تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب افلاتون ۱
معرفی کتاب افلاتون ۱
معرفی کتاب افلاتون ۱
کتاب الکترونیکی «افلاتون ۱: مجموعهٔ آسیا» نوشتهٔ جرو بیلیموریا و گروه نویسندگان، با ترجمهٔ شهلا انتظاریان و همکاری بنیاد بینالمللی افلاتون و مؤسسهٔ آمال کودک و نوجوان، اثری آموزشی در حوزهٔ مهارتهای اجتماعی و مالی برای کودکان است. این کتاب بخشی از مجموعهٔ موضوعی افلاتون است که با هدف آموزش متوازن اجتماعی و مالی به کودکان و نوجوانان تدوین شده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب افلاتون ۱
این کتاب با تمرکز بر آموزش مهارتهای اجتماعی و مالی به کودکان، بر اساس تجربیات و پژوهشهای بنیاد افلاتون و با توجه به نیازهای منطقهٔ آسیا تدوین شده است. محتوای کتاب با همکاری گروهی از نویسندگان و مربیان بینالمللی و ایرانی، ویرایش و بومیسازی شده تا با شرایط فرهنگی و اجتماعی ایران هماهنگ باشد. «افلاتون ۱: مجموعهٔ آسیا» در قالب چهار فصل اصلی، مفاهیم پایهای مانند خودشناسی، زندگی جمعی، مدیریت منابع و کارآفرینی را به زبان کودکانه و با فعالیتهای عملی و تعاملی آموزش میدهد. این اثر بخشی از برنامهٔ جهانی آموزش متوازن اجتماعی و مالی است که در بیش از صد کشور اجرا میشود و هدف آن توانمندسازی کودکان برای مشارکت فعال در جامعه و آیندهٔ اقتصادیشان است. کتاب با ساختار درسمحور و فعالیتمحور، نقش مربی را به عنوان تسهیلگر یادگیری پررنگ میکند و بر یادگیری فعال و مشارکتی تأکید دارد.
خلاصه کتاب افلاتون ۱
این کتاب با معرفی شخصیت «افلاتون» که یک شهابسنگ کنجکاو است، کودکان را به سفری آموزشی دعوت میکند. در ابتدا، کودکان با مفاهیمی مانند خودشناسی، استعدادهای فردی و اهمیت داشتن رویا و هدف آشنا میشوند. سپس، با فعالیتهای گروهی و بازیهای کلاسی، اهمیت قوانین جمعی، احترام به تفاوتها و همکاری را تجربه میکنند. بخشهایی از کتاب به شناخت نیازهای اولیه، تفاوتهای فرهنگی، حقوق و مسئولیتها و اهمیت محافظت از خود اختصاص دارد. کودکان با داستانها و مثالهای ملموس، یاد میگیرند که چگونه در موقعیتهای مختلف تصمیم بگیرند، مشکلات را حل کنند و با دیگران ارتباط برقرار نمایند. در ادامه، مفاهیم مالی مانند پسانداز، ارزش پول، بودجهبندی و کارآفرینی به شیوهای ساده و با فعالیتهای عملی آموزش داده میشود. کتاب تلاش میکند تا کودکان را برای زندگی مستقل، مسئولانه و مشارکت در جامعه آماده کند و مهارتهایی مانند تفکر انتقادی، حل مسئله، برنامهریزی و کار گروهی را در آنها پرورش دهد.
چرا باید کتاب افلاتون ۱ را خواند؟
این کتاب با رویکردی تعاملی و فعالیتمحور، مفاهیم اجتماعی و مالی را به زبانی کودکانه و قابل لمس آموزش میدهد. ترکیب داستان، بازی، شعر و فعالیتهای گروهی باعث میشود کودکان به طور فعال در یادگیری مشارکت کنند و مهارتهایی را بیاموزند که در زندگی روزمره و آیندهٔ شغلیشان کاربردی خواهد بود. همچنین، کتاب به مربیان و والدین ابزارهایی برای آموزش مفاهیم پیچیده به زبان ساده ارائه میدهد و به رشد مسئولیتپذیری، خودآگاهی و همکاری در کودکان کمک میکند.
خواندن کتاب افلاتون ۱ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای مربیان، معلمان، والدین و تسهیلگرانی مناسب است که با کودکان پیشدبستانی و دبستانی کار میکنند و به دنبال آموزش مهارتهای اجتماعی، مالی و زندگی به کودکان هستند. همچنین برای کودکانی که نیاز به تقویت مهارتهای ارتباطی، حل مسئله و خودشناسی دارند، مفید است.
فهرست کتاب افلاتون ۱
کتاب غیرداستانی است و چهار فصل اصلی دارد: ۱. من، دنیای من، رویای من: معرفی شخصیت افلاتون، خودشناسی، استعدادها، تعیین قوانین کلاس، حل مسئله و تفکر انتقادی، آشنایی با مشاغل و آیندهنگری. ۲. بیاموزیم که با هم زندگی کنیم: حقوق و مسئولیتها، نیازهای اولیه، تفاوتهای فرهنگی و سبکهای زندگی، محافظت از خود، شباهتها و تفاوتهای دختران و پسران، شهروندی و گوناگونی، شناخت قارهها و فرهنگهای مختلف. ۳. پول و منابع: پسانداز فردی و گروهی، ارزش پول، بودجهبندی، فرهنگ مصرف، شناخت منابع و نحوهٔ استفاده از آنها. ۴. مفید باش، مبتکر باش: اقدام اجتماعی، کار گروهی، کارآفرینی، برنامهریزی و برگزاری بازارچه، تشویق به خلاقیت و مشارکت در پروژههای جمعی. هر فصل شامل درسهایی با فعالیتهای عملی، داستان، شعر و کاربرگ است که به یادگیری فعال و مشارکتی کمک میکند.
بخشی از کتاب افلاتون ۱
«سلام. اسم من افلاتون است. من یک شهابسنگ هستم. یک گوی آتشین که از فضا میآیم. شما آمدهام، چون خیلی دربارهٔ این سیارهٔ سبز و آبی کنجکاو بودم. وای، زمین جای عجیبی است! چیزهای فراوانی برای دیدن و کارهای فراوانی برای انجام دادن دارد. من وقتی به زمین رسیدم، در هندوستان فرود آمدم؛ ولی بعد به کشورهای زیادی در سراسر دنیا سفر کردم. امیدوارم امسال بتوانم با شما آشنا شوم و از ماجراهایی که در سراسر دنیا داشتهام برایتان بگویم. من خیلی دوست دارم دوستان جدید پیدا کنم و چیزهای تازه یاد بگیرم. من یک شعار دارم که همیشه به من کمک میکند: جستجو کن. فکر کن. تحقیق کن و عمل کن! این شعار به من و دوستانم کمک میکند که چیزهای بیشتری یاد بگیریم و دنیایمان را بهتر کنیم.»