کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم)
معرفی کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم)
معرفی کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم)
کتاب الکترونیکی «غذای جان برای روح نوجوانان (راهنمای همراه شما با داستانهایی در باب درمان، امید، عشق و بازگشت) جلد دوم» نوشتهٔ جک کنفیلد و مارک ویکتور هنسن با ترجمهٔ مهدی افشار و از انتشارات لیوسا، مجموعهای از داستانهای واقعی و الهامبخش دربارهٔ تجربههای بازپروری، امید و عشق است. این کتاب با روایتهایی کوتاه و تاثیرگذار، به موضوعاتی چون اعتیاد، بیماری، رنج و راههای بازگشت به زندگی سالم میپردازد و برای نوجوانان و خانوادهها نوشته شده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم)
این کتاب مجموعهای از داستانهای واقعی و روایتهای شخصی است که به موضوع بازپروری، امید و بازگشت به زندگی سالم میپردازد. نویسندگان با گردآوری تجربههای افراد مختلف، تصویری از جامعهای ارائه میدهند که اعضایش با چالشهایی چون اعتیاد، بیماریهای روانی، مشکلات خانوادگی و بحرانهای روحی روبهرو شدهاند و در مسیر درمان و بازسازی روحی قرار گرفتهاند. روایتها از زبان افراد گوناگون، از نوجوانان تا بزرگسالان، بیان میشود و هرکدام بخشی از مسیر دشوار اما قابل عبور بازپروری را نشان میدهد. کتاب در فضایی میان تجربههای شخصی و آموزههای جمعی حرکت میکند و تلاش دارد نشان دهد که بازپروری نه فقط یک فرایند فردی، بلکه یک حرکت جمعی و اجتماعی است. داستانها اغلب با لحنی صادقانه و بیپرده، از لحظات سقوط تا امید و بازگشت سخن میگویند و به نقش حمایت خانواده، گروههای همیار و جامعه در این مسیر اشاره دارند. این مجموعه در ادامهٔ جلد اول، بر اهمیت همدلی، پذیرش و قدرت تغییر تمرکز دارد و با روایتهایی از سراسر جهان، تصویری چندوجهی از مبارزه با رنج و بازسازی روح ارائه میدهد.
خلاصه کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!در «غذای جان برای روح نوجوانان»، خواننده با مجموعهای از داستانهای کوتاه و واقعی روبهرو میشود که هرکدام به تجربهای از رنج، اعتیاد، بیماری یا بحرانهای روحی میپردازد. روایتها از زبان افرادی بیان میشود که درگیر مشکلاتی چون اعتیاد به الکل و مواد مخدر، اختلالات تغذیه، افسردگی، بیماریهای مزمن یا بحرانهای خانوادگی بودهاند. هر داستان، مسیری از سقوط تا بازگشت را ترسیم میکند؛ از لحظات ناامیدی و تنهایی تا نقطهای که فرد با کمک دیگران یا نیروی درونی خود، راهی برای درمان و بازسازی پیدا میکند. نقش گروههای حمایتی، خانواده، دوستان و حتی حیوانات خانگی در این مسیر پررنگ است. برخی روایتها به تجربهٔ شرکت در جلسات گروهی، برنامههای دوازدهگام یا برخورد با مشاوران و درمانگران میپردازد و نشان میدهد که بازپروری تنها به معنای ترک یک عادت نیست، بلکه بازسازی هویت و امید به زندگی است. کتاب با تاکید بر اهمیت گفتوگو، نوشتن و به اشتراکگذاری تجربهها، نشان میدهد که حتی در تاریکترین لحظات، امکان بازگشت و شروع دوباره وجود دارد. داستانها اغلب با پایانهایی امیدوارکننده همراهاند و بر قدرت همدلی و حمایت جمعی تاکید دارند.
