دانلود و خرید کتاب نگاهی تازه به عشق سعیده طالبی زاده
تصویر جلد کتاب نگاهی تازه به عشق

کتاب نگاهی تازه به عشق

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب نگاهی تازه به عشق

کتاب «نگاهی تازه به عشق» نوشتۀ سعیده طالبی زاده است و انتشارات حسن رسولی آن را منتشر کرده است. این اثر به خواننده یادآوری می‌کند که حتی در لحظه‌های شکست، در پس هر از دست‌دادنی، دستی در کار است که ما را نه برای نابودی، بلکه برای تولدی دیگر آماده می‌کند.

درباره کتاب نگاهی تازه به عشق

گفته می‌شود که دل‌نوشتهٔ ادبی حاصل تک‌گویی‌های ذهن نویسنده است و اغلب از قواعد نثر پیروی می‌کند. این گونهٔ ادبی اگر موزون باشد، حاصل چینش اتفاقی کلمات است. دل‌نوشته اصول و مبانی از پیش تعیین‌شده‌‌ای ندارد و تقریباً می‌توان گفت نویسنده با نوشتن کلماتی برآمده از امیال و آرزوهایش سروکار دارد. ازاین‌جهت، کلمات از دل بر‌ می‌آیند و بازتاب احساس صادقانه و اندیشهٔ معمولی نویسنده هستند.

کتاب نگاهی تازه به عشق روایت دل‌نوشته‌هایی‌ است که از اعماق یک دل مجروح برخاسته‌اند؛ دل کسی که در میانهٔ روزهای سختی، غربت و عزلت، پناه برده به آغوش پروردگار و در این پناه آرام، طعم دلجویی و تسلای الهی را با تمام وجود چشیده است. این کتاب نه صرفاً اثری ادبی، بلکه گواهی‌ است بر یک سیر روحانی، گام‌به‌گام از شکستن تا فهم مهر خداوند. نویسنده، بی‌ادعا و صادقانه، مخاطب را با خود همراه می‌کند تا تلخی فروپاشی را، در نهایت، به حلاوت ارتباط با خداوند پیوند بزند.

هر یادداشت در کتاب نگاهی تازه به عشق، بخشی از یک سفر درونی‌ است؛ سفری که مقصد آن نه بیرون، بلکه در عمق جان انسان جای دارد. موضوعاتی که در این دل‌نوشته‌ها مطرح می‌شود ممکن است متنوع باشند؛ اما همه در یک نقطه به هم می‌رسند: یقین به اینکه این جهان صحنه‌ای برای امتحان الهی‌ است و تمام آنچه در آن می‌گذرد، حتی فقدان و رنج، جزئی از طرح خیرخواهانهٔ پروردگار است. این کتاب بر آن است که نشان دهد مهربانی خدا محدود به اعطا نیست؛ بلکه حتی در ستاندن نیز، حکمتی نهفته است که می‌تواند انسان را به بلوغی تازه برساند.

در دل این نوشته‌ها، نوعی نیایش بی‌واسطه نهفته است؛ گویی نویسنده نه برای مخاطب که برای خدای خود می‌نویسد و ما تنها ناظر گفتگویی عاشقانه و راستین هستیم. زبان کتاب ساده، بی‌آلایش و گاه شاعرانه است؛ واژه‌هایی که بیشتر از آنکه فکر را نشانه بروند، دل را می‌نوازند. نگاهی تازه به عشق کتابی‌ست برای کسانی که درگیر غم، شک، یا گسست از معنا هستند؛ برای دل‌هایی که به دنبال نشانه‌ای از حضور خدا در تاریکی‌ها می‌گردند.

خواندن کتاب نگاهی تازه به عشق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران دل‌نوشته پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب نگاهی تازه به عشق

«یکی از عوامل حال خوب داشتن هدف است، هرچند در نگاه نخست، هدف با چهره‌ای درهم‌کشیده مشق تلاش از ما می‌خواهد و سخت‌تر از آن حسرت رسیدن به نتیجه است که در مخیلۀ ما گردن‌فرازی می‌کند؛ اما لذت هدف به مسیر مسافت بین شروع تا رسیدن است و شیرینی‌اش به در راه بودن و نه مسکون بودن است.»