کتاب چغلک زینب محمدزاده + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:سنجاق
امتیاز
۵.۰از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چغلک

کتاب الکترونیکی «چغلک» از زینب محمدزاده - سنجاق. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

۱۴۰۴/۰۴/۳۰

چغلک، روحی سرسخت در تنی از جنس پر... روان خوشخوان و اثر بخش، خواندن این داستان رو به همه کسانی که دل پروانه ای و با محبت دارند پیشنهاد می‌کنم.

۱۴۰۴/۰۴/۳۰

ازاد باش و برای‌ عشق بمیر حالا دیگه برای منم چغلک الگو شده خیلی قشنگ بود هرچقدر که اول کتاب بخاطر سبک طنزش خندم میگرفت اخرش کلی بغضی شدم و گریم گرفت

rozhy18
۱۴۰۴/۰۴/۰۹

قشنگ بود

۱۴۰۴/۰۴/۳۰

نویسنده محترم قلم بسیار زیبا و طنز آمیزی دارد ، که این ویژگی باعث شده خواننده در کنار کنجکاوی برای ادامه داستان حال و هوای خوشی برای خواننده ایجاد شود . در بخشی از این کتاب میخوانیم : بله؛ دقیقا دارم

- بیشتر
۱۴۰۴/۰۴/۳۱

کتاب بی‌نظیری بود و به شدت احساسات من رو برانگیخت. خیلی دوست داشتنی بود ممنون از نویسنده

بریده‌هایی از کتاب

«آزاد باش و برای عشق بمیر.»
Zahra
درست است که آنها اندازهٔ انسان‌ها پیچیده نیستند اما به قدر کافی شعور دارند که معنای دوستی، عشق، ترس، درد و کلی احساسات دیگر را درک کنند.
با این همه، مهم نبود که انسانیت تا چه حد می‌خواست آنها را کوچک بشمارد و عشقشان را انکار کند، یک چیز مثل روز روشن بود: این عشق واقعی بود.
از اینکه می‌دیدم موجودی غیر انسانی، قادر بود موجود غیر انسانی دیگری را دوست بدارد، هم ذوق می‌کردم و هم تعجب.
درست است که او، پرهایش نرم بود اما بی‌شک، این سزاوار ترین نامی بود که او می‌توانست داشته باشد. روحی سرسخت در تنی از جنس پر!
Zahra
با وجود گذر سال‌ها، او هنوز هم الگویم است. «آزاد باش و برای عشق بمیر.»
فلسفه علوم اجتماعی و تحول در نظریه های روابط بین الملل
تبصره‌المتعلمین فی احکام‌الدین
سیدمصطفی محقق داماد
باغ خاطره ها
فاطمه امیری کهنوج
شناسایی موانع اجرایی طراحی، تولید، توزیع، انتشار و صدور خدمات و محصولات فرهنگی، هنری، رسانه‌ای، صنایع دستی و میراث فرهنگی در برنامه پنجم توسعه کشور
امین آصفی
برآورد زمان و هزینه آشنایی با BIM و مدلسازی 4D ساختمان با Synchro Pro
آریو زندی
موج چهارم، عصر فضای مجازی
مهدی غیاثی
محدودیت صفر برای خانواده (هواوپونوپونو)
اولریک امیل دوپری
بیوتکنولوژی و اصلاح نباتات