دانلود و خرید کتاب خواهر خوب سالی هپ‌ورث ترجمه محمدجواد تاجیک

کتاب خواهر خوب

نویسنده:سالی هپ‌ورث
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب خواهر خوب

کتاب «خواهر خوب» نوشتۀ سالی هپ‌ورث و ترجمۀ محمدجواد تاجیک است و انتشارات ۳۶۰ درجه آن را منتشر کرده است. این اثر با پایان‌ غافلگیرکننده و شخصیت‌پردازی‌ دقیقش، نه‌تنها خواننده را درگیر می‌کند، بلکه او را مجبور می‌سازد به همهٔ آنچه در ابتدا فکر می‌کرد، شک کند. به همین دلیل است که خواهر خوب یکی از پرفروش‌ترین رمان‌های سال و برندهٔ جایزهٔ بهترین رمان جنایی بزرگسال شد.

درباره کتاب خواهر خوب

رمان خواهر خوب، داستانی روان‌شناختی و چندلایه است که در ظاهر دربارهٔ پیوند ۲ خواهر است؛ اما در عمق خود، تصویری تاریک و پرتنش از روابط خانوادگی، وابستگی‌های ناسالم و سوءاستفاده‌های عاطفی ارائه می‌دهد. این رمان با لحنی پرکشش و روایتی هوشمندانه، ذهن خواننده را با پیچ‌وخم‌های رابطهٔ رز و فرن درگیر می‌کند؛ ۲ خواهری که دوقلو هستند، اما تفاوت‌های بنیادینی با هم دارند: هم در ظاهر، هم در روان.

شروع داستان خواهر خوب با مونولوگ درونی رز است که از جدایی همسرش می‌گوید. او خود را مقصر می‌داند و اعتراف می‌کند که وسواس بیمارگونه‌اش برای بچه‌دارشدن، زندگی‌اش را ویران کرده است؛ اما این اعتراف، تنها آغاز پرده‌برداری از گذشته‌ای مبهم و رابطه‌ای پیچیده با خواهرش فرن است. فرن زنی خاص با ویژگی‌های شناختی متفاوت است. او حساس، منظم، آسیب‌پذیر و بی‌تجربه در روابط اجتماعی است و برای همین، همواره نیازمند راهنمایی و پشتیبانی خواهرش بوده؛ اما سؤال اصلی این است: آیا این حمایت، همیشه واقعی و سالم بوده؟

سالی هپ‌ورث در رمان خواهر خوب، با تکنیکی استادانه از ۲ راوی غیرقابل‌اعتماد استفاده می‌کند؛ یعنی هرکدام از خواهرها روایتی از واقعیت دارند که ممکن است نادرست یا ناقص باشد. خواننده ابتدا تصور می‌کند که رز، خواهرِ مسئول و مهربانی‌ است که زندگی‌اش را وقف خواهر بیمارش کرده و فرن، خواهری‌ است که بدون کمک رز نمی‌تواند از پس زندگی برآید؛ اما با پیش‌رفتن داستان و مواجهه با گذشتهٔ خواهرها، حقایقی تلخ و هولناک آشکار می‌شود. رازهایی دربارهٔ دوران کودکی، اتفاقی غم‌انگیز در دریاچه و اینکه چطور رز همیشه از شکنندگی روانی فرن، برای کنترل او استفاده کرده است.

رمان خواهر خوب هم‌زمان رمانی روان‌شناسانه، معمایی و انتقادی‌ است. سالی هپ‌ورث با زبان ساده اما تیزبینانه‌اش نشان می‌دهد که چگونه می‌توان در نقاب خواهر خوب یا زن فداکار، حقیقتی تاریک را پنهان کرد؛ حقیقتی که از کودکی شروع شده و تا بزرگ‌سالی، در قالب کنترل، گناه، و احساس دِین ادامه یافته است.

خواندن کتاب خواهر خوب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران رمان‌های جنایی و معمایی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب خواهر خوب

««سه ماه از وقتی که «اون» رفت می‌گذره. رفت یا من رو گذاشت و رفت مثل خیلی چیزای دیگه تو دنیای آدم‌بزرگ‌ها، این هم به موضوع مبهمه. به‌خاطر یه موقعیت شغلی رفت لندن. البته در ظاهر راستش این‌طور نبود که من رو دعوت نکنه ولی برای هر دومون واضح بود که نمی‌تونستم همراهش برم. ‌اینم یکی دیگه از اون واقعیت‌های دنیای بزرگ‌ترهاست.»