تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب من کیستم؟
معرفی کتاب من کیستم؟
معرفی کتاب من کیستم؟
کتاب الکترونیکی «من کیستم» نوشتهٔ حمیدرضا اشرفی قهرودی با ویراستاری فائزه ظهیری و انتشار از سوی دیبادخت، اثری در دستهٔ خاطرات و خودسرگذشتنامههای داستانی فارسی است. نویسنده در این کتاب با نگاهی به زندگی شخصی خود، تجربیات، دغدغهها و تحولات روحی و معنویاش را روایت میکند. «من کیستم» تلاشی برای بازخوانی هویت فردی و جستوجوی معنای زندگی در بستر خاطرات و تأملات ذهنی است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من کیستم؟
این کتاب در قالب خاطرهنویسی و روایت شخصی، به زندگی «حمیدرضا اشرفی قهرودی» از دوران کودکی تا بزرگسالی میپردازد. نویسنده با زبانی صریح و بیپرده، از خانواده، محیط زندگی، روابط عاطفی و اجتماعی، و تأثیر رویدادهای تاریخی مانند انقلاب و جنگ بر زندگی خود سخن میگوید. دغدغهٔ اصلی کتاب، پرسش از هویت و معنای زندگی است؛ پرسشی که در بستر تجربههای زیسته و تحولات روحی نویسنده شکل میگیرد. کتاب با نگاهی انتقادی به ساختارهای ذهنی، وابستگیها، ترسها و رنجهای انسان معاصر، تلاش میکند راهی برای رهایی از اسارت ذهن و رسیدن به آرامش درونی نشان دهد. «من کیستم» در سالهای اخیر نوشته شده و بازتابدهندهٔ دغدغههای نسلی است که میان سنت و مدرنیته، گذشته و حال، و جستوجوی معنویت در جهان پرآشوب امروز سرگردان است. نویسنده با اشاره به تأثیر آموزههای عرفانی و آشنایی با استادان معنوی، مسیر خودشناسی و تحول فردی را به تصویر میکشد. این کتاب، علاوه بر روایت زندگی شخصی، به تأملات فلسفی و عرفانی دربارهٔ عشق، مرگ، رهایی و معنای وجود نیز میپردازد.
خلاصه کتاب من کیستم؟
«من کیستم» روایتی است از زندگی نویسنده که از کودکی در خانوادهای متوسط در تهران آغاز میشود. او با توصیف فضای خانه، روابط خانوادگی و محله، تصویری از زندگی نسل خود ارائه میدهد؛ نسلی که میان کمبودها و سادگیها، اما با پیوندهای عاطفی عمیق رشد کرده است. نویسنده به وابستگی شدید خود به مادر و تأثیر این رابطه بر شکلگیری شخصیت و اضطرابهایش اشاره میکند. با ورود به نوجوانی و جوانی، این وابستگی و ترسها عمیقتر میشوند و در بستر رویدادهای اجتماعی مانند انقلاب و جنگ، ذهن او بیش از پیش درگیر دغدغههای وجودی میشود. در ادامه، نویسنده از تجربههای معنوی و آشنایی با عرفان و اساتید معنوی سخن میگوید؛ تجربههایی که به تدریج او را به سوی خودشناسی و رهایی از وابستگیها سوق میدهد. مرگ مادر نقطهٔ عطفی در زندگی اوست که با درد و سوگ همراه است، اما در نهایت به تولدی دوباره و تغییر نگرش نسبت به زندگی و عشق میانجامد. نویسنده با تأمل در معنای عشق، رهایی، ترس و آرامش، به این نتیجه میرسد که راه رسیدن به آگاهی و آرامش درونی، سفر به عمق وجود و رهایی از اسارت ذهن است. کتاب با پرسشهای فلسفی دربارهٔ هویت، معنای زندگی و راه رهایی از رنجهای انسانی به پایان میرسد.
چرا باید کتاب من کیستم؟ را خواند؟
این کتاب فرصتی است برای مواجهه با تجربههای زیستهٔ یک فرد در بستر تحولات اجتماعی و شخصی. روایت صادقانهٔ نویسنده از ترسها، وابستگیها و جستوجوی معنویت، مخاطب را به تأمل دربارهٔ هویت و معنای زندگی دعوت میکند. «من کیستم» با ترکیب خاطره، تأمل فلسفی و عرفانی، مسیری برای خودشناسی و رهایی از ذهن ناآرام پیش میگذارد و میتواند الهامبخش کسانی باشد که درگیر پرسشهای وجودی و دغدغههای معنوی هستند.
خواندن کتاب من کیستم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به خاطرهنویسی، خودشناسی، عرفان و فلسفهٔ زندگی مناسب است. کسانی که با پرسشهایی دربارهٔ هویت، معنای زندگی، رهایی از ترس و اضطراب یا تجربهٔ سوگ و دگرگونی شخصی روبهرو هستند، میتوانند با خواندن این اثر همدلی و راهنمایی بیابند.
فهرست کتاب من کیستم؟
- ظهور عشق: روایت آغازین از شکلگیری احساسات و روابط عاطفی نویسنده در خانواده و کودکی.- تولدی دیگر: نقطهٔ عطفی در زندگی نویسنده پس از تجربهٔ سوگ و تحول درونی.- تأملات فلسفی و عرفانی: نویسنده در این بخشها به پرسشهای بنیادین دربارهٔ هویت، معنای زندگی، عشق، رهایی و ترس میپردازد و تجربههای خود را با آموزههای عرفانی و فلسفی درمیآمیزد.- تجربههای معنوی و خودشناسی: شرح آشنایی با اساتید معنوی، تأثیر عرفان و مراقبه بر زندگی و تلاش برای رسیدن به آرامش درونی.- مواجهه با ترس و رهایی از ذهن: نویسنده به تحلیل ساختار ذهن، نقش ترسها و راههای رهایی از اسارت ذهن میپردازد و اهمیت سکوت و حضور در لحظه را برجسته میکند.
بخشی از کتاب من کیستم؟
«در جهان تاریک و بینم امروزه پاسخ به سوال من کیستم یکی از گنجهای با ارزش زندگی است. من، تصویری است که ما از خودمان داریم؛ این تصویر ذهنی از خود چگونه شکل گرفته است؟ پاسخ به این سوال به ظاهر ساده نیازمند تجربیات فراوان و شناخت عمیق هر فرد از خویشتن است. از لحظهای که صاحب عقل و ذهن میشویم به اسارت کشیده میشویم. توسط کلمات، واژهها و صفات به آنها خو میگیریم و رشد میکنیم و آن من حقیقی توسط افکار و ذهن مسموم و غیرحقیقی در درونمان دفن میشوند و به مرور زمان با پیدایش خواستهها، نیازها، رقابتها، شدنها، ترسها، وابستگیها، ستیزها و ... تبدیل به لایههای قطور ذهنی میگردند و کاملاً محو میشوند و شما من حقیقی را فراموش کرده و من بدلی سکان هدایت شما را در دست میگیرد و با انواع ترفندها اجازه نزدیک شدن به هسته مرکزی درون خود را نمیدهد و شما بقیه عمر خود را در ترس، رنج و اضطراب سپری خواهید کرد و از نور به سمت تاریکی حرکت خواهید کرد. هرگز سکوت و آرامش را تجربه نخواهید کرد و از لذت روحانی بینصیب خواهید ماند که حاصلش انواع ترسها، اضطراب، ناآرامیهای ذهنی و افسردگی خواهد بود.»