کتاب دایناسور خندان خندان فریده افضلان + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات برکه
امتیاز
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب دایناسور خندان خندان

کتاب الکترونیکی «دایناسور خندان خندان» نوشتهٔ فریده افضلان و با تصویرگری نرجس بیت‌مشعل، توسط نشر برکه منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه است که برای گروه سنی ۶ سال به بالا نوشته شده و با تصاویر رنگی و جذاب همراه است. ویراستاری این اثر را الهه عین‌بخش برعهده داشته است. «دایناسور خندان خندان» با زبانی ساده و روایت ماجراهای یک دایناسور کوچک، به موضوع احساسات و واکنش به هیجان‌ها می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دایناسور خندان خندان

«دایناسور خندان خندان» اثری داستانی برای کودکان است که در قالب روایتی کوتاه و مصور، به زندگی یک دایناسور کوچک به نام «خندان» می‌پردازد. این کتاب با بهره‌گیری از تصاویر رنگی و فضای شاد، تلاش کرده است مفاهیمی مانند احساسات، واکنش به اتفاقات روزمره و اهمیت ابراز هیجان‌ها را به زبان کودکانه بیان کند. نویسنده، فریده افضلان، با انتخاب شخصیت اصلی که همیشه لبخند بر لب دارد، موقعیت‌هایی را خلق کرده که در آن‌ها کودک با چالش‌هایی مانند درد، ناراحتی، عصبانیت و شادی روبه‌رو می‌شود. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر بخش از داستان، یک موقعیت احساسی متفاوت را پیش روی «خندان» قرار می‌دهد و واکنش او را به تصویر می‌کشد. این کتاب در قالب داستان مصور و با حجم کم، مناسب برای مطالعهٔ کودکان و والدین در کنار هم است و می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای گفت‌وگو دربارهٔ احساسات مورد استفاده قرار گیرد.

خلاصه کتاب دایناسور خندان خندان

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با تولد یک دایناسور کوچک آغاز می‌شود که به دلیل لبخند همیشگی‌اش، خانواده‌اش نام او را «خندان» می‌گذارند. «خندان» همیشه می‌خندد و اطرافیانش نیز از این ویژگی او خوشحال‌اند. اما در طول داستان، اتفاقاتی رخ می‌دهد که احساسات مختلفی را در «خندان» برمی‌انگیزد؛ از درد و ناراحتی زمانی که پایش آسیب می‌بیند تا دلخوری و عصبانیت در شهربازی، وقتی که دیگران حق او را نادیده می‌گیرند یا خوراکی‌اش را می‌خورند. با این حال، خانواده و اطرافیانش از او انتظار دارند همیشه بخندد و احساسات منفی خود را پنهان کند. در نهایت، «خندان» درمی‌یابد که همیشه خندیدن ممکن نیست و گاهی باید احساسات واقعی خود را نشان دهد. داستان با تأکید بر اهمیت ابراز احساسات و پذیرش آن‌ها، کودک را به شناخت بهتر هیجان‌های خود دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب دایناسور خندان خندان را بخوانیم؟

این کتاب با روایت ماجراهای ساده و ملموس، به کودکان کمک می‌کند تا احساسات مختلف خود را بشناسند و یاد بگیرند که ابراز هیجان‌ها و ناراحتی‌ها بخشی طبیعی از زندگی است. «دایناسور خندان خندان» با شخصیت‌پردازی یک دایناسور همیشه خندان، به موضوع فشارهای اجتماعی برای پنهان‌کردن احساسات منفی می‌پردازد و نشان می‌دهد که پذیرش و بیان احساسات، به‌ویژه در کودکی، اهمیت زیادی دارد. تصاویر رنگی و فضای شاد کتاب، مطالعه را برای کودکان جذاب‌تر می‌کند و والدین نیز می‌توانند از این داستان برای شروع گفت‌وگو دربارهٔ احساسات با فرزندان خود بهره ببرند.

این کتاب برای کودکان ۶ سال به بالا که در حال یادگیری شناخت و بیان احساسات خود هستند مناسب است. والدین، مربیان و مشاوران کودک نیز می‌توانند از این داستان برای آموزش مدیریت هیجان‌ها و گفت‌وگو دربارهٔ احساسات استفاده کنند. «دایناسور خندان خندان» به‌ویژه برای کودکانی که با فشارهای اجتماعی برای همیشه شاد بودن روبه‌رو هستند، مفید خواهد بود.

بخشی از کتاب دایناسور خندان خندان

«همه ذوق‌زده گفتند: «او می‌خندد؛ پس اسمش را بگذاریم خندان.» پدر گفت: «خندان به قیافه‌اش هم می‌آید.» مادر دست زد و گفت: «من این اسم را خیلی دوست دارم.» مادربزرگ و پدربزرگ هم با خوشحالی بال و پایین پریدند و گفتند: «ما هم دوست داریم اسم نوه‌مان خندان باشد.» از آن موقع؛ خندان هميشه می‌خندید. به او می‌گفتند خندان خندان. یک روز، سنگ تیز آتش‌فشانی به پایش فرو رفت. خندان دردش گرفت و گریه کرد. مادر ابروهایش را باه انداخت و گفت: «تو خندان خندانی. خندان خندان که گریه نمی‌کند!» خندان اشک‌هایش را پاک کرد و خندید.»

۱۴۰۴/۰۶/۱۱

از خوندن کتاب لذت بردم، خیلی عالیه که نویسنده های ایرانی سعی دارند تا از طریق داستان، یک سری مهارت ها و مفاهیم و به کودکان آموزش بدن. تصویرسازی های کتاب هم جذاب بود و جزئیات تصاویر باعث اشتیاق خوندن

- بیشتر
۱۴۰۴/۰۶/۱۲