کتاب مزد اخلاص: زندگی نامه و خاطرات شهید علی محمد صباغ زاده
خواندن نظراتمعرفی کتاب مزد اخلاص: زندگی نامه و خاطرات شهید علی محمد صباغ زاده
«مزد اخلاص» زندگینامه و خاطرات شهید علی محمد صباغ زاده است که به همت گروه فرهنگی انتشارات شهید هادی گردآوری شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
تو مدرسه کتابخانه دایر کرد. خیلی به کارهای هنری مخصوصاً سینما علاقه داشت، یه دستگاهی خرید که با اون میشد فیلم رو به صورت بزرگ روی دیوار نمایش داد. خیلی جاها با همین دستگاه، فیلمهای خوب رو پخش میکرد حتی تو عروسی من هم اومد یه فیلم با مضمون خوب و انقلابی پخش کرد.
بعد از ازدواج، ما همسرهامون رو هم بردیم روستا. علی آقا رفت یه موتور برق گرفت که بتواند تلویزیون ببیند و از اخبار و اطلاعات کشور خبر داشته باشند. خانوادههامون هم اومدندکمک ما. خصوصاً توی کارهای فرهنگی، توی روستا کلاس برای خانمها نبود. خانمهای ما خانه به خانه میرفتند و دانشآموزها رو جمع میکردند و کلاس خانمها هم
علی آقا تو رفت و آمدهای خانوادگی، خیلی حریمهای محرم و نامحرم رو رعایت میکرد.
ساعت کاری برایش مهم نبود، به قدری تو مدرسه و کلاس میموند تا هوا کاملاً تاریک میشد. خانمش فانوس به دست میرفت و به زور میآوردش توی اتاق تا استراحت کنه.
بچهها خیلی علاقه به او داشتند. برای علی آقا نون و پنیر و ماست محلی میآوردند. اگه تو مدرسه چیزی خراب میشد یا چیزی احتیاج داشت، خودش انجام میداد حتی یه دستشویی برای مدرسه خودش درست کرد.
خانمش میگفت: تو روستا همهکاره شده بود. دعوایی میشد میرفت میانجیگری میکرد، تو عروسیهاشون بود، تو مراسم ختم شرکت میکرد، عضو شورای روستا شده بود و...
ابوطاها
سلام بر ابراهیم (۲)گروه نویسندگان
پسرک فلافلفروشگروه نویسندگان
بازگشتگروه نویسندگان
شاهرخ حر انقلابگروه نویسندگان
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
در مسیر بندگی
اسرائیل اسیرگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
شیخ عبدالکریمگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
نسیمی از ملکوتگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
۶,۰۰۰۵۰%
ممکنه بعضی دوستان فکر کنند سیره شهدا مشابه هم است و خواندن چند سیره کافی ست و باقی سیره ها حرف تازه ای برای گفتن ندارند. اما هر شهید بر حسب شغل و موقعیت اجتماعی که داشته در برخی مسائل پررنگ
نمیدونم چطوری ازانتشارات شهیدهادی تشکرکنم؟ برای من کتاب خاصی بودونکته های جالبی داشت... یه روزه تمومش کردم چون طولانی وکسل کننده نبودبرعکس خیلی هم دلنشین وجذاب بود! بسیارازشخصیت این شهیدبزرگوارخوشم اومد خداکنه شرمنده خون شهدانشیم... خوندنش ب شدت توصیه میشه👌 شادی روح شهداصلوات
اتفاق اول کتاب خیلی عجیب و آموزنده و حیرت آوره نشون دهنده اینکه هیچ کار خیری بی اثر نیست و پنهان نمیمونه همه باید این کتاب رو بخونن مخصوصا کسانی که بیت المال بدست شون است و هرکس که به هر نحوی با حق
سلام شخصیت این شهید واقعا قابل الگو برداری هست
بسیار عالی، خواندن زندگی نامه شهدا قلب انسان را جلا می دهد.
چقدر عجیب. چرا خدا بعضیها را از اول آدم می آفرینه. پس من چی؟
همون متن اول کتاب آدمو میخکوب میکنه و تشویق برای ادامه مطالعه .. نمیگم خیلی جذاب بود ، بیشتر آدمو وادار به تفکر و تامل میکنه و ارزش خوندن داره
عالی بود👍نکات خوبی برای الگوبرداری از زندگی شهدا داشت