معرفی و دانلود کتاب نمایشنامه بیدخون + خلاصه رایگان

۳.۵ امتیاز(از ۴ رأی)
علی محمد رادمنش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نمایشنامه بیدخون

نمایشنامه بیدخون نوشته «علی محمد رادمنش» از فعالان تئاتر استان و حوزه‌ی هنری کرمان است که تاکنون جوایز مختلفی را در رشته‌های کارگردانی، نویسندگی و بازیگری جشنواره‌های مختلف دریافت کرده است. نویسنده کتاب در توضیح بیدخون گفته است: این نمایش‌نامه روایت‌گر سه داستان موازی است که دو داستان در زمان گذشته رخ می‌دهند و داستان سوم به صورت متقاطع آن‌ها را پایان می‌رساند. وی با بیان این‌که نمایش‌نامه‌ی «بیدخون» براساس شخصیت «حاج احمد امینی» از سرداران شهید استان کرمان نوشته شده است، افزود: این نمایش‌نامه بر اساس مستندات نوشته شده و سعی کردم بدون این‌که به واقعیت‌ها لطمه‌ای وارد شود در ساختار تغییراتی را ایجاد کنم که در عین متقاطع و مدرن بودن در خواننده ایجاد هم‌زاد پنداری کند. رادمنش گفت: خواننده‌ی این اثر نمایشی با وجود هم‌زاد پنداری، بر موضوع مدنظر نمایش‌نامه نیز هوشیار و آگاه است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نمایشنامه بیدخون و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنمایشنامه بیدخون
موضوعنمایشنامه، دفاع مقدس