کتاب ریزه با میزه گورکم کانتار آرسوی + دانلود نمونه رایگان

کتاب ریزه با میزه

انتشارات:انتشارات برکه
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب ریزه با میزه

کتاب «ریزه با میزه» نوشتهٔ گورکم کانتار آرسوی و با تصویرگری یوسف تانسو أل، توسط نازلی خلیلی‌صفا ترجمه شده و نشر برکه آن را منتشر کرده است. این کتاب داستانی کودکانه است که با زبانی ساده و تصاویری جذاب، ماجرای پسربچه‌ای کوچک و ترسو به نام «ریزه» را روایت می‌کند که با موجودی عجیب و دوست‌داشتنی به نام «میزه» روبه‌رو می‌شود. «ریزه با میزه» به موضوعاتی مانند ترس، دوستی، شجاعت و پذیرش تفاوت‌ها می‌پردازد و برای گروه سنی کودک و نوجوان مناسب است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ریزه با میزه

این کتاب در قالب داستانی کودکانه و تصویری، ماجرای پسربچه‌ای به نام «ریزه» را دنبال می‌کند که جثه‌ای کوچک دارد و تقریبا از همه‌چیز می‌ترسد. «ریزه با میزه» اثری از گورکم کانتار آرسوی است که با تصویرگری یوسف تانسو أل و ترجمهٔ نازلی خلیلی‌صفا منتشر شده است. داستان در فضایی شاد و خیال‌انگیز شکل می‌گیرد و با ورود یک هیولای کوچک و متفاوت به نام «میزه»، زندگی ریزه دگرگون می‌شود. ساختار کتاب بر پایهٔ روایت ماجراهای روزمره، کشف و آزمایش، و تعامل با دوستان و موجودات خیالی استوار است. تصاویر رنگارنگ و توصیف‌های زنده، فضای کتاب را برای کودکان جذاب‌تر کرده‌اند. این اثر با نگاهی به دغدغه‌های کودکان دربارهٔ ترس، دوستی و پذیرش خود، تلاش می‌کند راهی برای غلبه بر ترس‌ها و کشف توانایی‌های فردی نشان دهد. «ریزه با میزه» در دستهٔ داستان‌های کودک و نوجوان قرار می‌گیرد و با روایتی ماجراجویانه و طنزآمیز، پیام‌هایی دربارهٔ شجاعت و دوستی را منتقل می‌کند.

خلاصه کتاب ریزه با میزه

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی «ریزه»، پسربچه‌ای کوچک و ترسو آغاز می‌شود که از چیزهای ساده‌ای مثل صدای باد یا زودپز می‌ترسد. با این حال، ریزه عاشق آزمایش و کشف کردن است و همین کنجکاوی او را به ماجراهای تازه‌ای می‌کشاند. یک روز پس از باران، ریزه با ترکیب خمیر بازی و مواد مختلف، آزمایشی در حیاط انجام می‌دهد که نتیجه‌اش ظاهر شدن موجودی عجیب و قهوه‌ای‌رنگ به نام «میزه» است. میزه هیولایی کوچک با ظاهری بامزه و رفتاری دوستانه است که برخلاف تصور ریزه، هیچ خطری ندارد و حتی عاشق نان شیرمال است! در ابتدا، ریزه و دوستانش از میزه می‌ترسند اما به‌تدریج با او دوست می‌شوند. میزه با رفتار شاد و مهربانش، کم‌کم اعتماد بچه‌ها را جلب می‌کند. ریزه تصمیم می‌گیرد به دوستانش نشان دهد که میزه خطری ندارد و حتی می‌تواند در نمایش بندبازی دهکده شرکت کند. با تمرین و همکاری، میزه استعدادش را در آکروبات‌بازی نشان می‌دهد و در روز نمایش، با اجرای حرکات جالب و دست‌وپاچلفتی، دل بچه‌ها را به دست می‌آورد. در پایان، میزه به جمع دوستان ریزه می‌پیوندد و ریزه نیز به شجاعت و اعتمادبه‌نفس بیشتری دست پیدا می‌کند. داستان با پیام دوستی، پذیرش تفاوت‌ها و غلبه بر ترس‌ها به پایان می‌رسد.

چرا باید کتاب ریزه با میزه را بخوانیم؟

«ریزه با میزه» با روایت ماجرایی فانتزی و کودکانه، به موضوعاتی مانند ترس، دوستی و شجاعت می‌پردازد. این کتاب با شخصیت‌پردازی متفاوت و فضای خیال‌انگیز، به کودکان کمک می‌کند تا با ترس‌های خود روبه‌رو شوند و راهی برای پذیرش تفاوت‌ها و پیدا کردن دوستان جدید بیابند. تصاویر رنگارنگ و روایت ماجراجویانه، کتاب را برای کودکان جذاب‌تر کرده است. همچنین، داستان به اهمیت همکاری و اعتمادبه‌نفس اشاره دارد و می‌تواند الهام‌بخش کودکان در مواجهه با چالش‌های روزمره باشد.

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که با ترس‌های کوچک و بزرگ خود دست‌وپنجه نرم می‌کنند یا به داستان‌های ماجراجویانه و فانتزی علاقه دارند. همچنین، والدین و مربیانی که به دنبال کتابی برای تقویت اعتمادبه‌نفس و آموزش پذیرش تفاوت‌ها به کودکان هستند، می‌توانند از این اثر بهره ببرند.

بخشی از کتاب ریزه با میزه

«ریزه با خودش گفت: (آوووف چقدر هم حرف می‌زند. انگار دلیلی هم برای ترسیدن وجود ندارد!) که ناگهان، از شنیدن صدای بلندی وحشت کرد: قاررررررر قووورررر( / زمین لرزید، پرنده‌ها فرار کردند. اارح! ۹ « این - این - این - این چه صدایی است؟) ریزه به تته‌پته افتاد. میزه گفت: «خب. خیلی گرسنه‌ام۱) ریزه که از ترس رنگش پریده بود ته دلش گفت: «وای، دیگر کارم تمام است.» کم مانده بود از ترس، دیوانه شود. ریزه برای آخرین بار جسارتش را جمع کرد و با صدای لرزان پرسید: «یعنی الان می‌خواهی م -م -م -من را بخوری ؟) «نه اصلاً!! من که بچه نمی‌خورم ! من فقط نان شیرمال دوست دارم۱) ریزه به محض این که شنید میزه نان شیرمال دوست دارد، نفس راحتی کشید. بعد از این که ته دلش «[۱۵» عمیقی کشید، گفت: «فقط کافی است لب تّر کنی. دنبال من بیا!»