چرا باید کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم) را خواند؟
این کتاب با روایت داستانهای واقعی از نوجوانان و بزرگسالانی که با بحرانهای جدی روبهرو شدهاند، تصویری ملموس از فرایند بازپروری و بازگشت به زندگی سالم ارائه میدهد. خواندن این مجموعه میتواند به درک بهتر تجربههای افراد درگیر اعتیاد، بیماری یا مشکلات روحی کمک کند و نشان دهد که امید و تغییر حتی در شرایط دشوار نیز ممکن است. کتاب با زبان روایتهای شخصی، امکان همدلی و شناخت عمیقتر نسبت به چالشهای روحی و روانی را فراهم میکند و الهامبخش جستجوی راههای تازه برای مواجهه با مشکلات است.
خواندن کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانان، خانوادهها، مشاوران، رواندرمانگران و هرکسی که با موضوعاتی چون اعتیاد، اختلالات روانی، بحرانهای خانوادگی یا بیماریهای مزمن درگیر است، مفید خواهد بود. همچنین برای کسانی که به دنبال امید، انگیزه و راههایی برای بازسازی روح و زندگی هستند، پیشنهاد میشود.
فهرست کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم)
- سفر بازپروری: روایتهایی از آغاز مسیر درمان و بازسازی، با تاکید بر اعتماد، پذیرش و امید.- شانههایی برای سر نهادن: داستانهایی دربارهٔ نقش حمایت اجتماعی، خانواده و دوستان در فرایند بازپروری.- معجزهای در ساختن: روایتهایی از لحظات بحرانی و نقطههای عطف در مسیر درمان و بازگشت به زندگی.- کلوب شماره ۲۰۲: تجربههای حضور در گروههای حمایتی و تاثیر آن بر هویت و امید افراد.- صندلی: اهمیت تعلق داشتن به جمع و یافتن جایگاه در جامعهٔ بازپروری.- لطف الهی یا قدرت فائقه: مواجهه با معنویت و نقش آن در فرایند درمان.- تواناسازی ناتوانان: داستانهایی از غلبه بر محدودیتها و بازسازی تواناییها.- قول آب دهان بر خاک: روایتهایی از دوستی، وفاداری و تاثیر روابط انسانی در عبور از بحرانها.- نگاهی از سر عقلانیت: تجربههای مواجهه با واقعیتهای تلخ و یافتن راهی برای تغییر.هر فصل با داستانهایی کوتاه و واقعی همراه است که هرکدام بخشی از مسیر بازپروری و امید را به تصویر میکشد.
بخشی از کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم)
«درست مثل اینکه دیروز بود که من از مربیام فاصله گرفتم. مانند کشتیای که بندری را در شفق شب ترک گوید، شب در پی شب، هفته در پی هفته در انزوا و تاریکی خود میخزیدم. گاهی اوقات فکر میکنم فقط مربوط به این مربی نبود، با هر مربی دیگری این اتفاق میتوانست، رخ دهد. این فراری بود که اهمیت داشت و استولی من.درست مثل اینکه دیروز بود برای آنکه میتوانم به طور دقیق مکالمات تلفنی مزخرفمان را که با دوستانم داشتم، به خاطر آورم که به سختی میکوشیدم کندوکاو نکند درخصوص پیامکهای من از بیم آنکه به خبرچینهای بدنامی تبدیل شوند. روز بعد، این گفتگو مانند مهی و خیالی محو و غیرواقعی به ذهن من بازگشت.اما این دیگر دیروز نبود. بیم دارم به خاطر اینکه من با مردی ازدواج کردهام که هرگز ندیده بود که من ظرف نه سال گذشته یک قطره الکل مصرف کنم. آنگاه که او را ملاقات کردم یک سال تمام بود که پاک بوده، قطرهای الکل ننوشیده بودم. این رفتار را آگاهانه از زمانی انتخاب کرده بودم که دو پسر سالم به دنیا آورده و اکنون یکی چهارساله و دیگری شش ساله است.درست مثل اینکه دیروز بود اما در واقع بیش از ده سال گذشته است. با توجه به بسیاری از استانداردها و معیارها، ده سال زمانی طولانی است. برای مثال برای یک مورچه کارگر که عمر متوسطش تنها چند هفته است، ده سال معادل یک عصر یخبندان است. برای یک لاکپشت که قادر است بیش از صد سال زندگی کند، ده سال ممکن است ناچیز بنماید. ده سال ممکن است برای برخی سالهای شادکامی باشد و برای برخی دیگر سالهای ناکامی.»