کتاب افلاتون ۲ جرو بیلی موریا + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب افلاتون ۲

معرفی کتاب افلاتون ۲

کتاب الکترونیکی «افلاتون ۲ (مجموعه‌ی آسیا)» نوشتهٔ جرو بیلی‌موریا و گروه نویسندگان، با ترجمهٔ شهلا انتظاریان و ویرایش همدم جلال‌زاده، توسط انتشارات آمال کودک و نوجوان منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ی آموزش متوازن اجتماعی و مالی کودکان بنیاد افلاتون است و به آموزش مهارت‌های زندگی، خودشناسی، مسئولیت‌پذیری و سواد مالی برای کودکان می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب افلاتون ۲

این کتاب راهنمایی برای مربیان و معلمان است تا کودکان و نوجوانان را در مسیر رشد شخصی، اجتماعی و مالی همراهی کنند. «افلاتون ۲» بر اساس تجربیات بنیاد بین‌المللی افلاتون و با توجه به نیازهای منطقهٔ آسیا تدوین شده و محتوای آن با شرایط فرهنگی و اجتماعی ایران بومی‌سازی شده است. بنیاد افلاتون از سال ۱۳۷۰ فعالیت خود را با هدف توانمندسازی اجتماعی و مالی کودکان آغاز کرد و برنامه‌هایش در بیش از ۱۰۰ کشور اجرا می‌شود. این کتاب با بهره‌گیری از روش‌های یادگیری فعال و مشارکتی، کودکان را به کشف خود، شناخت حقوق و مسئولیت‌ها، مدیریت منابع مالی و مشارکت اجتماعی تشویق می‌کند. ساختار کتاب به گونه‌ای طراحی شده که مربی نقش تسهیلگر را داشته باشد و کودکان با فعالیت‌های عملی، بحث و کار گروهی مفاهیم را بیاموزند. هر درس شامل اهداف، مواد لازم، راهبردهای یاددهی و فعالیت‌های متنوع است تا یادگیری را برای کودکان جذاب و کاربردی کند.

خلاصه کتاب افلاتون ۲

پیام اصلی کتاب «افلاتون ۲» آموزش مهارت‌های زندگی اجتماعی و مالی به کودکان است. این کتاب با رویکردی تعاملی، کودکان را با مفاهیمی مانند خودشناسی، تعیین هدف، حقوق و مسئولیت‌ها، تفاوت نیاز و خواسته، بهداشت فردی، تفاوت‌های جنسیتی، احترام به گوناگونی و شهروندی آشنا می‌کند. در بخش‌هایی از کتاب، کودکان با فعالیت‌های عملی و بازی‌های گروهی، نقش‌های مختلف خود در خانواده و جامعه را کشف می‌کنند و می‌آموزند چگونه برای اهداف خود برنامه‌ریزی کنند. همچنین، مفاهیم پایه‌ای سواد مالی مانند پس‌انداز، بودجه‌بندی، شناخت نیازها و خواسته‌ها و اهمیت کار گروهی به زبان ساده و با مثال‌های ملموس آموزش داده می‌شود. کتاب تلاش می‌کند کودکان را به مشارکت فعال در جامعه، احترام به تفاوت‌ها و پذیرش مسئولیت‌های فردی و اجتماعی ترغیب کند. در کنار این مفاهیم، اهمیت بهداشت فردی و سلامت، آشنایی با حقوق کودکان و درک شرایط افراد با نیازهای ویژه نیز مورد توجه قرار گرفته است.

چرا باید کتاب افلاتون ۲ را خواند؟

این کتاب با ارائهٔ فعالیت‌های عملی و مثال‌های روزمره، به مربیان و والدین کمک می‌کند تا مهارت‌های اجتماعی و مالی را به کودکان آموزش دهند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که یادگیری را برای کودکان جذاب و قابل لمس می‌کند و آن‌ها را به تفکر انتقادی، حل مسئله و مشارکت در جامعه تشویق می‌کند. همچنین، توجه به تفاوت‌های فردی، جنسیتی و فرهنگی، این کتاب را به منبعی مناسب برای آموزش فراگیر و احترام به گوناگونی تبدیل کرده است.

خواندن کتاب افلاتون ۲ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای مربیان، معلمان، والدین و تسهیلگران آموزشی که دغدغهٔ آموزش مهارت‌های زندگی، خودشناسی، مسئولیت‌پذیری و سواد مالی به کودکان دارند مناسب است. همچنین برای مدارس ابتدایی و مراکز آموزشی که به دنبال برنامه‌های آموزش اجتماعی و مالی برای کودکان هستند، کاربردی خواهد بود.

فهرست کتاب افلاتون ۲

کتاب «افلاتون ۲» غیرداستانی است و ساختار آن به چهار فصل اصلی تقسیم می‌شود:۱. من، دنیای من، رویای من: این فصل به خودشناسی، نقش‌های فردی، تعیین هدف و حل مسئله می‌پردازد و کودکان را با مفاهیمی مانند نقشه ذهنی، تصویرنگاشت و نمودار ون آشنا می‌کند.۲. بیاموزیم که با هم زندگی کنیم: در این فصل، کودکان تفاوت نیاز و خواسته، حقوق و مسئولیت‌ها، بهداشت فردی، سلامت و تفاوت‌های جنسیتی را می‌آموزند. همچنین، اهمیت رعایت قوانین، احترام به تفاوت‌ها و پذیرش مسئولیت‌های فردی و اجتماعی مورد توجه قرار می‌گیرد.۳. پول و منابع: این بخش به آموزش مفاهیم پایه‌ای سواد مالی مانند پس‌انداز، بودجه‌بندی، درآمد و منابع مالی، آگاهی از پیامد تصمیم‌ها و فرهنگ مصرف می‌پردازد.۴. مفید باش، مبتکر باش: فصل پایانی بر برنامه‌ریزی، کار گروهی، اقدام اجتماعی، کارآفرینی و نقش فرد در جامعه تمرکز دارد و کودکان را به مشارکت فعال و خلاقیت تشویق می‌کند.در پایان کتاب، پیمان‌نامهٔ حقوق کودکان سازمان ملل متحد به زبان ساده و راهنمای تئاتر تصویری نیز آمده است.

بخشی از کتاب افلاتون ۲

«سلام! مرا به یاد دارید؟ اسم من افلاتون است. من از فضا آمده‌ام، جایی که پر است از گوی‌های آتشین مثل من. راه درازی آمده‌ام تا شما را ببینم و چیزهای بیشتری درباره‌ی سیاره و زندگی شما بفهمم. من عاشق سفر کردن به دور زمین و دیدن بچه‌ها هستم. دوست دارم آواز بخوانم، بخندم، یاد بگیرم و کشف کنم. من درباره‌ی جای شگفت‌انگیزی که شما زندگی می‌کنید، بسیار کنجکاوم و منتظرم با کمک شما چیزهای بیشتری یاد بگیرم. من شعاری دارم که همیشه در ماجراجویی‌هایم از آن استفاده می‌کنم: «جستجو کن. فکر کن. تحقیق کن و عمل کن!» این شعار به من و دوستانم کمک می‌کند چیزهای زیادی یاد بگیریم.»

وقتی کارمندان تیک تاک دارند و مدیران فکس!
امیر شکری
الأنوار الإلهیة