کتاب نمایشنامه بیدخون
علی محمد رادمنشانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب نمایشنامه بیدخون
نمایشنامه بیدخون نوشته «علی محمد رادمنش» از فعالان تئاتر استان و حوزهی هنری کرمان است که تاکنون جوایز مختلفی را در رشتههای کارگردانی، نویسندگی و بازیگری جشنوارههای مختلف دریافت کرده است.
نویسنده کتاب در توضیح بیدخون گفته است: این نمایشنامه روایتگر سه داستان موازی است که دو داستان در زمان گذشته رخ میدهند و داستان سوم به صورت متقاطع آنها را پایان میرساند.
وی با بیان اینکه نمایشنامهی «بیدخون» براساس شخصیت «حاج احمد امینی» از سرداران شهید استان کرمان نوشته شده است، افزود: این نمایشنامه بر اساس مستندات نوشته شده و سعی کردم بدون اینکه به واقعیتها لطمهای وارد شود در ساختار تغییراتی را ایجاد کنم که در عین متقاطع و مدرن بودن در خواننده ایجاد همزاد پنداری کند.
رادمنش گفت: خوانندهی این اثر نمایشی با وجود همزاد پنداری، بر موضوع مدنظر نمایشنامه نیز هوشیار و آگاه است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نمایشنامه بیدخون و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | نمایشنامه بیدخون |
| حجم فایل کتاب | ۰.۱۶ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۱۷۵۲۳۴۶ |
| تعداد صفحهها | ۶۱ صفحه |
| قیمت کتاب | ۸۵۰۰۰ تومان |
دو نمایشنامه طنز کشکاب ـ گاف![]()
محمدجواد صرامی
ویوپوینت: کتابی برای تمرین و اجرای تئاترآن بوگارت
خرس، خواستگاری، تاتیانا رپیناآنتوان چخوف
از دست رفتهاکبر رادی
دو نمایش نامه شب دشنه های بلند، قلعه انساناتعلی شمس
شرایط نامطبوع حیات یک گیاه کمیاب در فرودگاه سی.دی.جی و چند داستان دیگرپیام لاریان
پنج تکگویی برای زنان (۱*۵)فریدالدین سلیمانی
سریال صوتی شکار هیولا (قسمت سی و دوم)متین بختی