معرفی کتاب راز نینا
معرفی کتاب راز نینا
کتاب الکترونیکی «راز نینا» نوشتهٔ «نرجس شکوریان فرد» و تصویرگری «وبرت ه»، توسط نشر «بهنشر» منتشر شده است. این اثر در دستهٔ کتابهای نوجوان قرار میگیرد و داستانی دربارهٔ احساسات، دوستی و تغییر نگرش یک دختر نوجوان را روایت میکند. «راز نینا» با زبانی ساده و صمیمی، به دغدغههای نوجوانان و روابط آنها با اطرافیان میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب راز نینا
«راز نینا» اثری است که در قالب نامهنگاری یک دختر نوجوان به مادربزرگش شکل گرفته است. داستان در فضایی معاصر روایت میشود و دغدغههای نوجوانی، احساس تنهایی، حسادت و تلاش برای تغییر رفتار را به تصویر میکشد. نویسنده با انتخاب زاویه دید اول شخص و استفاده از زبان نامه، به مخاطب اجازه میدهد تا به دنیای درونی شخصیت اصلی نزدیک شود. کتاب با اشاره به یک داستان فرعی دربارهٔ دختری به نام «نینا» که رفتاری غرغرو و قهرآلود دارد، تلاش میکند تا پیامهایی دربارهٔ اهمیت خوشاخلاقی و تاثیر رفتار بر روابط اجتماعی را منتقل کند. این اثر با الهام از روایات اخلاقی و بهرهگیری از منابع دینی، سعی دارد نوجوانان را به تامل دربارهٔ رفتارهای خود وادارد و آنها را به سمت تغییر مثبت سوق دهد.
خلاصه کتاب راز نینا
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با نامههای «ثنا» به مادربزرگش آغاز میشود؛ دختری که پس از سفر مادربزرگ، احساس دلتنگی و ناراحتی میکند. او در مدرسه با بیعدالتی روبهرو میشود و احساس میکند به اندازهٔ دوستانش مورد توجه قرار نمیگیرد. پس از اعتراض به این وضعیت، معلم به جای توضیح، کتابی به او میدهد که نامش «راز نینا» است. ثنا ابتدا نسبت به این هدیه بیتفاوت است اما پس از خواندن داستان نینا، دختری غرغرو و قهرکن، متوجه شباهتهایی میان خود و شخصیت کتاب میشود. در ادامه، ثنا همراه خاله و دوستش حنانه به پرورشگاه میرود و با بچههای کوچکتر وقت میگذراند. او متوجه میشود که رفتار و برخورد مثبت حنانه باعث محبوبیتش میان بچهها شده است. ثنا با تامل در رفتار خود و الهام از داستان نینا، تصمیم میگیرد تغییر کند و با لبخند و مهربانی بیشتری با دیگران برخورد کند. در پایان، او موفق میشود توجه و محبت بچهها را نیز جلب کند و با امید به شروع سال جدید، تصمیم میگیرد دیگر مانند گذشته نباشد.
چرا باید کتاب راز نینا را خواند؟
این کتاب با روایت صمیمی و ملموس از احساسات یک نوجوان، به موضوعاتی مانند حسادت، دلتنگی، تغییر نگرش و اهمیت خوشاخلاقی میپردازد. خواندن «راز نینا» فرصتی است برای نوجوانان تا خود را در آینهٔ شخصیتهای داستان ببینند و دربارهٔ رفتارهای خود تامل کنند. همچنین، داستان با الهام از منابع اخلاقی، به اهمیت تاثیر رفتار فردی بر روابط اجتماعی اشاره میکند و میتواند به رشد شخصیتی مخاطب کمک کند.
خواندن کتاب راز نینا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانانی مناسب است که با احساسات پیچیدهٔ سن خود، مانند حسادت، دلتنگی یا نیاز به پذیرفتهشدن در جمع، دستوپنجه نرم میکنند. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال راهی برای گفتگو دربارهٔ اخلاق و رفتار با نوجوانان هستند، مفید خواهد بود.
فهرست کتاب راز نینا
این کتاب داستانی است و فهرست فصلبندیشده ندارد.
بخشی از کتاب راز نینا
«مامانبزرگ عزیزم سلامامشب دلم خیلی گرفته! حالا که پیشم نیستی، توی همان دفترچهی سبزی که قبل از سفرت به من دادی (یادت هست؟) برایت نامه مینویسم؛ شاید دلم سبکتر شود. شاید هم یک روز آن را بخوانی!من خیلی بدشانسم. این دفعه میدانی چه شد؟فردا توی نمایشگاه کاردستی مدرسه قرار بود چندتا از بچههای ششمی مسئول استقبال از پدر و مادرها باشند. من از همان اول اسمم را داده بودم؛ حتی قبل از مریم و سمیرا. ولی هر دوتاشان انتخاب شدند و من نه.اعتراض که کردم، خانم ناظم گفت: «این کار خیلی مناسب تو نیست ثناجان. بهجای آن، توی غرفهها به بچههای دیگر کمک کن.» هرچه پرسیدم چرا، جواب نداد. عوضش یک داستان به من داد. روی جلدش نوشته بود: «راز نینا». توی دلم پرسیدم این به چه درد من میخورد؟ ولی رویم نشد بلند بگویم. میبینی مامانبزرگ من چقدر بدشانسم؟»