کتاب معجزه اینجاست
معرفی کتاب معجزه اینجاست
معجزه اینجاست کتابی از یاسمن گلچین است که انتشارات لیوسا آن را منتشر کرده است. این اثر در دستهی روانشناسی انرژی، شفای روانی و جسم و جان درمانی قرار میگیرد و بهصورت الکترونیکی نیز در دسترس است. نویسنده با تکیهبر تجربیات شخصی و سالها تحقیق، مجموعهای از راهکارها و تمرینها را برای ریشهکنکردن مشکلات روزمره و رسیدن به آرامش معرفی کرده است. کتاب با زبانی ساده و روایتهایی از زندگی واقعی، به بررسی تأثیر ذهن، باورها و احساسات بر کیفیت زندگی میپردازد و تکنیکهایی مانند رهایی ذهن، قانون جذب و تجسم خلاق را آموزش میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب معجزه اینجاست
معجزه اینجاست نوشتهی یاسمن گلچین، اثری در حوزهی روانشناسی انرژی و خودیاری است که با رویکردی آموزشی و تجربی به موضوع آرامش ذهنی و بهبود کیفیت زندگی میپردازد. ساختار کتاب شامل فصلهایی است که هرکدام به یکی از جنبههای مهم رشد فردی و ذهنی اختصاص یافتهاند؛ از قصهی شخصی نویسنده و تجربهی عبور از بحرانهای روحی، تا معرفی تکنیکهای عملی برای مدیریت احساسات، کنترل ذهن و استفاده از قانون جذب. در بخشهایی از کتاب، نمونههایی واقعی از زندگی افراد و روایتهایی از تغییرات مثبت پس از بهکارگیری این روشها آورده شده است. نویسنده تلاش کرده است با ارائهی تمرینهای گامبهگام، مخاطب را به سوی خودشناسی، قدردانی، عشقورزی و خلق آرامش هدایت کند. کتاب همچنین به نقش باورها، ضمیر ناخودآگاه و انرژیهای درونی و بیرونی در شکلگیری تجربههای زندگی میپردازد و راهکارهایی برای رهایی از احساسات منفی و محدودکننده ارائه میدهد.
خلاصه کتاب معجزه اینجاست
پیام اصلی معجزه اینجاست بر این ایده استوار است که آرامش و معجزه در زندگی هر فردی قابل دستیابی است، به شرط آنکه فرد باورهای محدودکننده و احساسات منفی را شناسایی و ریشهکن کند. نویسنده ابتدا با روایت تجربههای شخصی از ناامیدی، خشم و اندوه آغاز میکند و نشان میدهد که چگونه گذشته و خاطرات تلخ میتوانند ذهن و احساسات را تحتتأثیر قرار دهند. سپس با معرفی تکنیکهایی مانند رهایی ذهن (EFT)، تجسم خلاق و قانون جذب، راههایی برای پاکسازی ذهن از زخمهای گذشته و جایگزینی افکار مثبت ارائه میدهد. کتاب تأکید کرده است که ضمیر ناخودآگاه نقش کلیدی در شکلگیری رفتارها و احساسات دارد و با تغییر اطلاعات ذخیرهشده در این بخش از ذهن، میتوان کیفیت زندگی را بهطور اساسی تغییر داد. در ادامه، تمرینهایی برای افزایش قدردانی، دوستداشتن خود، تقویت اعتمادبهنفس و خلق روابط سالم مطرح شده است. نمونههایی از زندگی واقعی افراد که با بهکارگیری این روشها به آرامش و موفقیت رسیدهاند، در بخشهای مختلف کتاب آمده است. نویسنده باور دارد که هر فرد با تمرین و تکرار این راهکارها میتواند به دنیایی سرشار از آرامش و معجزه وارد شود.
چرا باید کتاب معجزه اینجاست را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب تجربههای شخصی نویسنده و آموزش تکنیکهای عملی، فرصتی برای شناخت بهتر ذهن و احساسات فراهم میکند. ویژگی شاخص آن، ارائهی تمرینهای ساده و قابلاجرا برای مدیریت استرس، رهایی از احساسات منفی و تقویت باورهای مثبت است. همچنین، کتاب بهجای تمرکز صرف بر تئوری، نمونههایی واقعی از تغییرات مثبت در زندگی افراد را بیان کرده است که میتواند الهامبخش باشد. معجزه اینجاست به مخاطب کمک میکند تا با شناخت ضمیر ناخودآگاه و استفاده از قدرت ذهن، مسیر جدیدی برای بهبود کیفیت زندگی و روابط خود بیابد. این اثر برای کسانی که به دنبال راهی برای عبور از بحرانهای روحی و ساختن زندگی آرامتر هستند، میتواند مفید باشد.
خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که با اضطراب، افسردگی، احساس ناامنی یا مشکلات عاطفی و ذهنی دستوپنجه نرم میکنند. همچنین برای افرادی که به دنبال رشد فردی، افزایش اعتمادبهنفس، بهبود روابط و تجربهی آرامش ذهنی هستند، مناسب است. دانشجویان، مشاوران و علاقهمندان به روانشناسی انرژی و خودیاری نیز میتوانند از مطالب کتاب بهرهمند شوند.
بخشی از کتاب معجزه اینجاست
عصر یک روز یکشنبهی مه گرفتهی لندن با دلتنگی روی کاناپه کنار پنجره چمباتمه زده بودم. چانهام را بر دستانم تکیه داده بودم و ناامیدانه به آسمان خاکستری نگاه میکردم. غمی آشنا روی قفسهی سینهام سنگینی میکرد و در گلویم بغضی غریب حس میکردم. انگار غمی مثل یک توپ تخممرغی در گلویم گیر کرده بود که با هر بار قورت دادن آب دهانم، کمی جابهجا میشد اما باز همانجا مینشست. آنقدر دلم تنگ بود که میخواستم با تمام وجود فریاد بزنم و به همه بگویم که دلم میخواهد بمیرم. صدای قطرات باران که به شیشهی پنجره میخورد مرا از خیالاتم جدا کرد. بغض سنگینم را فرو دادم و به سمت پنجره چرخیدم. انگار آسمان هم دلش خیلی پر بود که داشت تمام عقدههایش را با قطرههای درشت بر سر زمین خالی میکرد. دست بردم و پنجرهی کشویی سفید رنگ را تا آخر باز کردم و سرم را بیرون بردم. قطرههای سرد باران بهسرعت باد روی صورتم مینشستند و بدون تأمل روی پوستم لیز میخوردند. نفس عمیقی کشیدم و هوای مرطوب را بلعیدم و زیر لب زمزمه کردم: «ای دنیای بیرحم. تا کی مثل روح سرگردان دربهدر یک لحظه آرامش باشم؟ تا کی؟»