معرفی و دانلود کتاب قطره در شعله غم pdf + خلاصه رایگان

کتاب قطره در شعله غم

۴.۰ امتیاز(از ۴ رأی)
ایلیا محمدخانی

معرفی کتاب قطره در شعله غم

کتاب قطره در شعله غم سروده ایلیا محمدخانی با همکاری انتشارات نسل روشن منتشر شده است. این مجموعه، گزیده‌ای از اشعار نو و کلاسیک شاعر را در قالب‌های دوبیتی، تک‌بیتی و شعر نو گردآوری کرده و دغدغه‌های انسانی، فلسفی و عاشقانه را در بستر زبان معاصر به تصویر می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قطره در شعله غم

کتاب قطره در شعله غم مجموعه‌ای از اشعار ایلیا محمدخانی است که بازتاب‌دهنده‌ی نگاه شاعر به جهان، انسان و تجربه‌های زیسته‌ی اوست. این کتاب در فضایی میان سنت و نوگرایی حرکت می‌کند و مضامین متنوعی مانند عشق، رنج، امید، فلسفه‌ی زندگی و دغدغه‌های اجتماعی را در خود جای داده است. شاعر در مقدمه، از الهام‌گیری از بزرگان شعر فارسی و تجربه‌های شخصی خود سخن می‌گوید و به نقش وجدان، آگاهی و تکامل انسانی اشاره می‌کند.

اشعار کتاب قطره در شعله غم اثر ایلیا محمدخانی گاه با زبانی ساده و گاه با پیچیدگی‌های شاعرانه، به بیان احساسات و اندیشه‌های شاعر می‌پردازند. این مجموعه، تصویری از ذهنیت یک شاعر جوان در مواجهه با مسائل فردی و جمعی ارائه می‌دهد و تلاش دارد تا با بهره‌گیری از قالب‌های مختلف شعری، ارتباطی میان گذشته و حال برقرار کند.

چرا باید کتاب قطره در شعله غم را بخوانیم؟

کتاب قطره در شعله غم فرصتی برای آشنایی با نگاه و زبان شاعری جوان است که دغدغه‌های انسانی، فلسفی و اجتماعی را در قالب‌های متنوع شعری بیان می‌کند. این اثر با پرداختن به موضوعاتی مثل عشق، رنج، امید و جست‌وجوی معنای زندگی، می‌تواند برای کسانی که به‌دنبال تجربه‌ی احساسات و اندیشه‌های تازه در شعر معاصر هستند، جذاب باشد. تنوع قالب‌ها و مضامین، امکان هم‌ذات‌پنداری با شعرها را برای طیف گسترده‌ای از مخاطبان فراهم می‌کند و خواننده را به تامل درباره‌ی مسائل وجودی و اجتماعی دعوت می‌کند.

خواندن کتاب قطره در شعله غم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب قطره در شعله غم برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران شعر نو و کلاسیک و کسانی که دغدغه‌های فلسفی، عاشقانه یا اجتماعی دارند، مناسب است. این اثر همچنین می‌تواند برای کسانی که به‌دنبال تجربه‌ی زبان و بیان متفاوت در شعر هستند، انتخابی قابل‌توجه باشد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قطره در شعله غم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقطره در شعله غم

۱۴۰۴/۰۷/۰۴

عمیق و با احساس بود👌

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۰۶/۲۹

من اگر شعر نویسم که در آن بودش صد ها نام قلمم بشکند و خانه نشینم بهتر هنر آن است که نویسی کتبی بهر یک اسمی واحد شاعر آن است که معشوقه خود بهر خودش نفروشد «عمآ»