دوست جدید، عبور از ترس‌ها و کشف زیبایی‌های علم و جهان هستی پیش می‌رود، بدون آن‌که پایان ماجرا را به طور کامل افشا کند.

چرا باید کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی را خواند؟

کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی با ترکیب داستان‌پردازی طنز و آموزش علمی، مفاهیم پیچیده‌ی نجوم و فیزیک را به زبانی قابل‌لمس برای نوجوانان بازگو می‌کند. روایت اول‌شخص و شوخ‌طبعی الیور باعث می‌شود حتی موضوعات دشوار مثل سیاه‌چاله‌ها یا ماده‌ی تاریک، جذاب و سرگرم‌کننده به نظر برسند. تصویرگری‌های کمیک و مثال‌های روزمره، علم را به زندگی واقعی پیوند می‌زنند و مخاطب را به تفکر و پرسشگری تشویق می‌کنند. این اثر برای کسانی که به‌دنبال یادگیری علم در قالب داستان هستند، تجربه‌ای متفاوت و سرگرم‌کننده فراهم می‌کند.

خواندن کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانان کنجکاو، علاقه‌مندان به نجوم و کسانی که دوست دارند مفاهیم علمی را در قالب داستان و طنز یاد بگیرند، مناسب است؛ همچنین برای دانش‌آموزانی که با درس علوم یا فیزیک چالش دارند و به‌دنبال راهی جذاب برای درک بهتر موضوعات علمی هستند، گزینه‌ی خوبی به شمار می‌آید.

بخشی از کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، ماجراجویی فضایی

«می‌دانم به چه فکر می‌کنید. این که چه چیزی باعث می‌شود یک بچه‌ی یازده‌ساله‌ی معمولی مثل من، صلاحیت حرف‌زدن درباره‌ی جهان را داشته باشد؟ تازه کلاس پنجم را تمام کردم. علایق: کارم در بازی‌های ویدئویی بد نیست. کتاب‌های کمیک هم همه‌اش همین بود. آیا من دانشمند معروقی هستم؟ نه. آیا من در همه‌چیز یک اعجوبه هستم؟ نه واقعاً. قطعاً بچه‌های باهوش‌تر از من وجود دارند. مثلاً کریستوفر را در نظر بگیرید. او یک بار برای نمایش استعدادیابی مدرسه، یک مکعب روبیک را در کمتر از یک دقیقه حل کرد. یا زوبی. او یک بار کل تاریخ نبردهای انقلاب آمریکا را برای یک تکلیف درسی سه‌صفحه‌ای نوشت. راستش را بخواهید بچه‌های بااستعداد زیادی در کلاس ما هستند. متیو اس. سوون پی. می‌تواند از زیر بغلش مثل یک ساز موسیقی استفاده کند. من؟ فقط بگذارید بگویم که مدیر دبستانم من را با اسم کوچکم می‌شناخت و من داخل دفترش را خیلی بیشتر از بچه‌های هم‌سن و سال خودم دیده بودم. دوباره سلام الیور. خیلی از این شاخه به آن شاخه پریدم. منظورم این است که زیاد حواسم پرت می‌شود. احتمالاً وقتی کتاب را بخوانید متوجه این موضوع می‌شوید. گاهی وقتی حواسم پرت است، باز هم حواس‌پرت می‌شوم. مثل همین الان، قرار بود پیانو تمرین کنم. اما در عوض دارم این کتاب را می‌نویسم.»